بهرام نوشته است:
خواهش میکنم.من نمیتونم ادعا بکنم که تمام مطالب درست هست اما چون به عینه دیدم حتی موردی که در موردش مطلبی نخونده بودم رو با چشمام دیده بودم اما بعد خوندن در مورد اون به طور اتفاقی باورم قویتر شد..البته اینکه میگین مطالب گذشته مضخرفه جالب نیست چون شما درگذشته نبودید که دلیل قانع کننده ایی بیارید تا اصل مطلب رو نفی کنید.ما هم به همین مستنداتی که هست رجوع میکینم اما نه اینکه کاملا باور داشته باشیم.بعضی از اینها شاخو برگ به خودشون گرفتن اما مطمئنن در مورد همشون صدق نمیکنه..خب درسته ادمی که با منطق عقلانی جلو میره کمتر میشه به چالش کشیدش اما این نمیتونه ثابت کنه بعضی چیزها وجود ندارن مثل این میمونه که بگیم انیشتین برق رو اختراع کرده و الان چون در قید حیات نیست قابل اثبات هم نیست...بله ما هر چقدر هم در تکنولوژی قوطه ور باشیم باز هم کمبودهایی داریم نه فقط در علم این نقص در عقل ماست.من خودم باورم به این مباحث صفر بود اما بادیدن اونها مطمئن هستم و مهم هم نیست این باور رو چه کسی قبول داره یا نه چون ما تنها موجوداتی نیستیم که در پس این دنیا داریم زندگی میکنیم.ای کاش فقط این باشه من درمورد ادمهایی مثال زدم که وجود دارن وبا چشم دیده میشن چرا در مورد اینها توضیح قانع کننده ایی وجود نداره.کارهای کریس انجل رو حتما دیدید یا نوزاد 5ساله ایی که دمای بدنش تا80 درجه میره وبعد از اون اسم اعظم الله روی صورتش نقش میبنده یا دختری که از طبقه 17 اپارتمان به پایین سقوط میکنه اما خراش هم بر نمیداره توضیح منطقی نداره دوست خوبم چون اگه به عقل رجوع کنیم ارتفاع کمتر از یک متر هم باعث مرگ شده ونمیشه به پای شانس بدونست وهزاران معمای عجیب دیگه که جن اشباح مقابلشون چیزی برای گفتن ندارن....درسته باید دید باز داشت اما گذشتن ازاینها دید رو باز نمیکنه بلکه صورت مسئله رو پاک میکنه..اتفاقا نظر من این هست انسان باخرد وقتی نمیدونه چیزی که در موردش بحث میشه وجود داره یا نداره میگه شایدباشه شایدم نباشه چون من فعلا چیزی رو ندیدم و اگر هم ببینم مطمئن میشم که توهم نبوده باشه و گرنه رد کردن موضوع چیزی به با خردی کسی اضافه نمیکنه این رو تعصب نمیگه عقل میگه این رو از من قبول کنیددوست خوبم..و در اخر اگه نظر من رو بخواین واقعا به نظر دیگران احترام بزاریم حرفاهش رو بشنویم و با دید باز نگاه کنیم صرفا اگر کسی رو میبینید که روی مسئله ایی پا فشاری میکنه باید دید مبحث کلامش چی هست تا در موردش نه تنها یک نفر بلکه دها نفر باید نظر بدن وگرنه مسئله بوی فردی وشخصی به خودش میگیره...مطالب زیر رو دنبال کنید من این پست رو دوباره ویرایش کردم تا به کسی بی احترامی نشده باشه از همگی عذر میخوام
دوست گرامی علارغم مثالها و مستنداتی که از منابع کاملن نامعتبر میآورید هنوز هم ردپایی از منطق در شما دیده میشه و این برایم جای امیدواریست وگرنه هیچ امیدی به شما و ادامه این بحث نمیداشتم..
دوست من اینجانب هرگز نگفتم که تمام مطلب گذشتگان مضخرف هست بلکه اگر دقت کرده باشید منظور اینبود که باید با آزمایش و خطا و تجزیه و تحلیل عقلانی حقیقت رو از دل ماجرا بیرون کشید..
البته بر هیچکس پوشیده نیست که ناشناخته ها بسیارند و اصلن نیازی به مثال زدن هم نیست تقریبن هرکسی ممکنه در زندگیش به خیلی چیزها برخورد کرده باشه که هیچ جوابی براش نداره!
اگر خوشحالتون میکنه باید بگم بارها برای من هم اتفاق افتاده.
اما موضوع واقعی اینجاست که باید برخورد ما با این مسائل به چه صورت باشه؟؟
نکته واقعی اینجاست..
دقیقن همینجاست که انسانها به دام ادیان گرفتار میشن..
دقیقن همینجاست که انسان خردمند از انسان نادان راهش جدا میشود..
در این مواقع همیشه هستند کسانیکه از نادانی مردم برای رسیدن به اهداف خودشون سواستفاده میکنند
بطور خیلی عامیانه خواهند گفت شما نمیدانید من میدانم پس بیایید تا برایتان بگویم ولی باید پیرو من باشید و هرآنچه میگویم بی کم و کاست قبول کنید..!
و اگر ذهنی بیدار نداشته باشید آن اتفاق بد رخ خواهد داد..
عقل و منطق خالص جایش را به عقل در چارچوب یک ایدئولوژی خواهد داد و این یعنی مرگ خرد مرگ عقلانیت و چه بسا مرگ انسانیت(همانگونه که در رفتار انسانهای ایدئولوگ یا خشک مذهبی میبینیم).
خواهش من این هست که بدون درک منطقی مسائل گرفتار ایدئولوژیها نشوید
بزرگترین راهنما در درون خود شماست بیرون بدنبال چه میگردید؟؟!
اینکه فلان شخص در فلان جا چنین حرفی زده از کجا معلوم که خود اون شخص درکی از حقیقت داشته؟؟
یک ایدئولوژی واقعی و کامل باید در طول زمان همیشه برای هر مطلبی جواب داشته باشه (چیزیکه در هیچ جا ندیدم)
اگر مطلبی برامون نامفهوم هست باید به کشف منطقی اون بپردازیم و هرزمان هرکسی برای بیان حقیقت از ما خواسته ای داشت به اون شخص شک کنید..
نترسید از اینکه حقایق هرگز آشکار نشوند بلکه بترسید از کسانیکه حقایق را جور دگر بیان کنند که این گمراهی مطلق هست.
خردمندی به معنی دانایی نیست بلکه خرد راهیست برای دانا شدن..
پس
خردمند باشید