سلام به همگی و مهندس حمید نازنین و دوست عزیز دیگمون که به ما لطف داشتن..
من با میکرو و دو طبقه اپ آمپ مدارو با کمی ایده خاص طراحی کردم قسمت نمایشگر Lcd که کلا به گفته مهندس مطمئنن دقت بیشتری نسبت به موارد مشابه ایی که دوستان ساختن باید داشته باشه و انواع میکرو پروسسورهایی هم هستن که حالا به هر نحوی میتونن احتیاج ما رو مرتفع کنن اما بهترین گزینه برای اینکه بالانس این سیستم رو خودکار کرد واز شر تنظیم کردن مداوم سیستم خلاص شد استفاده از دو طبقه اپ امپ با ضریب تقویت ثابت ودیگری متغییر که نسبت به همدیگه متفاوت باشن. دومی استفاده از میکرویی هست که برای برنامش کلید مربوط به بالانس رو نوشته باشن که اکثر فلزیابها این برنامه واسشون نوشته شده و دارن..با همین ایده که در عمل هم باید درست جواب بده هر وقت سیستم رو بالانس کردین دیگه احتیاجی به تنظیم مجدد ولوم نیست و زمانی که از بالانس خارج شد بازدن کلید مربوط به بالانس میکرو سیستم رو آماده کار میکنه اما این مطلب زمانی درست از آب در میاد که اپ آمپ شرایط تغییر ولتاژ رو در هر محدوده ایی تا حد ولتاژ تغذیه حس کنه و اصلا نیازی نیست از 5 طبقه تقویت کننده مشابه طرحایی که دوستان غربی زحمتش رو میکشن استفاده بشه و این خودش هم باعث بی ثباتر شدن مدار و مصرف باطری بیشتر میشه....
این طرحی هست که باید با همین ایده کار کنه..فقط دوستان برای ترانزیستور چه کردن من هر چی میگردم چیز بدرد بخوری پیدا نمیکنم ...دوستان بعد نیست به معرفی ترانزیستورهایی که برای این طرح جواب میده بپزدازن...