نویسنده |
پیغام |
reza4200
کاربر فعال
|
ممنون دوست عزیز کامل منظور شما رو متوجه شدم تشکر
|
دوشنبه 19 فروردین1392 - 10:14pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
اقا اریای عزیز ضمن تشکر از تمام زحمات جنابعالی ؛ اگه میشه لطف کنید درباره انواع روشهای دیگه حذف خطا و تجربیاتتون رو در این موضوع هم توضیح بدین ، مخصوصا نحوه حذف مواد معدنی و چاله های که زیر زمین هست . با تشکر
|
سه شنبه 20 فروردین1392 - 4:41pm |
|
|
arashsoft
|
سلام خدمت دوستان و اقا اریا اقا اریا یه سوال داشتم از حضورتون میشه بگید چرا چرخیدن دور ژنراتور برای پیدا کردن خط انرژی خطا داره ؟؟ چون روش سریع و راحتی هم هست و تو کاتالوگ دستگاها هم همین روش را پیشنهاد میدن . ممنون
در جواب اقا علی بگم دستگاه با ژنراتور هدف فرعی را میگیره نه زاویه 45 درجه و شما از طریق همون هدف فرعی میتونین زاویه های 45 درجه را بدست بیارین
|
دوشنبه 25 فروردین1392 - 1:34am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
ارش جان با ژنراتور روشن زاویه ها هم میگیره که بعد از رد شدن از زاویه یکم انتنها بازتر شده و وقتی رو مرکز فرعی قرار میگیریم انتنها باز قیچی میکنن...شما از 10 متری که روی هدف میرید اول زاویه 45 قیچی میکنه بعد روی مرکز فرعی...
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
دوشنبه 26 فروردین1392 - 11:45am |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
arashsoft نوشته است: سلام خدمت دوستان و اقا اریا اقا اریا یه سوال داشتم از حضورتون میشه بگید چرا چرخیدن دور ژنراتور برای پیدا کردن خط انرژی خطا داره ؟؟ چون روش سریع و راحتی هم هست و تو کاتالوگ دستگاها هم همین روش را پیشنهاد میدن . ممنون
در جواب اقا علی بگم دستگاه با ژنراتور هدف فرعی را میگیره نه زاویه 45 درجه و شما از طریق همون هدف فرعی میتونین زاویه های 45 درجه را بدست بیارین من تستها وتمرینهای وتجربیات زیادی در مورد این روش انجام دادم ومتوجه شدم واقعا میتونه خطای زیادی داشته باشه وهمین ذلیل راحتی واسانی ان باعث شده خطای ان زیاد باشه ویکی دیگه از دلایل ان همین جرخش دایره وار هستش که میتونه تعادل انتنها رو به هم بزنه واهداف فرعی وخیلی ضعیف که مقداری فرکانس جذب میکنند نیز قیجی بشن واینکه به درستی نمیشه از تست طلای روی زمین بهره درست رو برد که دلایل خاص خودشو داره در کل از نظر من نمیتونه روش مطمینی باشه شما فکر میکنید مگه این روش جه جوری ساخته شده اونم از طرف یک اپراتور یا سازنده ردیاب ارایه داده شده وبعد به صورت جهانی در اومده واینکه با این روش وقتی کانال پیدا شد باید روی کانال بصورت زیگزاگ حرکت کنی تا از مرکز هدف رد بشی وحالا وقتی ردشدی تقزیبا یک محوطه بزرگ مشخص میشه که مرکز هدف در اون قسمته وشما باید جندین مرحله رو انجام بدید تا تقریبا بفهمید مرکز کجاست اما در روش خودمون کافیه در 3متری وبعد 2متری اون مرکز بطوری که سمت جپتون بطرف مرکز باشه بایستید وانتنها با جرخش خودشون مرکز هدف رو به راحتی وخیلی دقیق نشان میدن
mantera
|
دوشنبه 26 فروردین1392 - 3:54pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
arashsoft نوشته است: سلام خدمت دوستان و اقا اریا اقا اریا یه سوال داشتم از حضورتون میشه بگید چرا چرخیدن دور ژنراتور برای پیدا کردن خط انرژی خطا داره ؟؟ چون روش سریع و راحتی هم هست و تو کاتالوگ دستگاها هم همین روش را پیشنهاد میدن . ممنون
در جواب اقا علی بگم دستگاه با ژنراتور هدف فرعی را میگیره نه زاویه 45 درجه و شما از طریق همون هدف فرعی میتونین زاویه های 45 درجه را بدست بیارین ببخشید ارش جان حق با شما هست من اشتباه کردم
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
چهارشنبه 28 فروردین1392 - 6:37pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
ردياب من بعداز ردشدن از 2نقطه شمال و جنوب آنتنها نه تنها از حالت قيچي خارج نميشن بلكه موازي ميشن! بنظر شما اشكالي در ردياب هست؟
|
جمعه 27 اردیبهشت1392 - 6:25pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
mehran1545 نوشته است: ردياب من بعداز ردشدن از 2نقطه شمال و جنوب آنتنها نه تنها از حالت قيچي خارج نميشن بلكه موازي ميشن! بنظر شما اشكالي در ردياب هست؟ شاید می خوان برگردن عقب تو این حالت دوباره انتن بزن ببین نتیجه چی میشه؟
|
شنبه 11 خرداد1392 - 7:25pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
منظورم از موازي شدن يعني آنتنها رو سر هم موازي ميشن يا بهتر بگم قرينه و مماس ميشن وقتي هم تستي باهاش انجام ميدم روي فلز باز همين حالت داره
|
شنبه 11 خرداد1392 - 11:47pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mehran1545 نوشته است: ردياب من بعداز ردشدن از 2نقطه شمال و جنوب آنتنها نه تنها از حالت قيچي خارج نميشن بلكه موازي ميشن! بنظر شما اشكالي در ردياب هست؟ سلام نه دوست من هيچ اشكالي نيست ؛ فقط براي گمراه نشدن در همچين شرايطي بهتره كه سرآنتنها كمي رو به پائين باشه تا فقط كمي قيچي بشه و آنتنها برگشت نكنن
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 12 خرداد1392 - 11:30pm |
|
|
|