سلام خدمت دوستان و استادان گل فروم
چند تایی عکس دارم که باهاشون به مشکل برخوردم و رمز گشایشون سخته.بعضیهاشون علامتی ندارن و بعضیهاشون رو فقط میخوام بدونم که اونی هستن که فکر میکنم یا نه.دوستان توجه بفرمایید که خودم کتابهایی مثل چشم طلایی و اسرار نشانه ها رو کامل خوندم و با خیلی از نشانه ها آشنایی دارم.منتها همونطور که میدونید مکان نشانه ها در رمز گشایشون میتونه متفاوت باشه و منم نظر یه استاد رو میخوام.بنده در غرب کشور هستم.
#1 این عکس رو میخوام فقط بدونم که به نظرتون کنده کاری هست یا خیر و اگه هست شکل چیه؟
(احتمال میره که کنده کاری نباشه چون بیشتر به فسیل شباهت داره و داره از یه قسمتهایی کنده میشه که تو عکس هم معلومه)
موقعیت سنگ: کنار محل تلاقی یک رود و یک چشمه داخل یه تنگه
#2 دوستان این عکس در مکان مهمی هست که انواع نشانه ها دوروبرش هستن.مثلا دقیقا کنار سراب هست.زمین کشاورزی قبلا کنارش بوده.پایینش 70 80 متری یه چنار 400 500 ساله هست.سمت راست چنار تومولوس هست.بالای همون تومولوس یه تومولوس دیگه هست و...
احتمال میره که قبر باشن فقط اون دایره وسط با یه نقطه وسطش یه کم شک بر انگیزه.به نظر خودم که اشاره به سنگ میکنه و باید با توجه به موقعیت سنگ نقاط دیگه رو هم به دست اوورد(شما بفرمایید که منظور چی هست.خودم میگیردم پیدا میکنم چون به مرور زمان نشانه هایی مثل سنگ چین و فرورفتگی از بین رفتن)
#3 این تصویر روی یه تپه هست.(فقط همینو میتونم بگم که روی تپه هست و روی تپه زمینهای کشاورزی هست و وزن اون سنگه هم احتمالا به 7 8 کیلویی برسه)
نظر دوستان چیه؟
#4 این تصویر روی یه کوه هست.کوه به صورتی اسم گذاری شده که نشون میده قبلا یه شاه روش زندگی کرده.در مورد سنگهای عمودی شنیده بودم که باید در پوش داشته باشن.به نظرتون این سنگ از هموناست یا خیر؟
از نکات قابل توجه اینکه: از هر محلی که به این کوه نگاه کنی(حتی از فواصل دور) این سنگ خودنمایی میکنه
با سنگها و صخره های اصراف از نظر شکل کاملا متفاوت هست
اسمهای متفاوتی داره از جمله یکی از اسمهاش به معنی وسیله ای برای نگهداری آرد هست که مال یک خان بوده.
اونطور که از قدیمی ها پرسیدم روی کوه قبلا قلعه بوده(ما که توی گوگل ارت چیزی ندیدیم) ولی به شخصه روی کوه آثار کوزه و راه هایی کنده شده پیدا کردم
ارتفاع سنگ تقریبا 5 الی 6 متر هست و عرضش هم نزدیک 3*3 هست
به نظر خودم اگه از این سنگ به عنوان محل دفن چیز با رزشی استفاده شده باشه قبلا به صورت صخره های اطراف بوده که بعد از اینکه داخلش رو از بالا خالی کردن و درش رو از بالا بستن اطرافش رو تا پایین تراشیدن و به این شکل در اومده.(در کل اینجا روی هر چی اسم میذارن یه چیز با ارزشی ازش درمیاد)
منتظر نظرات و کارشناسی های استادان خبره و کار درست هستم.پیشاپیش ازشون به خاطر زحمات بی وقفه و بدون چشم داشتشون تشکر میکنم