درود سرور گرامی
در نوشتار رو همه بندها به در بعضی موارد اشاره کردم! وهر دردی دوایی داره اما انچه مسلمه اینه که همه حیوانات حتی شیر !از صدای بلند یا نوره زیاد واجسام غریب میترسن وبر روی اونها بی تاثیر نیست.
روی گرگ تست نکردم اما رو عموزاده نزدیک گرگ یعنی سگ تست کردم وکاملا جواب داده حتی در موردی با لیزر پوینتر هم شر سگ مزاحم وسمج رو کم کردم وحتی با روشهایی که اگه بگم شاید خنده تون بگیره وفکرکنید شوخی هست!واز طرفی اگه گرگ بخواد حمله کنه خیلی وقتا اسلحه هم به کار نمیاد چون تا شما بخوای گرگ رو ببینی ومتوجه حضور اون بشی اونقدر به شما نزدیک شده که فرصت استفاده از سلاح رو نخواهید داشت در اینجور موارد همراه داشتن یه سگ خوب از هرسلاحی کارسازتره چون با حواس پرقدرت خودش زود انسان رو از وجود خطر آگاه میکنه تا فرصت کافی واسه انجام هر عملی به وجود بیاد!اما به عنوان مثال مثلا اسپری فلفل یکی از ابزار قدرتمندبازدارنده در مقابل حمله خرس به حساب میاد!این به معنی رد اسلحه نیست اما دونستن خیلی از اینجور موارد میتونه برای خیلی افراد فرق بین مرگ وزندگی باشه.شما که خودتون استاد وسرور ما هستین ومطالب رو اینجا واسه استفاده عموم ذکر کردم.
اون چیزی هم که شما فرمودید دولول ترک بوده احتمالا که کوتاه وسبک وبه نسبت ارزون هست ولی در عوض صدای خیلی زیاد ولگد ناجوری داره به لحاظ برد ودقت ومساحت پخش شدن ساچمه ها در مکان اصابت ساچمه ها خیلی تعریفی نداره اما اگه فقط واسه تیرهوایی در کردن بخواید صداش عالی وکرکنندست