سوال سختی پرسیدید
البته نه برای بنده
درباره ی خواص و خصوصیات و چگونگی ، دفینه های قدیمی شده ، نظرات بسیار است
اما چیزی را که بنده مطمئن هستم ، نظر نیست . میشه گفت که بهش رسیدم . اما قصد ندارم که بکلی رونمایی بکنم ( اشتباه برداشت نکنید )
تا حالا در تایپیکهای زیادی نیز ، در این باره بحث و گفتگو شده و بنده نیز تا حدالامکان کمک کردم و بعضی نظرات اشتباه را رد کرده ام
کلا قصدم مخفی کاری یا خدای ناکرده ، منحرف کردن دوستان از موضوع نبوده . بلکه قصدم این بوده که توضیحاتم طوری باشد که اگر کسی واقعا علاقمند باشد ، به راه درستش هدایت شود و اگر راه را اشتباه رفته باشد ، متوجه بشود .
امیدوارم که کسانی که لایق هستند ، به نتیجه ی تلاششون برسند
این روش بنده ، گرچه از دید ظاهری خیلی از افراد ، خودخواهی ، خسیسی ، خود بزرگ بینی و ... محسوب میشود و تا حالا کنایه ها و بی احترامی هایی نیز به بنده شده ،اما اگر بخوبی دقت کنید ، کمک بسیار بزرگی هست ، حتی بیشتر از آنچه فکر می کنید
همین که آدم بداند کدام راه را پیش بگیرد ، و سالها در بیراهه ، عمر و هزینه و سلامتی خود را بیهوده هدر ندهد ، این خودش بزرگترین کمک است
به عنوان مثال ، یک الکترونیک کار محقق و علاقمند تو همین سایت خودمون ، اگر تصور بکنه که اثر دفینه ، یک موج است که از طرف فلز مدفون با فرکانس طلایی خاصی (مثلا 100 مگاهرتز ) به اطراف منتشر میشه . اولا ، حداقل چندین سال تحقیق و مطالعه داشته که به چنین تخیلی رسیده - چندین سال هم مشغول طراحی یک مدار و ساخت و تغیراتش می شود که بتواند این ذهنیت خود را در مدار پیاده کند - هزینه و عمر گرانبها بجای خود .
بعد از چندین سال تازه نتیجه میگیره که اون ذهنیتش در مورد اثر دفینه ، درست نبوده و کلی ضرر مالی و عمری و حتی روحی نیز دامنگیرش شده
حالا بنده اگه در یک جمله ی ساده مثلا عرض میکنم که " دفینه فرکانسی با اون خصوصیات نداره " آیا این کمک کمی است ؟ !
آیا شرافتمندانه است که بعضیها بعضی القاب را به بنده بدهند یا حتی توهین هم بکنند
مطمئن باشید که اگر بخاطر خدا و لطف بعضی از عزیزان حاضر در انجمن نبود ، خیلی وقت پیش با انجمن خداحافظی می کردم که هر کسی از هر راهی دوست داشت پیش بره