نویسنده |
پیغام |
farman.
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 18 آذر1392 - 4:56pm پست: 168 محل اقامت: کوردستان شاباد
|
الان سنس دارم ولی باید فلز را بچسبونم به لوپ تا سنس بشه
هه ر بمینی کورد و زوان کوردی
|
یکشنبه 14 خرداد1396 - 7:03pm |
|
|
farman.
کاربر فعال
|
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن مخصوصا داش حمید که خیلی زحمتش دادم سپاسگذارم از اینکه بی دریغ به بچه ها کمک میکنید بعد از دو هفته متوجه شدم ماسفت را برعکس نصب کردم
|
شنبه 20 خرداد1396 - 8:24am |
|
|
farman.
کاربر فعال
|
به نظر دوستان علت عدم ثبات سنس دستگاه چی میتونه باشه مثلا رو پاراگراف ال سی دی چهار خونه سنس داریم فلز که میزاریم زیر لوپ زیاد میشه و باید مجددا برگرده به همون چهار خونه قبلی ولی هر دفعه که فلز را میذاریم زیر لوپ دو سه تا زیاد میشه و باید ولوم سنس را کم و کمتر کنم و بعضی وقتها هم مرتب سنس خود بخود کم و زیاد میشه ناگفته نمونه قبلا تفکیک میکرد اما الان نه گفتم شاید ایراد از لوپ باشه عوض کردم فایده نداشت
|
پنج شنبه 25 خرداد1396 - 10:35pm |
|
|
shahab_2006
کاربر فعال
|
سلام دوستان.کسی میتونه ردیاب سوپرمکس ۲۰۰۰رو تعمیر کنه.اول لوپ رو نمیشناخت و سنس نمیکرد.ولی الان وقتی روشن میکنی دیگه بالا نمیاد اصلا فقط رو ال سی دیش دوتا خط می افته
|
سه شنبه 11 اردیبهشت1397 - 1:13pm |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
shahab_2006 نوشته است: سلام دوستان.کسی میتونه ردیاب سوپرمکس ۲۰۰۰رو تعمیر کنه.اول لوپ رو نمیشناخت و سنس نمیکرد.ولی الان وقتی روشن میکنی دیگه بالا نمیاد اصلا فقط رو ال سی دیش دوتا خط می افته مگه ردیاب هم لوپ داره دوست گرامی؟؟؟
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
پنج شنبه 13 اردیبهشت1397 - 7:05pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
A.D.H1360 نوشته است: shahab_2006 نوشته است: سلام دوستان.کسی میتونه ردیاب سوپرمکس ۲۰۰۰رو تعمیر کنه.اول لوپ رو نمیشناخت و سنس نمیکرد.ولی الان وقتی روشن میکنی دیگه بالا نمیاد اصلا فقط رو ال سی دیش دوتا خط می افته مگه ردیاب هم لوپ داره دوست گرامی؟؟؟ اگه یون یاب باشه مطمئن باش که داره....
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1397 - 12:46am |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
بهرام نوشته است: A.D.H1360 نوشته است: shahab_2006 نوشته است: سلام دوستان.کسی میتونه ردیاب سوپرمکس ۲۰۰۰رو تعمیر کنه.اول لوپ رو نمیشناخت و سنس نمیکرد.ولی الان وقتی روشن میکنی دیگه بالا نمیاد اصلا فقط رو ال سی دیش دوتا خط می افته مگه ردیاب هم لوپ داره دوست گرامی؟؟؟ اگه یون یاب باشه مطمئن باش که داره.... نه بهرام جون همون دوازده رگلاتوره خودمونه با یه ال سی دی وچندتا اپشن نه چندان کارامد! راستی حالا که بحثش شد یه سوال! من تو این چند ساله هرکاری کردم ردیابی با آنتن توکتم نرفت که نرفت ولی خوب این یون یاب یه پایه قابل دفاعی داره حد اقل!به نظر شما که چندتا پیرهن تو این راه پاره کردین کدوم مدار رو روش کار کنم که حداقل درصدی بشه روش حساب کرد؟؟
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
سه شنبه 25 اردیبهشت1397 - 3:16pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خواهش میشه دوست عزیز.پس به احتمال زیاد اون کویل مگنتش هست که بتونه حفره زنی کنه...بماند ردیاب و ردیابی که کلا تکلیفش روشنه اما بین اینها یون یاب پ د کا بهتره البته با قطعات با کیفیت...
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 25 اردیبهشت1397 - 6:22pm |
|
|
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید یکی از فامیلمون دیمر چرخ خیاطیش سوخته داد من تعمیر کنم بازش کردم دیدم سیم اتصال کرده یه قطعه که شبیه ماسفت irf840 ولی قسمت تیغه کمی بلند تر و نازکتره سوخته و هیچی ازش نمونده.شماره قطعه رو هم نمیشه خواند.آیا میشه نام این قطعه و شمارش رو فهمید یا حداقل قطعه معادل رو تهیه کرد؟ ممنون از زحمات شما اینم مدار دیمر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 16 خرداد1397 - 7:21pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اون قطعه احتمالا ترایاک هست که برای کنترل ولتاژ متناوب بکار میره. بعنوان مثال مدار زیر هم یک دیمر برای کنترل نور لامپ با ولتاژ برق شهر هست: همونطور که میبینید این مدار پایه ای دیمر شباهت زیادی به مدار شما داره. حالا اگر دوستان هم تایید کنن و واقعا اون قطعه ترایاک باشه میتونین یکی از شماره های موجود در بازار رو که قدرت مناسبی هم داشته باشه جایگزین کنین. شماره دقیقش اهمیتی نداره.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 16 خرداد1397 - 7:47pm |
|
|
|