iran eslami نوشته است:
راستی آقا عرفان میتونید در مورد طلسم یاسین (طلسم نه سوره) توضیح مفصلی بدین ؟
آیا برای طلسم جابه جایی تاثیر داره
ما یه جائی داریم که توی خونه هست و تا حالا 5 تا دعاچی اتفاق نظر دارن که اونجا جنس هست اما طلسم جابه جایی داره. میتونید در این مورد منو راهنمائی بفرمائید ؟
بله همین 2 عدد نوشته ای که در تصویر بالا و پایین هم قرار دارن رو همونطور که توضیح دادم باید بر دو طرف یک کاغذ مربع شکل بنویسید.اگر بازم موضوع براتون روشن نشده بگید که براتون بیشتر توضیح بدم.
در مورد جاتون اونچه که نظر من هست و خودم تجربه کردم اگر هزار تا دعانویس و رمال و..... همه متفق باشن که یکجا جنس داره بازم شما اطمینان نکن که اونجا جنس داره.من نمیدونم این 5 نفری که شما فرمودید از چه روشی و چگونه به شما گفتن که اونجا جنس داره ولی اگر همگی اونها بدون اطلاع همدیگه بصورت کاملا اتفاقی هم همشون به یک نقطه از اتاق یا خونه اشاره میکنن باز هم اطمینانی به حرفشون نیست.غالب این اشخاص با احضار میخوان محل دفینه رو شناسایی کنن که برای دفینه یابی ،احضار ناقص ترین و اشتباهترین روش هست.
اما اگر یکی از این اشخاص یا تعدادیشون از روش طبق چوبی و میخ در وسط طبق که روی انگشتان دوطرف قرار میگیره و یا از روش کوزه روی ناخن دو شخص و اعمال و اوراد مربوطه استفاده کردن و خود شما هم یکی ازون دو نفر بودی من هم اطمینان میدم به شما که حتما اونجا چیزی مدفون هست.اما این چیز مدفون لزوما طلا یا نقره شاید نباشه و امکان داره قبری باشه خالی از طلا یا نقره.چون بهرحال یک شخص که دفن شده هم یک جسم مدفون محسوب میشه که شاید مفرغ و آهنی هم باهاش باشه.بنابراین دقیقتر و واقع بینانه تر به موضوع نگاه کن.قدیم اشخاصی بودن که میتونستن با علوم غریبه محل دفینه رو شناسایی کنن ولی اون نسل سالهاست که تموم شدن و عده ای هم که هماکنون توانایی های در احضار و رمل و..... دارن تواناییشون در حد دیپلم و سیکل هست و از دانش کامل و درست این کار بهره ای ندارن.اگر الارغم توضیح من باز هم اصرار داری و اطمینان داری که اونجا چیزی دفن هست و بازهم معتقدی که اونجا طلسم جابجایی داره دستور خنثی کردنش رو یجا خوندم پیدا میکنم قرار میدم برات ولی اونجور که یادمه کار مفصلی رو باید انجام بدی.
یاد یجا افتادم تو حصارخروان قزوین.یه بنده خدایی همیشه اصرار داره که تو خونه اش جنس هست.به هر کس متوسل میشد که بیاد یا دستگاه بزنه یا به درویش و .....میگفت محل دقیق رو برام پیدا کن.اونها هم یا با پول یا با دریافت خدماتی میومدن و یجای خونه رو نشون بنده خدا میدادن.این بنده خدا هم هر بار هر جایی رو که میگفتن میکند و چیزی پیدا نمیکرد و تماس میگرفت با شخص مربوطه.اون هم در جواب میگفت جا درسته ولی طلسم جابجایی داره و دفینه شما رونده(در حرکت)هست.و همین جور چند ساله این بنده خدا توی خونش سرگردونه.امیدوارم که از حرفای من ناراحت نشده باشید فقط منظورم توجه دادن شما به برخی نکات کلیدی هست که در این قبیل روشها باید بهش توجه کنید.و وقتی توجه میکنید متوجه میشید از ابتدا به هیچکدوم ازین اشخاص که در پایان میخوان بگن جنس شما رونده هست نباید اطمینان میکردید.اگر مطلبی هست بگو من در آخر یه توصیه به شما میکنم.