حمید نوشته است:
به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
بالا بودن عدد اول و پایین بودن دیلی غیر از مختصات کویل میتونه دلایل دیگری هم داشته باشه. بخصوص وقتی با چند کویل اینطور باشه طبیعیه که دیگه ایراد از کویل نیست! مثلا کابل رابط کویل هم در این مورد تاثیر داره که توصیه کردیم از RG-58 بدون فویل استفاده کنین. همینطور آیسی 357 و برخی قطعات دیگه هم میتونن نقش داشته باشه. باید بررسی کنین احیانا هیچ خازن و مقاومتی رو اشتباه نگذاشته باشین. طبق چیزی که من در تصاویر میبینم کابل رابط از نظر من کمی مشکوک هست! همینطور بنظر میرسه برای فریم 1 متری از 11 دور سیم استفاده کردین که باید 10 دور باشه.
مهندس جان عکسها برای تشریح کامل وضعیت کارم بود... الان فقط تمرکزم روی اعداد سه گانه و دیلی هست و عیب یابی و ممنون که همراه من و دیگر دوستات هستید.....
به توصیه شما کابل rg58 انداختم و ال اف رو هم در حین تست عوض کردم در شرایط یکسان تفاوتی نداشتن و دیلی باز 14 بود و عدد a 380 به بالا و با توجه به وجود فلزات زیاد در منزل احتمالا عددa بالاتر از اینه..... خازنها چک شدن مارک خازنهای بزرگم نیچیکون هستش تانتال ها هم که معرف حضور هست.....
هر توصیه ای لازمه بگید من سریعا انجام میدم فقط یه نکته....... مقاومتهای هم روشون طلایی زده یعنی پنج درصد ولی توی تست حرارت با هویه داغ یک درصد بیشتر نبود....اگر این تاثیرش زیاد باید سفارش بدم برام بیارن چون شهرستانم و دسترسیم به قطعات محدوده.. راستی داشتم روی دستگاه کار میکردم موتورم از توی پارکینگ دزدیدن