غضنفر نوشته است:
آقا مجتبی و سنه دژ جان خلاصش کنم ما هم فقط کمک خواستیم اگه میتونید کمک کنید به منو بچه ها که بسم الله ولی اگه قراره شماهه هم مثل چندین و چند نفری که گفتن و رفتن باشید ما هم بریم پی زندگیمون
غضنفر جان باور بفرمایید من هر کمکی باشه دریغ نمیکنم.
این مدار بصورت ارجینال خودش سنس هایی داشته و گزارش هایی هم ازشون شنیدم و به کسانی هم که باهاش سنس داشتن و جنسی درآوردن اعتماد دارم .
ولی مدار بگیر نگیر داره .
ناقص هست . ولی کار میکنه .
من از ایده اش در یک طرح دیگه استفاده کرده ام و یک سری چیزهایی که خودم مطالعه کرده ام قرار داده ام و الان در حال ساختش هستم و اگر در تست ها جواب داد مطمعن باشید در این سایت عمومی میکنم چون خودم در این راه آسیب های زیادی دیدم و خوب همه تون رو درک میکنم چون منم جزیی از شما هستم و اینکه بگم بی نیازمو و ال و بل از اینا هم نیستم . کاملا نیاز شدید مالی دارم و حتی به حدی است که برای تست ایده هام گاها پول تهیه قطعاتشو هم ندارم .
ولی به توانایی های خودم اعتماد دارم و از انسان های درست راهنمایی میگیرم .انسانی هم نیستم که فقط همه چیزو برای خودم بخواهم یا مطلبی را با منت و منم منم کردن بگم . اونایی که با من برخورد داشته اند خوب میشناسن.
فقط نیازمند زمان است . دعا کنید که طرح جواب دهد . در اینجا میذارم که دیگه برخی ها فکر نکنن که علامه دهر هستند و باید پاچه خواریشون رو بکنیم .
آقا حمید در این مدار در تست نهایی شون رو بی منت و روراست گفتن که مدار داره درمواجهه با دفینه چه عملی انجام میده بنظر منم درست است .
به هر حال دوستان و اساتید زیادی را میشناسم که بصورت فشرده روی طرح کار میکنن و حداقل اینو میدونم که چند نفرشون انسان هایی هستند که همه چیز را برای همه گان میخواهند و مطمعن هم هستم موفق خواهند شد . بنابراین این مدار دیر یا زود راه حلش پیدا خواهد شد و رو سیاهی برای آنان که میدانسته اند و ممکن بوده زندگی خیلی هارو عوض کنند خواهد ماند و با دانسته های مجهول خود به گور تاریخ خواهند پیوست .
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد .
دمت گرم آقا حمید با طرح فلزجو که نشون دادی که انسانیت زنده است بی منت نشستی و تک تک پاسخ دادی . عالیه . خدا بهت خیر و برکت بدهد .
سفید در کنار سیاهی معنا پیدا میکنه . تا سیاهی نباشه سفیدی رو نمیشه درک کرد.
معذرت از دوستان بخاطر سخنان و حرف های بی ربطی که در چند صفحه اخیر گفتم امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید .