انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:50am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
مهدی جان بنده این موضوع رو آزمایش کردم و نباید اینطور باشه! ما که یون یاب نساختیم که فرکانسهاش به این صورت بخواد قاطی بشه! :D البته شما باید از عدم وجود آهن در لباس خودتون هم مطمئن باشین! در این صورت احتمال تداخل وجود داره. همینطور در آنتن هم نباید چنین چیزی باشه.

حمید جان منم تست کردم.متاسفانه ردیاب بهش حساسیت نشون میده.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 27 مرداد1392 - 6:09pm
مدیر کل
مدیر کل

حمزه جان فقط میتونه بخاطر اختلال یک فلز آهنی در لباس یا بدن شما و یا در ساختار آنتن باشه! برای همین هم عرض کردیم اگر از فلز مورد ردیابی به صورت خوراک کمکی همراه با ردیاب استفاده کنین نتیجه مطمئن تره.

یکشنبه 27 مرداد1392 - 6:17pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
حمزه جان فقط میتونه بخاطر اختلال یک فلز آهنی در لباس یا بدن شما و یا در ساختار آنتن باشه! برای همین هم عرض کردیم اگر از فلز مورد ردیابی به صورت خوراک کمکی همراه با ردیاب استفاده کنین نتیجه مطمئن تره.

کاملا منطقی هست توضیحتون.مرسی استاد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 27 مرداد1392 - 6:18pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهندس حمید یه سوال داشتم
ظهر که داریم ردیاب میزنیم آیا این گرمای هوا که باعث بالا رفتن دمای خاک و فلز زیر خاک میشه تو کار ردیاب تاثیر داره.آیا باعث اشتباه ردیاب میشه یا باعث کم شدن قدرت ردیاب.فقط می خوام بدونم باعث ایجاد چه نوع خطایی در ردیاب میشه.با تشکر

یکشنبه 27 مرداد1392 - 7:14pm
مدیر کل
مدیر کل

حمزه جان بنده از پریروز که این بحث پیش اومد چندین تست مختلف البته با سیستم ردیاب جدید انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که دما و میدان مغناطیسی در مورد این طیف فرکانسهای ردیابی تاثیر محسوسی نمیذاره!
البته در ردیابی بخصوص از راه دور مساله دمای هوا مهمه و اگر خیلی گرم یا سرد باشه تاثیر منفی داره. اما از فاصله نزدیک تاثیر محسوسی رو در این سیستم ردیابی من ندیدم. حتی فلزاتی رو تا دمای 80 درجه گرم کردم و تفاوتی در ردیابیش احساس نکردم. همینطور نزدیک بودن به میدان های مغناطیسی و حتی آهنربا هم تاثیری روی فرکانس یا توانایی ردیابیش نداشت.
اما در مورد مساله برد این مساله وجود داره که تحت شرایط مختلف کمی برد کمتر یا بیشتر بدست میاد!

یکشنبه 27 مرداد1392 - 7:28pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

م =(( رسی از توضیح کاملتون

یکشنبه 27 مرداد1392 - 7:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
سلام.این نشد جواب من.مطمئن باشید اگه اونجا دفینه بوده باشه ردیاب حتما باید می گرفت.

ببین حمزه جان این نشونه که شما فرمودین جوابش همونیه که عرض کردم ... حالا اگه ردیاب نگرفته 2 حالت داره که باتوجه به اعتماد به نفسی که شما از خودتون دارید گزینه ی یک منتفیه و گزینه ی خالی شدن قبلا مکان محتمل تره ...
شما فرمایش کردین 3 کوزه در عمق پیدا کردید که خاک توشون بود و یک دسته داشتند (طبق تصویر ) و در کنار همدیگه بودن ...قبل از شما هم اونجا کاوش شده بود ...آیا مطمئن هستید که نفرات قبلی بارو نبرده باشن ... یعنی ممکنه شما این کوزه ها رو دیده باشید ولی اونا ندیده باشن ؟! ... خود شما هم اگه جائی باریو پیدا کنی ( که انشااله میکنی ) .منطقه رو حتما پاکسازی میکنی که اگه کسی تو نخ شما بود نفهمه که بار گرفتین ... از کجا مطمئنید که قبلی ها نگرفته باشن ؟ لطفا سئوالاتم رو جواب بدید ... باتشکر فراوان ...
یا حق. :-H

دوشنبه 27 مرداد1392 - 12:32am
استاد
استاد
آواتار کاربر

مجید جان منم احتمال میدم محل تخلیه شده.طبقه گفته اساتید اگه جای بار داشته باشه این ردیاب حتما اون رو می گیره.

دوشنبه 28 مرداد1392 - 9:34am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان این ردیاب اگه جایی بار داشته باشه نه نیروی ذهن روش تاثیر داره نه آفتاب نه سرما نه گرما تا جایی که من تست کردم تو پست قبلی گفتم نقطه رو با اختلاف خیلی کم میده البته به شرط اینکه اپراتور خطا نداشته باشه حالا نقطه ممکنه بار باشه یا ذرات یا تشابه فرکانسی

دوشنبه 28 مرداد1392 - 10:20am
استاد
استاد
آواتار کاربر

متاسفانه ردیاب به فلزات اکسید شده حساسیت نشون میده مخصوصا آهن.باز هم تستش کردم بدون داشتن کوچکترین آهن با خودم.نمیدونم چه توضیح منطقی داره؟

دوشنبه 28 مرداد1392 - 11:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 69 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure