بهرام نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
سلام بهرام جان .
این مدار برای آقای نیکولاس است که ایشون هم از پی دی اصلی قسمت گیرنده رو برداشت کردن . بله فرکانس های کمتر هم روش اثر دارند ولی این تاثیرات باتوجه به فرکانس تزریقی که به مدار ایجاد میشه تا حدودی تاثیرشو کم رنگ تر میکنه .
در کل اینجور مدارها اون چیزی که ماها تصور میکنیم سنس فرکانس نیست . در حقیقت عاملی که دفینه ایجاد میکنه اصلا و ابدا فرکانس نیست .
چیزی که هست و من جدیدا دارم بهش فکر میکنم یک عاملی هست که خیلی از دوستان اصلا بهش فکر نکردن و همینطور انتظار هم نیست که فکر کنن به علوم سیمی هم ارتباط خواهد داشت . البته من فعلا در اینمورد تردید دارم و نیازمند تست های میدانی زیادی است .
پس کلا از نظر من مساله فرکانس منتفی است ولی در برخی فرکانس ها باعث بهبود عملکرد می شود.
البته من بازم از گفته های خود اطمینان کامل ندارم و احتمال نادرست بودنشون هست .
بله در جریان طرح و طراح بودم.اما به نظرم حساسترش میکنه در واقع تزریق یک فرکانس مچهول باعث میشه ترانزیستور فعال بمونه وتا حدودی شبیه به تنظیم ترشولد میشه که در استانه قرار میگیره واین حساسیت رو چند برابر میکنه اما چون فاقد فیلتر هست ممکن نیست فرکانسهای کاذب رو کم یا حذف کنه .البته نمیدونم دوستان طرح شمارو ساختن یا نه اما به مراتبط قوی تر و حساستر از طرح اول میتونه باشه...بله صددر صد فرکانس نیست چون اگه بود که خیلی راحتتر میشد سنسش کرد اما فرکانس هم تو این پدیده موجوده نمیشه اون رو جدا دونست چون هر ذره ایی از اتم که باردار بشه فرکانس هم تولید میکنه و جزء مباحث پایه فیزیک هست.اما نظر من اینه که جز یا کل طیفی از امواج الکترومغناطیس هست میتونه یکیش رو داشته باشه یا همشون رو.بله مطلب کوچیکی نیست که بشه با جدیت نظر داد اما گفتنش از نگفتنش بهتره
من یک نمونه اصلاح شده طرح پ دکا رو که با فیلتر کار میکنه کار کردم و خیلی جالب توجه کار میکنه تا حدودی فرکانسهای زیر500 هرتز رو نادیده میگیره وتا 200 کیلو هم تست کردم جواب میده فعلا قصد ساخت ندارم اما بعدا مطمئنن میسازم فعلا مشغله زیادی دارم.اما هدفم این بود که بدونم طرح شما تا چه اندازه حساس هست.انشالله بعد ساخت با دوستانی که طرح شما رو ساختن مقایسه میکنیم ونتیجه هر کدوم بهتر بود با همکاری هم طرح رو ارتقا میدیم البته طرح من خروجی vco داره و تا حدودی دوری ونزدیکی از محل سنس رو باید نشون بده .یک چیز دیگه به نظر من میشه به جای تزریق فرکانس به ورودی انتن از فرستنده استفاده کرد من بعد ساخت میخوام تست کنم ببینم نتیجه چی میشه البته قبل از اون یک نمونه از طرح رو براتون اگر که مایل باشید میفرستم....
ممنون بهرام جان .
برای vco نیازی به آی سی واسطه نیست و براحتی توسط میکرو میتونم ردیف کنم جتی میتر گرافیکی .
من در مورد فرستنده نظری متفاوت نسبت به بقیه دارم .
از نظر من فرستنده عامل تحریک عامل ناشناخته دفینه یا فنومنون یا هر چیزی که اسمش هست،نیست . بلکه فرستنده عامل جذب این اثر است .
من عاملی که فرستنده ایجاد کرده رو در خود مدار قرار دادم برای همین خود ذات مدار داره اثر رو جذب میکنه و کویل اونو در داخل مدار آشکار میکنه .
شما اگر در این مدار دقت کنید ولتاژ مثبت اون دارای نوسان یا فرکانس است . حتی از نظر من اگر بح.اهیم فرستنده هم در مدار قرار دهیم بهتر است از وسط ولوم 20 کیلو به یک آنتن وصل کنیم و ایم آنتن را در وسط لوپ گیرنده قرار دهیم .
البته من خودم این موضوع رو تست نکردم و بزرگترین عاملی که باعث شده تا بحال موفق نباشم نبود محل تست مناسب است .
من به هر حال آماده همکاری با شما هستم ولی کمی وقتم محدود است و احتمالا نهایتا تا یکماه در کنار دوستان و عالم فلزیابی باشم و بعد از این مدت کلا این امر عزیز و گرامی زیر خاکی را ول خواهم کرد چه موفق بشم و چه نشوم.
آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان