arta1987 نوشته است:
اگه پارسال هم خاطرتون باشه شما روال همین جناب ada رو پیش گرفته بودید و پست های شما در این تاپیک موجوده و دوستان میتونن ببینن و قضاوت کنن ،پارسال تا قبل از اینکه من اعتراض کنم هیچ کمکی به این تاپیک نکردی و فقط میگفتی pdk اله و بله بعد از اینکه من معترض شدم و برخی دوستان هم با بنده هم نظر شدن شما گفتی که من میخواستم کمک کنم اما شما اجازه ندادید،الان هم دارید اون صحبت ها رو تکرار می کنید شما قصدتون کمک کردن نیست اگه هست بفرمایید چرا سکوت کردید این همه مدت بعد یهو سرو کله ت پیدا شد خب اگه میخوای کمک کنی و دانسته هاتو در اختیار دیگران قرار بدی بفرمایید من قول میدم چیزی نگم و نظاره گر باشم .بنده تا حالا سبب پیشرفت این تاپیک و تاپیک های مشابه نشدم اما حداقل با فخر فروشی بیجا با روان دیگران بازی نکردم
منم نگفتم اینجا الان شلوغه گفتم پارسال شلوغ بود.
اگر به پستهای اخیر جناب ada توجه کنید ، همشون یکی دو کلمه است :
فقط من میدونم
هیچکی نمیدونه
هر طوری عشقتون میکشه فکر کنید
راز فرانکو چیست ؟
شما هنوز نمیدونید
نتایج من فرق داره
عین اب خوردن حلش کردم
ضعیفه خیلی .
تازه اول راهید
حالا بفرمائید که کدامیک از پستهای بنده راجب به فرانکو ، پی دی ، یا هر مدار دیگری اینطوری بوده که شما بنده را با ada تو یه لنگه میزارید؟ جز اینکه هر پستی که گذاشتم نکته ای درش بوده که بدربخور و آموزشی باشه
این مدارات در ریشه دارند یک چیز را سنس می کنند ، حالا اگر در مورد مدار دیگری غیر از فرانکو صحبت بشه و روش سنس با فرانکو مقایسه بشه و به نتیجه ای برسیم ، این کجاش بده و کجاش به رخ کشیدنه ؟ میشیم فروشنده و منت گذار و ...
در مورد پی دی و پی دی کی هم هیچکدام از حرفهام {اله و بله ) نبوده . دوستان سوال میپرسن و بنده جواب میدم .
همیشه هم این سوال و جواب ها ، حاوی نکات آموزنده و خوب بوده
و اگر مداری واقعا خوب باشه ، این القاب و امتیازات را نیز بهمراه داره . تعریف نکردم اما اگر تعریف حساب می کنید ، بازم لایقشه . نه احتیاج به لوپ کشی داره و نه آدمو میزاره سرکار .
تمام کوه و بیابونای ایران رو سوراخ سوراخ کردن ، مطمئن باشید بیشترشون الکی و اشتباهی بوده و حاصل کار ردیابهای غیر الکترونیکی و مدارات ناکارآمد بوده
خوب میدونم که علاقمندان با پول کارگری و زدن از زن وبچه شون و ساخت و خرید دستگاههای ناکارآمد و رنج تلاش و ترس و زحمت ، چه ها کشیدن .
بزارید حداقل بدونن که چه مداراتی وجود داره و روش سنس و طرز کارکردشون چجوریه
- پارسال که از تایپیک کشیدم کنار ، بخاطر این بود که بنده تهمت و فوش قبول نمی کنم . وگرنه شروع به آموزش کرده بودم
الان هم هر چی دوست دارید فکر کنید . فکر کنید که بازم بهانه میارم . اما بجای "فکر کردن" ، بهتر است که "ببینید" این طرز برخورد با کسی نیست که بخواد کمک بکنه .
متهم می کنید - منت گذار میشیم - فروشنده میشیم - ناسزا میشنویم - هر کی هم هرچی دوست داره میگه !
خب بنده دیوانه نیستم که با این طرز برخوردها بازم آموزش بدم . شما چرا یکبار نگذاشتید ببینید بنده دارم آموزش میدم یا تایپیک رو به بیراهه می کشم ؟ بعد از کلی وقت که تایپیک رو رها کرده بودم ، هنوز دو تا پست نزاشتم ، که سروکله ی مخالفین پیشین پیدا شد !
بنظر بنده این شماها هستید که دوست ندارید کسی از این تایپیک چیزی دستگیرش بشه
به هر حال بنده یا راست میگم یا دروغ . خدایی اون بالا هست و لازم نیست که اینجا دادگاه راه بندازیم
شما هم هر طور که دوست دارید میتونید برداشت کنید و بعد از کنار رفتن بنده ، فرانکو را برای بچه ها رمزیابی کنید و به نتیجه برسونید . انشالله