بهرام نوشته است:
سلام اسد جان بابت مدار ممنون.رگلاتور باید از نوع 100 میلی امپر باشه نوع ترانزیستوری من قبلا روی این طرح دقیق کار کردم حتی فرکانس رو هم رعایت کردم که درست در بیاد چون کمی خطا باعث سوختن میکرو میشه.به خاطر تغییر پیک مواظب باشید فرکانس از اون چیزی که گفته شده بیشتر یا کمتر نشه..اما با این دنگ وفنگ بردش برای یک سکه با لوپی که قطرش هم ذکر شده بیشتر از 2 سانت نشد..به نظرم طرح اول با سیمپیچ هسته فریت کار میکنه کارامدتره البته با تفکیک...
دوست عزیز کسی پاچه نگرفت همین مدار fm-2 که یک طرح ساده است نتونستید بیشتر از 2 سانت برد بگیرید بعدش زدید ایسی هم سوزوندید بعد صحبت از تغییرات میکنید؟!!!
بعدش اومدی چند تا عکس از انواع مدار گذاشتید میگید من مدار رو تغییر دادم!!! من اومدم انتقاد کردم خوب این کجاش پاچه گیری هستش؟
بعدش از طرف من هم حرف میزنید و میگید اینو فعلا تغییر نده و اون کار رو نکن !! بعدش من میگم چی رو باید تغییر بدم و اصلا چیزی نساختم که !!!
بعد میگی با شما نبودم با بچه ها بودم
حالا کلا این مسایل بچه گانه رو کنار بذاریم چون بدرد من و شما نمی خوره ببین اصولا تو سایتهای خارجی یا ایرانی چیزی رو میسازند یا طراحی و یا تغییر میدند همراه با مدرک هستش!! که همون فیلم و کلیپهایی هستش که تو یوتیوب یا.. میذارند.
الان اگه من بیام تا صبح بحث کنیم اقا من اینجا رو تغییر دادم عکس بذارم یا اون کار رو کردم مال من ثبات داره تا 100 متر برد داره بندری میزنه !!! حرف مفت زدم که دو حالت بیشتر نداره یا ادم توهمی هستم یا ادم بیکارم دنبال جلب توجه هستم چیزی جز کدورت و ناراحتی نداره و اخرش هم میشه همین !! اگر نگاه کنید چند مدار ساختم یا بقول شما منتاژ کردم یا اصلا هر کاری کرده باشم همه رو با فیلم گذاشتم همون قسمت فورتون هعم برید نگاه کنید چند نمونه فیلم گذاشتم یه قسمتی هم فیلم دینامیک و ثبات گذاشتم انجوری ثابت کردم اگر هم شک دارید میتونید بیایید حضوری ثبات دستگاه رو ببینید فیلم بگیرید همینجا بذارید.
پس عزیز برادر اگه هر کاری میکنید حداقل یه کلیپ هم بذار 5 مگابایت حجم فیلم شما با سیم کارت ایرانسل هم راحت میتونید بذارید.