سلام .
خب بهرام جان انگار به میکرو های کوچیک عادت نداریم و باید همیشه دنبال این هزار پاها باشیم (28 پایه)
مثل اینکه برای شما ثبات فرکانسی و دقتش از اهمیت ویژه برخوردار است برای همین روی میکرو کنترل اتمگا 328 براتون نوشتم که دیگه حرف و حدیث توش نمونه براتون هم یک فیبر طراحی کردم که اگه خوشت نیومد عوضش کن.
خروجی فرکانس پایه 15 میکرو است که من به وسیله دو تا ترانزیستور دامنه شو تقویت کردم اگه طرح دیگه ای داشتی میتونی عوضش کنی.
یدونه کلید کلنگی یا راکر به پایه 14 و یک سرش رو به منفی مدار وصل میکنی وقتی کلید وصل است فرکانس خروجی 2600 و وقتی کلید باز است فرکانس خروجی 3400 هرتز خواهد بود برای اینکه بفهمی کدوم فرکانس داره کار میکنه دو تا ال ای دی هم در نظر گرفتم که به پایه های 3 و 4 وصل میشه که وقتی فرکانس خروجی 2600 است ال ای دی پایه 3 روشن میشه و وقتی فرکانس خروجی 3400 هست ال ای دی پایه 4 روشن میشه .
این طرح دو تا ولوم 10 کیلو معمولی میخوره .
ولوم اول که به پایه 24 وصل است برای تنظیم دیوتی سایکل موج از یک درصد تا 99 درصد است. یکی از پایه های ولوم به +5 ولت و دیگری به منفی مدار وصله و پایه وسط ولوم به پایه 24 میکرو . هر وقت پایه وسط ولوم خروجی +5 ولت باشه دیوتی 99 درصد است و وقتی پایه وسط ولوم صفر باشه دیوتی موج یک درصد است و با میزان وۀتاز پایه وسط ولوم دیوتی روند افزایشی مطابق با ولتاژ خولهد داشت بطوری که ولوم رو در وسط قرار بدی دیوتی 50 درصد خواهد بود.
همین بحث هم برای ولوم 10 کیلو دومی است کهبرای تنظیم دامنه موج و تقویت اون بکار میره که در اینجا دامنه با افزایش ولتاژ خروجی ولوم ، افزایش خواهد داشت و این افزایش دامنه بستگی به میزان ولتاژ باطری متصل به مدار خواهد بود .
کل اطلاعات ساخت در فایل زیر قرار گرفته .
امیدوارم بدرد شما و دوستان بخوره.