نویسنده |
پیغام |
fabienmartin
کاربر حرفه ای
|
بادرود..دوست عزیز این مقاومت R38 که 2.2 مگااهم هستش کجای مدار قرار میگیره...آیا مقدار خازنها هم تغیر میکنه یا نه؟
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 10:44pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
aygon84جان بابت راهنماییات ممنونم
داداش سوالی ازتون دارم -آیا در حالت تفکیک آهن و غیر آهن 100% عمل میکنه؟؟؟ آیا در حالت تفکیک عمقش کمتر نمیشه؟؟ منظور عمقش نسبت به غیر آهن هستش؟؟؟
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 10:50pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
kooroshxfx نوشته است: aygon84جان بابت راهنماییات ممنونم
داداش سوالی ازتون دارم -آیا در حالت تفکیک آهن و غیر آهن 100% عمل میکنه؟؟؟ آیا در حالت تفکیک عمقش کمتر نمیشه؟؟ منظور عمقش نسبت به غیر آهن هستش؟؟؟ اول تو حالت تموم فلزات سرچ میکنی خوب اگه جایی جواب داد تفکیک میکنی که اهنه یا غیر اهن بردش هم فرقی نمیکنه ولی اگه در حالت تفکیک سرچ کنی حتما بردش پایین میاد
|
دوشنبه 27 مرداد1392 - 12:38am |
|
|
moodi1671
کاربر فعال
|
سلام دوستان اینجوری که مدار و همکاری دوستان بر میاد آدم وسوسه میشه دست به کار بشه و یکی بسازه... چیزی که اینجا دیدم و برام خیلی جالب بود فیلمی بود که آیگون84 عزیز زحمتشو کشیده بودن... چیزی که ما تو بعضی تاپیکها حسرتشو داریم.... آیگون جان، فرمودین تا 210 سانت به بالا هم تست داشتین... میشه یه فیلمی از اون هم بذارین ؟؟؟ ممنون
"دوصد گفته چون نیم کردار نیست"
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 10:07am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
moodi1671 نوشته است: سلام دوستان اینجوری که مدار و همکاری دوستان بر میاد آدم وسوسه میشه دست به کار بشه و یکی بسازه... چیزی که اینجا دیدم و برام خیلی جالب بود فیلمی بود که آیگون84 عزیز زحمتشو کشیده بودن... چیزی که ما تو بعضی تاپیکها حسرتشو داریم.... آیگون جان، فرمودین تا 210 سانت به بالا هم تست داشتین... میشه یه فیلمی از اون هم بذارین ؟؟؟ ممنون ببین دوست من بعضی مطالب به دلایلی که همه مطلع هستیم نمیشه توسط دوستانمون در انجمن زیاد بازگو بشه ! حالا بنده یک بار دیگه عرض میکنم که این مدار در عمق 2.5 تا 3 حتی درزیر سنگهای ضخیم هدف رو شناسایی کرده با لوپ 90 سانتی ، تمام
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 10:19am |
|
|
moodi1671
کاربر فعال
|
گرفتم دستت درد نکنه خیلی خیلی ممنونم بابت پاسختون.... پس به جرات میشه گفت یکی از بهترین فلزیابهای این فروم به حساب میاد... ساده... کاربری آسان و قوی و قابل اعتماد گمونم ارزش ساخت رو داره... با اجازه شروع میکنیم به ساختش
"دوصد گفته چون نیم کردار نیست"
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 10:24am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان محترم مدار رو بسازید و موقع نتیجه گیری از مدار و آزمایشات مهندس آیگون عزیزمون راهنمایی های لازم رو خواهند کرد درضمن کوئل این مدار با سیم نمره 0.47 بوده و اگر پیدا نشد با شماره 0.50 هم مناسبه ، و مقاومت سیمپیچ باید 2.2 اهم باشه ؛ لوپ استاندارد این مدار یکی 33 سانتی و یکی هم 90 سانتی دایره ای بوده که در تستهای واقعی عملکرد مثبتی داشته ... موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 10:25am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
مهدی نوشته است: moodi1671 نوشته است: سلام دوستان اینجوری که مدار و همکاری دوستان بر میاد آدم وسوسه میشه دست به کار بشه و یکی بسازه... چیزی که اینجا دیدم و برام خیلی جالب بود فیلمی بود که آیگون84 عزیز زحمتشو کشیده بودن... چیزی که ما تو بعضی تاپیکها حسرتشو داریم.... آیگون جان، فرمودین تا 210 سانت به بالا هم تست داشتین... میشه یه فیلمی از اون هم بذارین ؟؟؟ ممنون ببین دوست من بعضی مطالب به دلایلی که همه مطلع هستیم نمیشه توسط دوستانمون در انجمن زیاد بازگو بشه ! حالا بنده یک بار دیگه عرض میکنم که این مدار در عمق 2.5 تا 3 حتی درزیر سنگهای ضخیم هدف رو شناسایی کرده با لوپ 90 سانتی ، تمام باسلام اگه ممکنه لطفا بگید درعمق دو ونیم متری اندازه هدف چقدر بوده که توسط دستگاه آشکار شده و با چه لوپی؟ ممنون
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 11:32am |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان اگر میشه یک پارت لیست کامل از قطعات بزارید ممنون میشم .
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 11:45am |
|
|
alonejax
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 30 فروردین1392 - 3:54am پست: 70 محل اقامت: وطنم ایران
|
از دوست خوبمون آقا مهدی گل بخاطر راهنمایی هایی که میکنند و با حوصله جواب میدن بسیار ممنونم و همچنین دوست عزیزمون جناب aygon84 بخاطر سخاوت و صداقتشون امیدوارم بتونم روزی جبران کنم بخاطر فیلتر شدن سایت خوبمون با اجازه مدیر محترم سایت یه فیل شکن برای دوستان گذاشتم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند.
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 11:59am |
|
|
|