پیوست:
photo_۲۰۱۸-۱۲-۰۶_۰۰-۰۹-۵۹.jpg
حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
بله روش کار شما درست هست. منظور از فرکانسی که عرض کردم 612 (ششصد و دوازده) هرتز بود!
در مورد طلا فرکانسهای زیادی وجود داره که بعضیهاش برای همه جوابگو نیست. کلا فرکانسهایی که اینجا قید شده در دستگاههای دیگه ندیدم.
مهندس جان سلام بازهم منم با سوالات اذیت کننده...راستش من اولین بار که توی سایت دور دور میزدم از این ردیاب خوشم اومد که شما هم روش نظراتی داده بودید و سریعا ساختمش و متاسفانه چون اولین کار مونتاژ برد بود اونم بعد از بیست سال با سیم کشی مدار و ساختم اتفاقا وقتی بردم اداره فنی حرفه ای اسکوپ زدم یه موج سینوسی خیلی خوبی داشت و فرکانس و قدرت خوب کنتر میشد....
اما توی بحث ردیابی که با انتن های ساده همیشه حفره خوب میزدم با این ردیاب اصلا موفق نبودم و سه بار به شکلهای مختلف پنج انتن و سه انتن و حتی تک انتن مودم adsl هم ساختمش و در نهایت دیشب تبدیلش کردم به یه ژنراتور و به انتنهای دستی خودم که اتفاقا اونها رو هم از روی یکی از تاپیکهای سایت ساختم دسته های برنجی سیم پیچی شده و ....... و خلاصه با ولتاژ 12 یکبار و یکبار هم با رگلاتور 9 ولت.....انتنها کلا دیوانه شدن و توی منطقه باستانی بودم و مرتب همه جا رو میزدن حتی یه پراید رد شد دنبال پراید چرخیدن....
حالا سه تا سوال دارم ...
اولا چه جنسی برای انتنها بهتره برنج یا مس یا استیل و ایا الیاژ این برنج استیل و مس تاثیری دارن؟
دوما میتونم انتن فرستنده که خروجی پایه دوم هست و به یه انتن بدم و دو انتن منفی مدار و خودم دست بگیرم...تست شده یا علمی هست تست کنم؟
سوما با امواج التراسونیک میشه ردیابی کرد من خیلی مقاله در مورد التراسونیک و تکنولوژی سونار خوندم ولی مدار و شماتیک عمومی خاصی ندیدم
پیوست:
photo_۲۰۱۸-۱۲-۰۶_۰۰-۱۰-۰۲.jpg
پیوست:
photo_۲۰۱۸-۱۲-۰۶_۰۰-۱۰-۰۱.jpg
پیوست:
photo_۲۰۱۸-۱۲-۰۶_۰۰-۱۰-۰۰.jpg
پیوست:
photo_۲۰۱۸-۱۲-۰۶_۰۰-۰۹-۵۹.jpg