بهرام نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
قدرت فلز قدیم از فلز جدید بیشتره به خاطر میدان مگنتی که درست کرده
سلام به همگی ....ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام من اومدم دوباره اه بعد یک سال. استاد جاوید خوبین دورو نزدیک مهندس حمید و استاد مهدی خوب هستن انشالله
.استاد جاوید بدون حاشیه برم سر اصل مطلب وقتی مطالب این تایپیک رو مطالعه میکردم چیز جدیدی دستگیرم نشد فقط نمیدونم چرا هنوز دوستان از ال رود انتظار دارن.
مهم نیست...در واقع من به خاطر جواب شما به برادر جهان بین پست زدم و صد البته دلتنگی
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه متاسفانه با نظر شما موافق نیستم فلز جدید مخصوصا از نوع نرم برعکس هر چقدر قدیمی تر واکنش سیستم نسبت به اون کندتره...اما برعکسش واسه فلزات اهنی هست این فرق این دونوع فلزه.متاسفانه فلزات نرم مخصوصا طلا دقیقا همینطوره اما در مورد مس کمی فرق میکنه بهتر قابل سنس شدن هست اما بدتر از همه اینها برنج هست که خیلی ضعیف تر از طلا هست باز جای شکرش باقیه....جناب جهان بین انتن ال رود به تنهایی قادره میدان یابی کنه این یک خسیسه جدا نشدنی هست و تو پیدا کردن میدان نسبت به فلز چندین برابر قویتر عمل میکنه مطمئنم اگه انتن شما از ده مورد فلز بتونه 1 مورد سنس واقعی داشته باشه اون هم در شرایطی هست که میدان اضافه یا سیگنال مزاحمی اونجا نباشه که این تقریبا محاله.دومین سوال من از شما اینه که نحوه بالانس انتن شما به همین صورت معمولی هست که توی عکس مشاهده میشه.اگه به همین منوال باشه پس بیشترین سیگنالی که انتن جذب میکنه سیگنالهای کاذب هستن حتی اگه شرایط سنس فلزات توی انتن شما لحاظ شده باشه .من قبلتر هم گفته بودم شرایط انتن به این شکل برای ردیابی میدان عالیه اما فلزات نه.....طبق تستهای میدانی پیچیده فرق بین فلز طلای جدید و قدیم 100 هرتز هست که هر چقدر فلز جدیدتر باشه فرکانس هم در محدوده 100 هرتز بالاتره و فرقی هم بین کوچکی و بزرگی اون نداره این تنها مزیت فلز جدید وقدیم برای طلا هست که از همین رابطه میشه فهمید فلز قدیمی هست تا حدودی ...در کل شرایط ردیابی پیچیده تر از این حرفهاست که بشه با ال رود به تنهایی تفکیک هم عملی کرد اما امیدوارم موفقیت سر لوحه بچه های بی ادعای این انجمن باشه
درود بر شما
خوشحالم بهرام جان از این که یه سر به سایت زدید و.دوباره با همون شور و شوق اظهار نظر میکنید
فلزات در خاک به خاطر القا مغناطیس میدان مغناطیس زمین مثل فلزات مغناطیس شونده همراستا با میدان زمین میشه یا مثل فلزات غیر مغناطیس جهت گیری با میدان زمین میکنه و دلیل سنس ضعیفتر اونها هم توسط نقطه زن همینه
میدان مغناطیس زمین همیشه وجود داره و فرکانس فلز مورد نظر هم همیشه بر این میدان سواره از این طریق فقط میشه تفکیک انجام داد اونم با فرستنده و گیرنده الکترونیکی
میدان مغناطیس ازقطب های مثبت و منفی تشکیل شده انتنها هم چه با فرکانس و چه میدان مغناطیس بدن داری قطب میشن جذب انتنها و گردش اونها بخاطر کشش قطب های غیر همنام دو میدان بدن و میدان فلز دفن شده هست و خروجی 45نقطه عمود شدن انتن بر میدان فلز هست که نقطه شمالی با انتن خالی تقریبا برای همه یکسان هست که میشه با موج و شکل اون این زوایا و همینطور نقطه خنثی یا مرکز میدان را هم مشخص نمود که شخصا این موارد را تجربه کردم با شکل موج مربعی و سبنوسی
انتن ال رود به دنبال میدان هست نه فرکانسه خاصی،درسته که هر میدان بدنی رفتارش با بقیه یه تفاوت هایی داره اما باز هم چرخش انتن برای اونها هم یکسانه با افراد دیگه