انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 5:11pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: tabriz
اقايون مديران چطور ميتونم پستي رو حذف يا ويرايش كنم ؟يكي از عكسهام تكراري هست بيزحمت اونو حذف كنيد.مرسي

دوشنبه 28 مرداد1392 - 11:20am
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان چند وقت پیش نقطه زنم(گلدین کینگ)یه جا رو گرفت و زد طلا تو 1.5متری.بعد از حفاری به یه قبر رسیدیم که مال گبری ها بودش.تنها چیزی که پیدا کردیم یه مرده با دوتا سفال که یکی جلوی شکمش برای غذا و یکی هم تو دستش بود که کاسه آب بود.کاسش سالم مونده بود و من با خودم آوردمش.امروز میرم و با فرکانس طلا باهاش تست می کنم و میام نتیجه رو میگم.در ضمن گلدین کینگ هم خودش دارای سیستم ردیاب هستش که فکر میکنم تشابه فرکانس باعث شده بود طلا بزنه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 28 مرداد1392 - 11:50am
استاد
استاد
آواتار کاربر

متاسفانه خیلی از دوستان که مشکل دارن میان و بصورت پیام خصوصی با سایر کاربرها تبادل نظر می کنند که من علت اصلی اون رو نمیدونم.دوستان من از همه می خوام هر کس که مشکل و یا انتقاد و یا پیشنهادی داشت و یا سوال خاصی داشت بیاد و رک بدون کوچک ترین مشکلی تو خود سایت بیان کنه.مطمئن باشید استاد حمید و مجتبی با وجود مشغله زیاد و کاربرهای دیگر که تا حدی آشنایی دارن به سوالات پاسخ میدن و کسی هم ناراحت نمیشه.این امر باعث بالا رفتن اطلاعات و رسیدن به یه نتیجه مطلوب مخصوصا کاربرهای جدید سایت خواهد شد.با تشکر از همه دوستان

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 28 مرداد1392 - 2:02pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

چقدر خلوته!!!!!!!!!! :-s

دوشنبه 28 مرداد1392 - 6:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستاني كه حفاري كردن وموادمعدني دراوردند.ميشه لطف كنيدبگيدچقدحجم گرفتين بعده سركه وكاركرديدكه اين موادمعدني دراومده؟خواهشاجواب بدين ؟؟؟؟

دوشنبه 28 مرداد1392 - 9:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

لطفاجواب بدين تاهمه بتوننديه قدم به جلوبرااين سوالمو...

دوشنبه 28 مرداد1392 - 9:57pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ali7777 نوشته است:
لطفاجواب بدين تاهمه بتوننديه قدم به جلوبرااين سوالمو...

دوستان ذرات و مواد معدنی و رگه ها همه برای خودشون حجم دارن ، دوستان این ردیاب و ردیاب جدید هر دو نقطه زن هم هستن ، به نظر بنده امواج این ردیاب چون به فلز و ذرات مشابه فلز عکس العمل داشته باید دقیق بالای فلز یا ذرات فلز مدفون قیچی کنه و این حجم گیریهای نجومی که بعضی از تازه کارها بیان میکنن جز خطا و ذرات و مواد معدنی چیزی نبوده ، ممکنه در یک مکانی ذرات پخش باشن و شما از هر طرف چندین جا رو قیچی بگیرید و به نظر شما این حجم بیاد ولی این فرضیه درست نیست ، این ردیاب فقط روی فلز باید قیچی کنه و ( همچنین ذرات مشابه با فرکانس فلز در ردیاب شما ) چون فلز در عمق خاک اکسید شده و در اثر عوامل طبیعی زمین اکسیدها و ذرات فلز به چندین سانت در اطراف پخش شده که این عامل میتونه باعث ایجاد حجم در دفینه بشه ، ولی 4 متر و 6 متر و 7 متر و 8 متر از هر طرف منطق حکم میکنه که پراکندگی ذرات بوده ، دوستان برای موفقیت در کنار ردیاب باید یک نقطه زن هم داشته باشید ، یک نکته مهم که باعث خطاگیری زیاد در اپراتوران جدید و تازه کار میشه : اینه که چون انتظار قیچی شدن آنتنها رو در مغز خودشون زیاد پرورش میدن به همین دلیل نیرو و امواج مغزی به دستها وارد شده و ضعیف ترین نیرویی که از ذرات مشابه فرکانس فلز به آنتنها میرسه اپراتور سریع قیچی میگیره ! باید هر جایی که میرید برای تست واقعی و جستجوی محل ، اصلاً به خودتون فشار روحی نیارید که حتماً چیزی پیدا کنید ! خیلی بیخیال و ریلکس به فکر درست گرفتن و عملکردن صحیح با آنتنها باشید و حرکات آنتنهارو زیر نظر بگیرید تا خوب با حرکات و حرف آنتنها آشنا بشید ؛ مطلب بعدی اینه که در مکانهایی که برای هدف واقعی تشریف میبرید اول فلز حذف ذرات خودتون رو در 3 متری خودتون روی زمین یا 10 سانت زیر خاک گذاشته و بعد دستگاه رو روشن کنید تا 5 دقیقه کار کنه ، سپس یکجا ثابت ایستاده ( در سه متری فلز حذف خطا و در 20 متری مکان مشکوک ) انتنهارو به آرامی بعد از 5 دقیقه از کنار پاها بالا بیارید اگر درمکان مورد نظر شما هدف حجیم تر از فلز حذف ذرات شما بوده باشه و حجم قابل ملاحظه ای داشته باشه آنتنها باید طی مدت 3 الی 5 ثانیه هردو باهم با سرعتی قابل ملاحظه به سمت مکان مشکوک حرکت کنن ، اگر از چهار جهت حرکت آنتنها به این صورت بوده و هردو آنتن با هم با سرعت خوبی گردش کنن ، این مکان ارزش داره ، دوستان بیخودی داخل جنگل و دشت حرکت نکنید و راه نرید تا یکجایی رو آنتنها قیچی کنه ، این قیچی ها یعنی پیروزی قدرت ذهن و خستگی فکری و قدرت تأثیرگذاری ذرات روی آنتنها و قیچی شدن بی مورد [-X
دوستان چون قدرت ردیاب بالا بوده هر جایی که رفتید قبل از روشن کردن دستگاه ، ابتدا فلز یا طلای خودتون رو زیر خاک یا روی خاک گذاشته و بعد سیستم رو روشن کنید وقتی که 5 دقیقه روشن بود ، حالا در سه متری فلزی که خاک کردید ثابت ایستاده و آنتنهارو بالا بگیرید و این کار رو هر 1 الی 2 دقیقه در جهت دیگه انجام بدید ، یعنی اول آنتنها رو پائین بیارید و بعد جهت خودتون رو عوض کنید در چهار جهت اصلی گردش داشته باشید ولی هرگردش بعد از 1 الی 2 دقیقه آنتن زدن انجام شود ، اگر در یکی از جهات آنتها حرکت داشتن باز هم چند متری جای خودتون و فلز حذف ذرات رو عوض کنید و نزدیک تر به مکانی که آنتنها نشون میدن حرکت کنید و هرچه نزدیکتر میشوید ولوم رو کمتر کنید . موفق باشید @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 29 مرداد1392 - 9:47am
استاد
استاد
آواتار کاربر

فوق العاده بود استاد مهدی.مرسی استاد از توضیح قشنگ و کاملتون.دوستان استاد مهدی از با تجربه های این سایت هستش و من خیلی چیزا از ایشون یاد گرفتم.استاد من یه جا رو که نقشه داشت زدم حجمش اومد 7در10متر که روی طلا مس و الماس و کربن قیچی کرد و فلزات دیگر هیچ واکنشی نداشت.تو حفره هم یه چیزی مثل حفره به عرض1متر و طول 10متر ردیابی شد که حفره دقیقا رو نقطه ای که طلا زده بود تموم میشد.من این روش حرکت دوتا آنتن رو بلد نبودم که اونجا اجرا کنم.استاد برای حرکت دوتا آنتن فاصله دست باید همون 30یا 35سانت باشه یا باید کمترش کنیم

سه شنبه 29 مرداد1392 - 10:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من يه جاروپايه يه كوه كه بالايه يه چشمه س رواز60متري گرفتم ونقطه كردم وحجمو3در3ميده بعده سركه 1ونيم ميده و160گرم طلاروازدورونزديك .زيره خاك حذف ميكنه .الان موندم اين حجم واسه كاركردن خوبه؟كاركنم نكنم.ضمنابعده سركه حفره رونيم درنيم مس هم 1در1ميزنه وبقيه فركانس هارونميزنه.وحركته انتن هام بدنيست وباهمه وهمه چيزاروج داده.؟؟؟؟؟؟عمقم ميزنه 2متر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سه شنبه 29 مرداد1392 - 10:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:
من يه جاروپايه يه كوه كه بالايه يه چشمه س رواز60متري گرفتم ونقطه كردم وحجمو3در3ميده بعده سركه 1ونيم ميده و160گرم طلاروازدورونزديك .زيره خاك حذف ميكنه .الان موندم اين حجم واسه كاركردن خوبه؟كاركنم نكنم.ضمنابعده سركه حفره رونيم درنيم مس هم 1در1ميزنه وبقيه فركانس هارونميزنه.وحركته انتن هام بدنيست وباهمه وهمه چيزاروج داده.؟؟؟؟؟؟عمقم ميزنه 2متر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علی جان اگر جایی بار باشه انتنها قدرت کشیده میشن طرفش قضیه یه انگشتر و یه دستبند نیست به قول اقا مهدی این دستگاه روی خود فلز قیچی میکنه به نظر من سرکه هم ریخته بشه اگر جایی هم بار باشه نباید قبل و بعد از سرکه ریختن زیاد تفاوت محسوسی بین ابعاد به وجود بیاد اگر ابعاد خیلی کوچک بشن میشه گفت تقریبا باری وجود نداره و ذرات هست شما اگه میتونید بکنید تا قضیه روشن بشه

سه شنبه 29 مرداد1392 - 10:39am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 81 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure