پست شما زودتر رسید
بله همونطور که حدس زدم ، همون داستان ضبط و چراغ قوه بود
اگر از دید علم امروز نگاه کنیم ، میگن که نور و استفاده از هر سنسوری با هر طیف نوری ، فقط برای اهداف روی زمین یا حداقل زیر سطحی کاربرد داره . مثل ردیاب بیونیک 01 و آلفا که مثلا کیلومتری میزد اما گزارشی از سنس عمقی نداشت و حتی در تبلیغاتش واکنشش به یک انگشتر رو نشون میداد از فاصله ی دور ، اما انگشتر زیر خاک نبود و مستقیم دیده میشد
بنده نیز قبول دارم که نور تو خاک نفوذ مستقیم نداره . اما عقیده دارم که اشعه ی لیزر یا طیفهای خاص دیگری ، میتونن تحت تاثیر یونها یا اثر دفینه قرار بگیرن و از سوی منبع یا با اندازه گیری دقیق میزان برگشت و تحولاتش ، محل دفینه را مشخص بکنند
اما یا به سیستمهای پیشرفته و دقیقی نیاز است
یا ترفند خاصی دارد و باید کشف شود
متاسفانه بنده فعلا امکان چنین تستهایی را ندارم اما سعی دارم که در آینده روی طیف های نوری بیشتر کار بکنم . و قبل از شنیدن این حرفها ، روی لیز ( سبز یا قویتر ) حساب باز کردم
کلا دفینه یابی در ذهن بنده به چند دسته تقسیم میشه :
- اولش با زور بود که حفاری میکردن و شانسی بهش میرسیدن یا برعکس
- دوم ، سیستمهای مغناطیسی مجبوری ، مانند پالسی
- سوم ، سیستمهای والف با فرکانس بالاتر و توانایی تفکیک و دقت بیشتر
- چهارم ، سیستم های مابین امواج و تصویر ، که نتیجه همین تصویریهای نامفهوم زمین شناسی شد
- پنجم ، استفاده از امواج رادیوئی که برد افسانه ای ایجاد می کنند
- ششم ، سیستمهای خیالی که رابطه ی مستقیم با نور و تصویر واقعی تری دارند
- و خان هفتم ، که بنظر بنده ، کلا از حالت خالص سیستم خارج میشه و تصویر و جنس و مشخصاتش ، کاملا بصورت زنده دیده بشه . اینجا رو خیلی مطمئن هستم اما شاید در دوره ی ماها پیش نیاد ، یا کلا در آینده هم کسی بهش نرسه . اما امکان داره