انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:17pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

علی جان اگه این مشکل حجم حل بشه خیلی از مشکلات حل میشه.متاسفانه طلای تست هم زورش به ذرات و مواد معدنی نمیرسه.من تا 100گرم طلا هم تست کردم که بازم زورش به ذرات نمیرسه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 29 مرداد1392 - 12:18pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hamze2000 نوشته است:
فوق العاده بود استاد مهدی.مرسی استاد از توضیح قشنگ و کاملتون.دوستان استاد مهدی از با تجربه های این سایت هستش و من خیلی چیزا از ایشون یاد گرفتم.استاد من یه جا رو که نقشه داشت زدم حجمش اومد 7در10متر که روی طلا مس و الماس و کربن قیچی کرد و فلزات دیگر هیچ واکنشی نداشت.تو حفره هم یه چیزی مثل حفره به عرض1متر و طول 10متر ردیابی شد که حفره دقیقا رو نقطه ای که طلا زده بود تموم میشد.من این روش حرکت دوتا آنتن رو بلد نبودم که اونجا اجرا کنم.استاد برای حرکت دوتا آنتن فاصله دست باید همون 30یا 35سانت باشه یا باید کمترش کنیم

30 الی 35 خوبه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 29 مرداد1392 - 12:55pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ali7777 نوشته است:
من يه جاروپايه يه كوه كه بالايه يه چشمه س رواز60متري گرفتم ونقطه كردم وحجمو3در3ميده بعده سركه 1ونيم ميده و160گرم طلاروازدورونزديك .زيره خاك حذف ميكنه .الان موندم اين حجم واسه كاركردن خوبه؟كاركنم نكنم.ضمنابعده سركه حفره رونيم درنيم مس هم 1در1ميزنه وبقيه فركانس هارونميزنه.وحركته انتن هام بدنيست وباهمه وهمه چيزاروج داده.؟؟؟؟؟؟عمقم ميزنه 2متر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر از چهار جهت و از فاصله های 20 متری بصورت ایستاده و ثابت باشید و آنتن ها به سمت محل هردوباهم گردش کنن (از هرچهار جهت هردوآنتن ) طی 3 الی 5 ثانیه مورد بدی نیست ، دراین صورت برای اطمینان بیشتر و حدر نرفتن انرژی شما میتونید قبل از عمل از یک نقطه زن هم کمک بگیرید چون عمق 2 متر زیاد نیست نقطه زن بزنید بعد کار کنید ، یادتون باشه هیچ کس از عمق زمین خبر نداره [-X پس ردیاب هم محل مشکوک رو به شما نشون میده این اپراتور بوده که با کسب تجربه محل درست رو تشخیص باید بده . برای تجربه باید زحمت کشید @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 29 مرداد1392 - 1:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
متاسفانه و با عرض پوزش باید نتایج حاصل از حدود ده روز تست و تمرین ردیاب بر روی انواع فلزات و همچنین فرکانسهای ردیاب رو توسط خودم و همچنین شخص خبره در ردیابی رو حضورتون اعلام کنم
دوستان عزیز بنده در این مدت در یه جای خلوت و دور از رفت و آمد انسان تستهای بسیاری رو با انواع فرکانسها و فلزات مختلف انجام دادم که نتیجه بسیار مایوس کننده و ناامید کننده بود
عزیزان بنده انواع فلزات را در وزنها و عمق مختلف چال کردم و تمام این مدت با اجرای تمام روشهای مورد اشاره در سایت تونستم تجربیات باارزش و هرچند تلخی رو بدست بیارم
دوستان اولا باید در مورد اشتباه گرفتن آهن اکسید شده و طلا با قاطعیت اعلام کنم که این مورد کاملا درست است و ردیاب آهن اکسید شده را به جای طلا میگیرد و حتی با قرار دادن طلای تست نیز میل به آهن اکسسید شده دارد که این موضوع یعنی فاجعه . از این جهت که تصور کنید شما یک قسمت را به عنوان طلای انبوه و البته موجود در عمق بالا نقطه میکنید و بعد از کلی امید و حفاری به یک قطعه آهن زنگ زده و بدرد نخور میرسید
البته این اشتباه فرکانسی فقط در ارتباط با طلا و آهن نبود و در مورد کاغذ اسکناس نیز صادق بود و ردیاب کاغذهای گلاسه و نیم گلاسه و همچنین کاغط عکاسی رو هم به عنوان هدف دنبال میکند هرچند این مشکل چندان حاد نیست و تقریبا کسی دنبال اسکناس نمیگرده ولی در مورد این ردیاب با اینهمه تبلیغات و کوس و طبل انتظار از این بیشتر بود که البته جز سرابی برای من چیزی نبود
و اما در مورد حفره دوستان باید عرض کنم که تقریبا از نظر این ردیاب همه جا حفره وجود دارد و این هم میتواند به این دلیل باشد که شاید ردیاب تمام سوراخها و یا فضاهای خالی موجود در خاک را به عنوان حفره شناسایی میکند
تنها چیزی که با قاطعیت میتوان گفت که ردیاب درست اعلام میکند نقط تشخیص عمق است که حتی اگر یک اپراتور ناشی هم از آن استفاده کند قطعا عمق را با اختلاف شاید چند سانت بیان میکند
جالب اینجاست که ردیاب طلا و مس را هم با یکدیگر میگیرد یعنی اگر شما یک قطعه مس را چال کنید هم روی فرکانس طلا و هم روی فرکانس مس میگیرد که این هم یعنی فاجعه زیرا که هیچکس حاضر نیست برای مس حتی 20 سانت حفاری کند حال اگر واقعا طلا هم باشد دیگر این شک که نکند مس باشد باز مانع انگیزه است
و اما مهمترین دلیلی که مرا کاملا از ردیاب مایوس کرد موردیست که در زیر اعلام میکنم
خب ردیاب از حدود 300 متری یک کانال را تشخیص داد روی فرکانس طلا و بعد از رسیدن در یک جا قیچی کرد که تقریبا از شش جهت و از فاصله 50 متری و قراردادن 60گرم طلا به عنوان تست در 3 متری باز همان نقطه را زد و بعد از حجم گیری و به دست آمدن حجم 6 در 5 و مثبت بودن تمام تستها و تایید گلد یک و گلد 2 و همچنین تایید فرکانس حفره که حجم آن 2 در 3 شد دیگر جایی برای شک نبود بنابراین تصمیم گرفتم تست آخر یعنی تست سرکه را نیز انجام دهم که بعد از 48 ساعت حجم به دست آمده با تغییر بسیار کم شد حدود 5 در 3 و عمق نیز با دقت تمام و امتحان کردن 2 نفر ردیاب حرفه ای 1مترو نیم حاصل شد خب
با این اوصاف دیگر جایی برای شک نبود بنابراین تصمیم به حفاری گرفتیم به اینصورت که چون عمق کم بود تصمیم گرفتیم تمام حجم حاصله را حفاری کنیم که بعد از 3 متر عمق و پیدا نکردن هیچ چیز مشکوکی تصمیم به پایان حفاری و ناامیدی کامل از ردیاب گرفتم
دوستان عزیز شاید با توجه به اینکه تستهای فراوان و بینقصی انجام شد و توسط افراد خبره و آماتور هم نتایج تقریبا یکسانی بدست آمد این ردیاب بتواند یک دفینه واقعی را تشخیص دهد ولی قطعا هیچ کسی نمیتواند تصمیم بگیرد که این واقعی است و یا مانند موارد قبلی باز ذرات است یا چیزی ذیگر بغیر از دفینه
در هر صورت امیدوارم اساتید و دوستان عزیزی همچون آقا مجتبی و اقا حمید بتوانند پاسخی با رعایت انصاف و بیطرفی به مشکلات پیش آمده بدهند و مرحمی بر زخم روح و روان ناراحت من و امثال من که با هزاران امید و باز با هزاران مشکل اقدام به خرید ردیابی کردم که به قول خودتان سوپر ردیاب بود و بهترین ولی برای یکی مثل من بود و نبودش هیچ فرقی نداشت و فقط باعث کوشش بیهوده و زحمت فراوان بود
شما هیچکدام الان احساس من رو درک نمیکنید زیرا هیچکدام جای من نیستید و نمیدانید چه مشکلاتی برای تهیه این ردیاب داشتم
قضاوت با شما

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 5:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هرکاری میکنم خوابم نمیبره
دلم پره و داغونم
کلافه و عصبانی از همه چیز و همه کس
امیدوارم مدیران سایت در اسرع وقت پاس بدن و حداقل به مشکلات من نوعی هم اهمیت بدن

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 6:02am
مدیر کل
مدیر کل

ilanji عزیز اینجور که شما عنوان میکنین فقط مایه خوشحالی رقبا و دشمنان این انجمن هست! وگرنه اگر مقایسه ای هست باید بطور شفاف با ردیاب های دیگه انجام بشه تا کارایی این ردیاب مشخص بشه! واقعیت اینه خطاها پیش از این بقدری در ردیابی زیاد بودن که هیچ کس به ردیاب اعتمادی نمیکرد!
همین مساله که شما میفرمایین نقطه رو بطور قطعی درست میزنه برای من کافیه! چون همین قابلیت دقیق نقطه زنی تا این حد رو شما تقریبا با هیچ ردیابی نمیتونین بدست بیارین!
در مورد انواع خطاهایی که شما فرمودین شاید حق با شما باشه و بعضیاش واقعا خطاست و راه حذفش بسیار مشکله. برای همین هم برای تک تک این مسائل در ردیاب جدید فکر شده تا خطا توسط خود دستگاه و البته با تنظیماتی که اپراتور انجام میده قابل حذف باشه.
ولی مثلا در مورد مس این مساله خطا نیست چون بارها عرض کردیم تقریبا تمام طلاها داخلشون مس هم کار میشه! پس با توجه به اینکه این فرکانسها مربوط به خود فلز هستن کاملا درسته که در حد ضعیف تری روی مس هم باید جواب بده.
در مورد اسکناس هم خب طبیعیه که بعضی انواع کاغذ رو هم باید بگیره! چون اصولا جنس اسکناس کاغذه! ردیاب که نمیتونه بواسطه چاپ و طرحی که روش هست اونو به صورت اسکناس شناسایی کنه! :D
بعضی از خطاها و مسائلی هم که شما عنوان کردین تا بحال هیچ کسی نگفته و ما هم همچین چیزی ندیدیم! من نمیدونم اپراتور چطور با تجربه بوده؟! اگر پای ذهنیت شما در نگاه منفی به این ردیاب بخواد باشه که اصلا هیچوقت هم ازش جواب نمیگیرین!
حالا من از شما سوال دارم این اپراتوران حرفه ای تا بحال با چه ردیاب دیگه ای کار کرده بودن؟ آیا میتونن مقایسه درستی بین این ردیاب ها انجام بدن؟
در نهایت شما اگر راضی نیستین میتونین با اقا مجتبی تماس بگیرین و یا دستگاه رو پس بدین یا نسخه بعدی رو بگیرین که بسیار بهتره. اینکه دیگه ناراحتی نداره! اون از توباکس ساشو که شما ناامید شدین و ول کردین در صورتیکه خیلی از دوستان به جواب رسیدن ؛ این هم از قضیه ردیاب که باز هم شما بر خلاف خیلی از دوستان جواب خوبی نگرفتین! فکر میکنم کمی به نوع نگاه شما به مسائل و روش کاری شما هم بستگی داره.
بهرحال فراموش نکنین ردیاب اصولا ممکنه بدرد هر کسی نخوره. این هم نکته ای هست که از روز اول عرض کردیم.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 6:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه دوستانم

آقای ilanji امیدوارم ناراحت نشی ولی چند تا سوال داشتم .که خیلی مهمه تو بوجود آوردن خطا.

لطف میکنی بگی بین هر تغییر فرکانس دستگاه رو چند دقیقه خاموش میکردی؟

واینکه عمق زنی که انجام دادی و میگه دقیقه با فلز جدید انجام دادی ؟

اتفاقا تو نقطه زنی دستگاه شکی نیست ولی تو عمق زنی مخصوصا برای فلز مدفون فکر کنم دستگاه خیلی کمتر نشون میده و باید قلقش رو در بیاری.

در ضمن اینکه بتونی عامل خطا رو در بیاری خیلی مهمه من هر جا که الکی حفاری کردم و بدون نقطه زن زدم لا اقل عامل خطا رو در اوردم که ذرات بوده.و بعد گذاشتم دیدم دستگاه اون رو میزنه و دیگه چاله رو خیلی ضعیف میزنه.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 8:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه دوستان گل @};-
آقا حمید شما می فرمایید که اگه خدا بخواد در دستگاه دوم این خطاها وجود نداره .پس یعنی این اولی که ما گرفتیم کشک.
تازه امروز دستگاه من میرسه و یعنی اینطور که شما می فرمایید از همین الان یا باید به فکر فروشش باشم یا بندازمش یه گوشه.
واقعا درک نمیکنین که با چه زحمتی این پول جور شده و پای آبروی منم در میونه چون فقط خودم تنها که نیستم برادر.
برای دستگاه دوم هم که دیگه پولی نیست بخوام سفارش بدم و باز هم...
شما میگید مقایسه کنید آخه ما برای تست و مقایسه با دستگاهای دیگه که اینو نخریدیم برای نتیجه این دستگاهو سفارش دادیم که با توجه به تعاریفی که شما مدیران محترم انجمن از دستگاه داشتید ما اعتماد کردیم و هنوز هم اعتماد داریم.
امیدوارم که کسی از حرفهای من دلگیر نشده باشه چون اگه یه مقدار خودتونو جای من بزارید میفهمید که چی میگم.
ان شاءالله شما مدیران سایت و همه دوستان در همه جا موفق باشید.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادپارسي الان 3مترشده بعده سركه 1و70سانت اين اختلاف الان زياده؟؟؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:
استادپارسي الان 3مترشده بعده سركه 1و70سانت اين اختلاف الان زياده؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام علی جان بله البته به نظر بنده اختلاف خیلی زیاد هست میتونید حفاری کنید تا متوجه بشید دو متر حفاری کار یک شبه و از شک بیرون میاید اگر ردیاب روی فلز نقطه میکنه پس دادن حجمهای افسانه ای میتونه قابل تامل باشه مگر اینکه یک بازارچه رو زیر زمین گرفته باشید!!!!!!!!!!!!!!

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:27am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 84 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure