ایولا داری اقا مجتبی برنامه نویس بودی نمیگفتی البته اول تایپیک که میخوندم اشاره کرده بودین که به کمک دوستانتون تونستین این طرح رو درست کنین باید میفهمیدم کار کاره خودته پیر شدیم دیگه حواس نداریم که
فقط زحمت نشه تو خجالتت بمونیم
حتی اگه وقت نشد یا نتونستی همین که گفتی خودش یک دنیا ارزش معنوی داره
عرض شود فرکانسها هر دوشون بهترینهای فلز زنگ زده و پوسیده هستن یعنی سعی کردم اول سرچ کنم تا فلز اهنی پوسیده پیدا کنم وبعد فرکانسگیری کردم این دوتا فرکانس رو هم شما تست کنین با انتن البته واسه من یکیش بهتر میگیره دومی کمی ضعیفتر اما باز جز بهترین ومخربترین فرکانسهای عمرم بودن
این دوتا فرکانس عددی2600 و 3400 هستن فقط براش ال سی دی ننویس چون احتیاجی نیست بجاش دوتا ال ای دی بنویس که بدونم موج رو کدومش پرش کرده تمام دیوتی هم 50 باشه پیشفرض کافیه البته اگه خواستی برای تست وازمایش بد نیست با ولوم یا کلید کم وزیاد بشه شاید نتیجه کاملا عوض بشه با تایمر کار کردن اسونه اما دقیق نیست و نمیشه فهمید دیوتی روی چند درصد داره کار میکنه تا حدودی فقط میشه حدس زد.باز هم پیش پیش تشکر میکنم ازت مجتبی جان
راستی یک نمونه شبیه سازی شده هم دارم قرار بود این تیکه اهن کارمو راه بندازه اما بهترشو تو بیابون پیدا کردم نوعی که مطمئنم همه انتنهارو فلج میکنه کلا پودر شده بود