نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
هنرجو نوشته است: جناب علیرضا ضمن عرض تبریک لطفا در مورد سرعت چرخش انتن نسبت به فلز چند صد ساله و همچنین فاصله متراژی که رد فلز رو زدین توضیح بدین.؟ بنده هم با همین مدار چندین فلز بی ارزش سطحی و کم قدمت در اوردم .ولی سرعت چرخش انتن زیاد دلچسب نبود ممنون سلام زنده باد جناب علیرضای عزیز ، مختصر از عمق فلز و اندازش هم بگو لطفاً ، در جواب جناب هنرجو باید عرض کنم که چرخش آنتنها برای هر شخص متفاوت هست .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 27 خرداد1397 - 8:29am |
|
|
arash22
کاربر حرفه ای
|
درود یه مدت از ردیابم استفاده نمیکردم الان روشنش کردم نوشته های سمت راست السیدی نمیاد مشکلش چیه؟ پیوست: IMG_20180612_155956_440.jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 27 خرداد1397 - 12:58pm |
|
|
alirezash111
کاربر فعال
|
ahamraj نوشته است: با سلام دوست عزیز ممنون از پاسخ گو یی شما اگر در مورد عمق گیری اگر مقدور هست توضیح مختصری بفرمایید. درود بر شما برای اوایل کار زیاد ب عمق گیری حساس نباشین....در هر صورت از سمت شمال ب جنوب ب سمت جایی ک قیچی شده برید وقتی انتن ها قیچی شد همون مسیر رو اروم اروم برگردین تا جایی ک انتن ها ۱۱ بشن،فاصله جایی ک قیچی شده تا ۱۱ رو منهای ٨۰ سانت کنید موفق باشید
|
دوشنبه 28 خرداد1397 - 10:09pm |
|
|
alirezash111
کاربر فعال
|
هنرجو نوشته است: جناب علیرضا ضمن عرض تبریک لطفا در مورد سرعت چرخش انتن نسبت به فلز چند صد ساله و همچنین فاصله متراژی که رد فلز رو زدین توضیح بدین.؟ بنده هم با همین مدار چندین فلز بی ارزش سطحی و کم قدمت در اوردم .ولی سرعت چرخش انتن زیاد دلچسب نبود ممنون درود دوست من سپاس گذارم ببینید باید با سیستمتون صحبت کنید باید حسش کنید ک رو چ فرکانس پایه ای سیستمتون جواب خوب میده....من از قطعات المانی و امریکایی استفاده کردم تو سیستمم و جالبه ک بدونید از حدود ۷۰۰ متری رد فلز زدم...و این هم شایان ذکره ک بگم سیستم های فرکانسی اگر فرکانس دقیق بهشون ندی امکان داره با خطا روبرو بشی و فرکانس هم بنظر بنده ی امر تجربیه....حالا دوستان ٨۹۵۰ و ۵۲۳۵ رو تست کنن و جوابشو اینجا اعلام کنن موفق باشید
|
دوشنبه 28 خرداد1397 - 10:16pm |
|
|
alirezash111
کاربر فعال
|
arash22 نوشته است: درود یه مدت از ردیابم استفاده نمیکردم الان روشنش کردم نوشته های سمت راست السیدی نمیاد مشکلش چیه؟ پیوست: IMG_20180612_155956_440.jpg دوتا پتانسیومتر خوابیده روی برد هست ک یکی برای تنظیم نور صفحه و دیگیری برای تنظیم کارکترهای ال سی دی میباشد
|
دوشنبه 28 خرداد1397 - 10:19pm |
|
|
alirezash111
کاربر فعال
|
درود استاد مهدی سپاسگذارم به امید حق همه ی بچه ها موفق بشن
|
دوشنبه 28 خرداد1397 - 10:22pm |
|
|
ahamraj
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوست عزیز جناب علیرضا ممنون از توضیحات خوبتون جناب علیرضا برای پیداکردن فرکانس فلزات مختلف آیا میتوانیم مثل سایر ردیابها با مخفی کردن فلز و تست تک تک فرکانسها فرکانس خاص آن فلز را پیدا کنیم یا باید فلز چند سال مدفون در خاک باشد سپس فرکانس گیری کنیم تجربیات شما راهگشای ماست . با احترام
|
دوشنبه 28 خرداد1397 - 10:53pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
تبریک میگم جناب علیرضا . آرزوی موفقیت برای شما و سایر دوستان دارم
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
چهارشنبه 30 خرداد1397 - 11:27am |
|
|
alirezash111
کاربر فعال
|
ahamraj نوشته است: با سلام خدمت دوست عزیز جناب علیرضا ممنون از توضیحات خوبتون جناب علیرضا برای پیداکردن فرکانس فلزات مختلف آیا میتوانیم مثل سایر ردیابها با مخفی کردن فلز و تست تک تک فرکانسها فرکانس خاص آن فلز را پیدا کنیم یا باید فلز چند سال مدفون در خاک باشد سپس فرکانس گیری کنیم تجربیات شما راهگشای ماست . با احترام درود بر شما بله میشه اما دقت بفرمایید فرکانس کمی تغییر میکنه....مثلا شما با فرکانس ۵۵۰۰ در داخل منزل امتحان کنید و برید ۵۵۰۰ رو هم در محیط باستانی تست کنید میبینید ک کمی خطا خواهید داشت....فقط فرکانس دقیق میدید ب سیستمتون یعنی احتمال خطا رو خیلی خیلی کم کردید فقط فرکانسهایی ک گفتم قبلا دوستان تست کنن و جوابشو اینجا بگن تا در نهایت یک فایل راهنمای جامع خدمتتون بزارم ک کار همتون اسون تر بشه....اما باید همتون یاری کنید موفق باشید
|
جمعه 31 خرداد1397 - 1:11am |
|
|
alirezash111
کاربر فعال
|
Mojtaba195 نوشته است: تبریک میگم جناب علیرضا . آرزوی موفقیت برای شما و سایر دوستان دارم همه ی اینا نتایج زحمات فراوان شماست مهندس سپاس گذارم
|
جمعه 31 خرداد1397 - 1:13am |
|
|
|