نویسنده |
پیغام |
hasanzade
کاربر فعال
|
سلام به دوستان و مجتبی عزیز برد من هم بالاخره تمام شد اما یم مشکل دارم که نمی دونم ایا درست کار میکنه یا نه من پشت اپتوکوپتر فرکانس ها رو دقیق دارم وبا فرکانس متر رومیزی اندازه گیری کردم درست بود اما در خروجی و پشت چوک منظورم سیمی هست که از برد به چوک میره هیچ فرکانسی ندارم ترانزیستور رو هم عوض کردم اما فرقی نکرد لطفا راهنمایی کنید عیب از کجا می تونه باشه
|
یکشنبه 31 تیر1397 - 4:52pm |
|
|
Hadimamadi
|
hasanzade نوشته است: سلام به دوستان و مجتبی عزیز برد من هم بالاخره تمام شد اما یم مشکل دارم که نمی دونم ایا درست کار میکنه یا نه من پشت اپتوکوپتر فرکانس ها رو دقیق دارم وبا فرکانس متر رومیزی اندازه گیری کردم درست بود اما در خروجی و پشت چوک منظورم سیمی هست که از برد به چوک میره هیچ فرکانسی ندارم ترانزیستور رو هم عوض کردم اما فرقی نکرد لطفا راهنمایی کنید عیب از کجا می تونه باشه روی بیس ترانزیستور فرکانس دارید؟
|
دوشنبه 1 مرداد1397 - 3:47am |
|
|
hasanzade
کاربر فعال
|
Hadimamadi نوشته است: hasanzade نوشته است: سلام به دوستان و مجتبی عزیز برد من هم بالاخره تمام شد اما یم مشکل دارم که نمی دونم ایا درست کار میکنه یا نه من پشت اپتوکوپتر فرکانس ها رو دقیق دارم وبا فرکانس متر رومیزی اندازه گیری کردم درست بود اما در خروجی و پشت چوک منظورم سیمی هست که از برد به چوک میره هیچ فرکانسی ندارم ترانزیستور رو هم عوض کردم اما فرقی نکرد لطفا راهنمایی کنید عیب از کجا می تونه باشه روی بیس ترانزیستور فرکانس دارید؟ سلام اره رو بیس فرکانس هست اما شوک تو خروجی نمیده و همین فرکانسی که رو بیس هست الان تو خروجی هم اومده
|
دوشنبه 1 مرداد1397 - 5:15pm |
|
|
Hadimamadi
|
اگه از صحت عملکرد دوتا پتانسیومترها اطمینان داری و روی صفحه P=100 احتمال قوی مشکل چوک داری
|
سه شنبه 1 مرداد1397 - 12:55am |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان اقا مجتبی که دیر دیر سر میزنه از دوستان کسی اطلاع دقیق در مورد موج خروجی داره ایا موج خروجی سینوسی هستش یا مربعی و اخرین فرکانسش در کیلو هرتز یا مگا هرتز
|
سه شنبه 2 مرداد1397 - 5:15pm |
|
|
hasanzade
کاربر فعال
|
سلام دوستان عزیز یکی بیاد در راه خدا به من کارکردن با دستگاه توماسی رو یاد بده نمی دونم چجوری باهاش کار کنم
|
چهارشنبه 3 مرداد1397 - 9:17pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
سلام از دوستان کسی میدونه خروجی چک چقدر باید ولتاژ داشته باشه؟
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
پنج شنبه 4 مرداد1397 - 10:06am |
|
|
arash22
کاربر حرفه ای
|
این اقا سر مدار قبلی ایکسپوفر ازم پول گرفت ولی مدار رو نفرستاد فروشندست گول اینو نخورید اسم اکانتش بازارگردان هست بهتره اسمش رو بزاره بازار گرمی
|
سه شنبه 23 مرداد1397 - 4:53pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
با سلام این هم مینوتام من به نظر من که ردیابی باهاش عالیه فقط نمیدونم میشه تو جدول مربوطه فرکانسهای جدیدی اضافه کرد یا نه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 16 شهریور1397 - 10:50pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
HOSSEIN447 نوشته است: سلام دوستان اقا مجتبی که دیر دیر سر میزنه از دوستان کسی اطلاع دقیق در مورد موج خروجی داره ایا موج خروجی سینوسی هستش یا مربعی و اخرین فرکانسش در کیلو هرتز یا مگا هرتز دوست من با اهمتر که ولتاژ حدود 10 ، 12 ولت هست ولی من فکر میکنم با اهمتر دیجیتالی نمیشه اندازه گرفت ، چون خروجی دستگاه فازمتر رو راحت روشن میکنه و اگه هر دو آنتن رو دست بزنی شوک بدی میده ولی با اهمتر تو حالت ac نهایت 12 ولت نشون میده . در مورد شکل موج هم باید مربعی باشه و سینوسی نیست . و آخرین فرکانس کیلو هرتز هست .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
جمعه 16 شهریور1397 - 11:28pm |
|
|
|