مهرافرین نوشته است:
ببین جناب فروشنده اینکه میخای محصول خودت رو تبلیغ کنی و بفروشی هیچ اشکالی نداره
حتی ممنون بخاطر درایور رایگانی که گذاشتی!
ولی خواهشن درست اینکار رو انجام بده!
هیچ نیازی به زیر سوال بردن خودت نداری!
دیگه حتی یه تازه کار هم فرق بین مگنتومتر و فلزیاب رو میدونه!
مگر اینکه بگی مگنتومتر شما بهتر از فلزیاب میتونه فلزات رو پیدا کنه!!
وگرنه چه دلیلی داره یه مثالی بزنی که توش ازم بخای فلزیابی بهت معرفی کنم که بتونه یک فلز 20*20 رو در عمق چهار متری بزنه؟!
اگر شما چنین ادعایی داری ثابت کن ورنه خاموش..
اینکه شما هیچ اطلاعی از قوانین دستگاههای فلزیاب نمیدونی مقصر خودتی فقط یه کم مطالعه کن..
وگرنه نمیگفتی یه فلزیاب با لوپ 50 نهایت یکمترو نیم میزنه!!
این حرف انقدر بی معنی و مسخره هست که تنها شنیدنش از یک آدم کاملن ناآگاه میتونه منطقی باشه!
در این حیطه هم همانند بقیه موارد تنها حضور استادی چون مهندس حمید میتونه نقطه پایان چنین مباحث بیهوده باشه..
هر زمان ایشون تصمیم به ارائه درایور اختصاصی مگنتومتر حودشون رو گرفتند من هم از ایشون تهیه خواهم کرد تا اون زمان ترجیح میدم با همین فلزیاب استاد ادامه بدم.
البته امیدوارم که موفق باشید و طرح شما هم واقعن کارا باشه.
سلام.
اول بايد بگم عکسي که از کانال بنده گرفتيد و در اينجا گذاشتيد در مورد نقطه زن ها ميباشد و هيچ ربطي به مگنومتر يا اسکنر تصويري نداره،الکی چیزی رو به چیز دیگر ربط ندهید.
مگنومتر ها تاثيرات مغناطيسي رو دريافت ميکنند و کاربردشون حفره يابي و تشخیص فلزات هست.کلا هر چیز که میدان مغناطیسی خاک رو تغییر بده ،قابل بررسی هست.ولی مگنومتر کجااااا، نقطه زن کجاااا
فرق مگنومتر و نقطه زن رو بلد نيستيد اينجور که معلومه!؟اون یک چیزه،اون چیز دیگر !!! بعد ادعا ميکنيد سطح دانش بالايي هم داريد؟ اگه بلد نيستيد سوال کنيد تا علمتون بالا بره.
شما فقط حرف خودتون رو نقص ميکنيد، در طول پيام ها مشخص هست.
دوما ، کافي هست اسم شما را در سايت سرچ کنيم و ببينيم که سطح دانش و علم شما چقدر هست !!! از نحوه صحبت کردنتون معلوم هست شغل شما چيه.
بنده عمرم رو صرف الکترونيک کردم و افتخار هم ميکنم. شما به چيه خودتون افتخار ميکنيد ؟ همون دستگاهي هم که باهاش ميريد کاوش هم ساخته خودتون نيست.علمش رو نداريد بقول خودتون " پس خاموش"
بنده دوست داشتم تا قسمتي از دانشم را با بقيه عزيزان به اشتراک بزارم و از اون استفاده کنند و موفق بشوند و از روي ميل باطني بوده نه چيز ديگه. اين درايور رايگان که نحوه ساختش هم گذاشتم ميتونه 4تا4.5 متر را اسکن کنه
(قابل ذکر هست که هر جسم يا شي ساخت بشر که داخل خاک باشه بر روي خاک تاثير مغناطيسي ميگذارد،از جمله سفال تا فلزات-راهرو ها و اتاقک ها-خاک دست ريز و ... در داخل اسکن قابل بررسی می باشد) .
اين درايور رايگان هستش آقاي استاد، خودتون بسازيد و بعد نظر بديد،اگه نميتونيد بسازيد به فردي که توانايي ساخت داره واگذار کنيد تا براتون بسازه،رو هوا نظر نديد. اين درايور تست شده هست.
و بنده کسي رو اجبار به خريد نکردم اقاي محترم که تهمت ميزنيد.
شما و بقيه دوستان اختيار خود رو داريد که با تحقيق و به انتخاب خودتون سيستم مورد نظرتون رو تهيه و خريداري کنيد.
در پايان عرض کنم که شما فقط به دنبال حاشيه سازي و تهمت زدن و تخريب هستيد و ذهن دیگران را گمراه میکنید ... و لطفا از بحث و حاشيه سازي بپرهيزيد ،اگه میخواهید در این مورد ها صحبت کنید با مدرک و علم صحبت کنید .ممنون
انشاءالله موفق و پيروز باشيد