نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
حمید نوشته است: مهدی جان بنده این موضوع رو آزمایش کردم و نباید اینطور باشه! ما که یون یاب نساختیم که فرکانسهاش به این صورت بخواد قاطی بشه! البته شما باید از عدم وجود آهن در لباس خودتون هم مطمئن باشین! در این صورت احتمال تداخل وجود داره. همینطور در آنتن هم نباید چنین چیزی باشه. حمید جان منم تست کردم.متاسفانه ردیاب بهش حساسیت نشون میده.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 6:09pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حمزه جان فقط میتونه بخاطر اختلال یک فلز آهنی در لباس یا بدن شما و یا در ساختار آنتن باشه! برای همین هم عرض کردیم اگر از فلز مورد ردیابی به صورت خوراک کمکی همراه با ردیاب استفاده کنین نتیجه مطمئن تره.
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 6:17pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
حمید نوشته است: حمزه جان فقط میتونه بخاطر اختلال یک فلز آهنی در لباس یا بدن شما و یا در ساختار آنتن باشه! برای همین هم عرض کردیم اگر از فلز مورد ردیابی به صورت خوراک کمکی همراه با ردیاب استفاده کنین نتیجه مطمئن تره. کاملا منطقی هست توضیحتون.مرسی استاد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 6:18pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
مهندس حمید یه سوال داشتم ظهر که داریم ردیاب میزنیم آیا این گرمای هوا که باعث بالا رفتن دمای خاک و فلز زیر خاک میشه تو کار ردیاب تاثیر داره.آیا باعث اشتباه ردیاب میشه یا باعث کم شدن قدرت ردیاب.فقط می خوام بدونم باعث ایجاد چه نوع خطایی در ردیاب میشه.با تشکر
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 7:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حمزه جان بنده از پریروز که این بحث پیش اومد چندین تست مختلف البته با سیستم ردیاب جدید انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که دما و میدان مغناطیسی در مورد این طیف فرکانسهای ردیابی تاثیر محسوسی نمیذاره! البته در ردیابی بخصوص از راه دور مساله دمای هوا مهمه و اگر خیلی گرم یا سرد باشه تاثیر منفی داره. اما از فاصله نزدیک تاثیر محسوسی رو در این سیستم ردیابی من ندیدم. حتی فلزاتی رو تا دمای 80 درجه گرم کردم و تفاوتی در ردیابیش احساس نکردم. همینطور نزدیک بودن به میدان های مغناطیسی و حتی آهنربا هم تاثیری روی فرکانس یا توانایی ردیابیش نداشت. اما در مورد مساله برد این مساله وجود داره که تحت شرایط مختلف کمی برد کمتر یا بیشتر بدست میاد!
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 7:28pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
م رسی از توضیح کاملتون
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 7:31pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: سلام.این نشد جواب من.مطمئن باشید اگه اونجا دفینه بوده باشه ردیاب حتما باید می گرفت. ببین حمزه جان این نشونه که شما فرمودین جوابش همونیه که عرض کردم ... حالا اگه ردیاب نگرفته 2 حالت داره که باتوجه به اعتماد به نفسی که شما از خودتون دارید گزینه ی یک منتفیه و گزینه ی خالی شدن قبلا مکان محتمل تره ... شما فرمایش کردین 3 کوزه در عمق پیدا کردید که خاک توشون بود و یک دسته داشتند (طبق تصویر ) و در کنار همدیگه بودن ...قبل از شما هم اونجا کاوش شده بود ...آیا مطمئن هستید که نفرات قبلی بارو نبرده باشن ... یعنی ممکنه شما این کوزه ها رو دیده باشید ولی اونا ندیده باشن ؟! ... خود شما هم اگه جائی باریو پیدا کنی ( که انشااله میکنی ) .منطقه رو حتما پاکسازی میکنی که اگه کسی تو نخ شما بود نفهمه که بار گرفتین ... از کجا مطمئنید که قبلی ها نگرفته باشن ؟ لطفا سئوالاتم رو جواب بدید ... باتشکر فراوان ... یا حق.
|
دوشنبه 27 مرداد1392 - 12:32am |
|
|
hamze2000
استاد
|
مجید جان منم احتمال میدم محل تخلیه شده.طبقه گفته اساتید اگه جای بار داشته باشه این ردیاب حتما اون رو می گیره.
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 9:34am |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
سلام دوستان این ردیاب اگه جایی بار داشته باشه نه نیروی ذهن روش تاثیر داره نه آفتاب نه سرما نه گرما تا جایی که من تست کردم تو پست قبلی گفتم نقطه رو با اختلاف خیلی کم میده البته به شرط اینکه اپراتور خطا نداشته باشه حالا نقطه ممکنه بار باشه یا ذرات یا تشابه فرکانسی
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 10:20am |
|
|
hamze2000
استاد
|
متاسفانه ردیاب به فلزات اکسید شده حساسیت نشون میده مخصوصا آهن.باز هم تستش کردم بدون داشتن کوچکترین آهن با خودم.نمیدونم چه توضیح منطقی داره؟
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 11:07am |
|
|
|