انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 2:13pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان البته من کوچیک همتون هم هستم و جسارت می کنم که اینا رو بهتون میگم.اول اینکه من دست همه ی کسانی رو که دارن انتقاد از نوع درست می کنند رو می بوسم و ازتون خواهش می کنم که بجای کل کل کردن به فکر یه چاره باشیم.دوم اینکه من از استاد حمید و مجتبی عزیز هم تشکر می کنم چون بخدا اون ها خیلی هم زحمت کشیدن و سوم اینکه الان همه ی بچه های این سایت از خیلی جهات مثل هم هستن و بخوبی همدیگر رو درک می کنند.
بخدا من از روز اولی که ردیاب رو گرفتم دارم روش کار می کنم تا معایبش رو بطرف کنم و تا الان با کمک برخی از دوستان به موافقیت های هم رسیدیم که در صورت کامل شدن اون رو مطرح می کنیم.دوستان الان دیگه این اتفاق اوفتاده و بجای اعتراض بهتره بشینیم و با همکاری هم ایراد ها رو شناسایی و برطرف کنیم.تو این سایت افراد تحصیل کرده و ماهر زیادی وجود داره که با همکاری هم می تونیم تا حدی مشکلات رو کم کنیم.این انصاف هم نیست همه کاسه و کوزه ها رو سر حمید و مدیران بشکنیم.ازتون می خوام خودتون رو بزارید جای حمید.مطمئن باشید اونم تمام تلاشش رو برای ساخت این ردیاب کرده.بله درسته اوایل بشدت تبلیغات شد که متاسفانه توقع رو برد بالا و این یه اشتباه بود.بعد با کسانی که اومدن انتقاد کردن بد رفتار شد که اونم خیلی اشتباه بود.حالا اول باید بیاییم معایب رو شفاف بگیم بعد اونا رو یکی یکی برطرف کنیم.البته مهندس حمید همه ی این معایب رو تو ردیاب دوم برطرف کردن ولی کسایی که توان خرید ردیاب دوم رو ندارن ناامید هم نباشن و رو ردیاب اولی کار کنیم تا بشه تا برسه به حد قابل قبول .مهندس حمید هم باید این انتقاداتو بشنوه و همه اون ها رو به عنوان تجربه تو ساخت ردیاب دوم استفاده کنه.بازم از دوستان می خوام بیان و ایراداتو بگن و مطمئن باشن که من و همه ی دوستان و مخصوصا مهندس حمید و استاد مجتبی عزیز از اونها به عنوان راهکار استفاده خواهیم کرد.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 2:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
دوستان البته من کوچیک همتون هم هستم و جسارت می کنم که اینا رو بهتون میگم.اول اینکه من دست همه ی کسانی رو که دارن انتقاد از نوع درست می کنند رو می بوسم و ازتون خواهش می کنم که بجای کل کل کردن به فکر یه چاره باشیم.دوم اینکه من از استاد حمید و مجتبی عزیز هم تشکر می کنم چون بخدا اون ها خیلی هم زحمت کشیدن و سوم اینکه الان همه ی بچه های این سایت از خیلی جهات مثل هم هستن و بخوبی همدیگر رو درک می کنند.
بخدا من از روز اولی که ردیاب رو گرفتم دارم روش کار می کنم تا معایبش رو بطرف کنم و تا الان با کمک برخی از دوستان به موافقیت های هم رسیدیم که در صورت کامل شدن اون رو مطرح می کنیم.دوستان الان دیگه این اتفاق اوفتاده و بجای اعتراض بهتره بشینیم و با همکاری هم ایراد ها رو شناسایی و برطرف کنیم.تو این سایت افراد تحصیل کرده و ماهر زیادی وجود داره که با همکاری هم می تونیم تا حدی مشکلات رو کم کنیم.این انصاف هم نیست همه کاسه و کوزه ها رو سر حمید و مدیران بشکنیم.ازتون می خوام خودتون رو بزارید جای حمید.مطمئن باشید اونم تمام تلاشش رو برای ساخت این ردیاب کرده.بله درسته اوایل بشدت تبلیغات شد که متاسفانه توقع رو برد بالا و این یه اشتباه بود.بعد با کسانی که اومدن انتقاد کردن بد رفتار شد که اونم خیلی اشتباه بود.حالا اول باید بیاییم معایب رو شفاف بگیم بعد اونا رو یکی یکی برطرف کنیم.البته مهندس حمید همه ی این معایب رو تو ردیاب دوم برطرف کردن ولی کسایی که توان خرید ردیاب دوم رو ندارن ناامید هم نباشن و رو ردیاب اولی کار کنیم تا بشه تا برسه به حد قابل قبول .مهندس حمید هم باید این انتقاداتو بشنوه و همه اون ها رو به عنوان تجربه تو ساخت ردیاب دوم استفاده کنه.بازم از دوستان می خوام بیان و ایراداتو بگن و مطمئن باشن که من و همه ی دوستان و مخصوصا مهندس حمید و استاد مجتبی عزیز از اونها به عنوان راهکار استفاده خواهیم کرد.

سلام دوست عزیز
واقعا بابت تمام زحماتی که میکشی صمیمانه تشکر میکنم و باید عرض کنم که بنده از تمام مطالبی که شما گذاشتید به عنوان تجربیات ارزشمند بهره بردم و بسیار سودمند بودند و به من در اپراتوری ردیاب بسیار کمک کردند
موفق باشید و امیدوارم با دریافت ورژن 2 افراد سخت کوشی مانند شما به آنچه که اسحقاقش رو دارند برسند و با یک تکنولوژی برتر و بهتر درصد عمده ای از خطاهای اپراتور پوشش داده بشه که کمتر شاهد خطایی از نوع خطای اپراتور باشیم
یا حق

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 2:52pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ilanjiعزیز مطمئن باشید به امید خدا همین ردیاب اول رو معایبش رو برطرف خواهیم کرد و با همین ردیاب اول موفق خواهیم شد.همه دوستان ما در این سایت توان مالی بالایی ندارن پس مطمئن یاشید به امید خدا همین ردیاب اول رو بهینه خواهیم کرد و بسیاری از دوستان که توان خرید ردیاب دو رو ندارن ناامید نخواهن شد :-*

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 2:58pm
مدیر کل
مدیر کل

sodoko نوشته است:
سلام به همه دوستان گل @};-
آقا حمید شما می فرمایید که اگه خدا بخواد در دستگاه دوم این خطاها وجود نداره .پس یعنی این اولی که ما گرفتیم کشک.
تازه امروز دستگاه من میرسه و یعنی اینطور که شما می فرمایید از همین الان یا باید به فکر فروشش باشم یا بندازمش یه گوشه.
واقعا درک نمیکنین که با چه زحمتی این پول جور شده و پای آبروی منم در میونه چون فقط خودم تنها که نیستم برادر.
برای دستگاه دوم هم که دیگه پولی نیست بخوام سفارش بدم و باز هم...
شما میگید مقایسه کنید آخه ما برای تست و مقایسه با دستگاهای دیگه که اینو نخریدیم برای نتیجه این دستگاهو سفارش دادیم که با توجه به تعاریفی که شما مدیران محترم انجمن از دستگاه داشتید ما اعتماد کردیم و هنوز هم اعتماد داریم.
امیدوارم که کسی از حرفهای من دلگیر نشده باشه چون اگه یه مقدار خودتونو جای من بزارید میفهمید که چی میگم.
ان شاءالله شما مدیران سایت و همه دوستان در همه جا موفق باشید.

دوست من شما که امروز به دستتون رسید و قبلا هم این انتقادها درمورد این ردیاب 22 بوده و خبر هم داشتین و منم تلفنی بهتون گفتم این دستگاه رو دیگه نمیفروشم اگر میخواین برای تمرین و اموزش ازش استفاده کنین تا ردیاب دومی رو تهیه کنین و پیش خودتون گفتین خب با دومیلیون من دوتا دستگاه میخرم اینطوری بخاطر شما من دوباره درست کردم و شما هم با علم اینکه این دستگاه جهت تمرین هست قبول به سفارش دادین , این چه حرفی بود که زدین که با هزار بدبختی جور کردم و این چیزها کسی که شما رو زور نکرد دستگاه بخرین دوست گلم هنوز نیامده اعتراض رو شروع کردین مطمئنا دستگاه دوم هم بیاد عالی باشه باز میگردین دنبال نقطه ضعف اون . بابا جان این ردیابه از یه ردیاب چه انتظاری میشه داشت از قدیم گفتند هرچی بیشتر پول بدی بیشتر اش میخوری . حالا ما یه ردیاب دادیم به شما از تمام ردیابهای موجود در دنیا بهتره بد کاری کردیم به یک میلیون دادیم . اگه قرار بود بی نقص باشه که قیمتش سر به فلک میزد .
میگین تبلیغات چه تبلیغاتی همه اول دستگاه رو گرفتند و دیدین حالت نقطه زنی داره خوشحال شدند و تعریف کردند بنظرتون کار بدی کردند یه تحولی شد تو ردیابی که نقطه بزنه . تا حالا دستگاهی نبود که عامل خطا رو دربیاره و برای همه جای تعجب بود . این دستگاه اولی ما درسته ذرات رو میزنه اما خیلی چیزهای دیگه تو خاک هست که اصلا نمیزنه و خیلی ها با دستگاههای دیگه با این مقایسه کردند و به نتیجه خوب هم رسیدند .
بنظر من اونهایی که معترض هستند از دستگاه قبلی باید صبر کنند تا این دوستان جدید دستگاه رو خریداری کنند و تست کنند اگر راضی بودند شما هم دوماه بعد اگه دوست داشتین اقدام به تهیه دستگاه کنین اونهاییکه معترض هستند باید برای دستگاه جدید دوماهی صبر کنند چون نمیخوام دیگه ضرری کنن .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 5:52pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

از دوستان می خوام ناامید نشن و به کارشون ادامه بدن و باز هم تجربه کسب کنند و اینجا در اختیار دوستان قرار بدن تا ایشاالله بعد از جمع بندی کلی و شناسایی کامل نقاط ضعف رو اونا کار کنیم.دوستان چندتا از دوستان با این ردیاب موفق شدن چیزایی دربیارن که متاسفانه نمیان و مطرح نمی کنند و ما هم بهشون حق میدیم.مطمئن باشید اگه جایی بار داشته باشه و شما هم یکم با تجربه باشید موفق خواهید شد و به هیچ وجه دلسرد نشید.این دنیایی ردیابی دنیایی عجیب و پر رمز و رازی هستش و 95%از افرادی که با ردیاب موفق بودن افراد با تجربه و خبره ای بودن و من به عینه این موضوع رو دیدم.سعی کنید تا جای که امکان داره افکارتون رو به آنتن ها دیکته نکنید و بهتره بگم هنگام آنتن زدن احساسات رو کنار بزارید.به هیچ وجه برای حفاری عجله نکنید.استاد آریا همیشه می گفتن که برای ردیابی چند بار به منطقه مورد نظر میرن و بعد از مطمئن شدن دستور حفاری میده.در کل هنگام کار یه آدم بی احساس باشید البته با تمرکز کامل
یا علی

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 6:26pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

امروز اومدم و یه مقایسه جالب بین نقطه زن گلدین کینگ و ردیاب انجمن انجام دادم.خیلی جالب بود.نقطه زن 14میلیون تومنی و ردیاب 1تومنی.دوستان بخدا تو همه ی تست ها ردیاب سربلند و نقطه زن مغلوب شدش.از نظر عمق و نوع و جنس فلز ردیاب بهتر از گلدین کینگ بودش.این تست ها رو هم روی خاک و هم زیر خاک انجام دادم.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 7:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
امروز اومدم و یه مقایسه جالب بین نقطه زن گلدین کینگ و ردیاب انجمن انجام دادم.خیلی جالب بود.نقطه زن 14میلیون تومنی و ردیاب 1تومنی.دوستان بخدا تو همه ی تست ها ردیاب سربلند و نقطه زن مغلوب شدش.از نظر عمق و نوع و جنس فلز ردیاب بهتر از گلدین کینگ بودش.این تست ها رو هم روی خاک و هم زیر خاک انجام دادم.

دوست عزیز حمزه جان
با تمام احترامی که برای شما قائلم باید نکاتی رو متدکر بشم
دوست عزیز بحث ما اصلا روی چیزهایی نیست که تست میشه و کاملا از وجودشون مطمئنیم و میدونیم که وجود دارند خب همه میدونیم که ردیاب فلزی رو که دفن میکنیم تشخیص میده ولی بحث روی اون چیزهایی است که خطا میزنه و نباید بزنه آخه دیگه هیچ نقطه اطمینانی نمیمونه و آدم که بیل مکانیکی نیست تمام زمین رو شخم بزنه و ببینم اون زیر چه خبره
دوست عزیز ضمنا بارها هم دوستان ذکر کردند که این ردیاب رو واسه مقایسه و تست تهیه نکردیم و اصولا مشکل هم اینجاست که این ردیاب روی اهداف مختلف تست نشده بود و حالا مشکلساز شده

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی نوشته است:
sodoko نوشته است:
سلام به همه دوستان گل @};-
آقا حمید شما می فرمایید که اگه خدا بخواد در دستگاه دوم این خطاها وجود نداره .پس یعنی این اولی که ما گرفتیم کشک.
تازه امروز دستگاه من میرسه و یعنی اینطور که شما می فرمایید از همین الان یا باید به فکر فروشش باشم یا بندازمش یه گوشه.
واقعا درک نمیکنین که با چه زحمتی این پول جور شده و پای آبروی منم در میونه چون فقط خودم تنها که نیستم برادر.
برای دستگاه دوم هم که دیگه پولی نیست بخوام سفارش بدم و باز هم...
شما میگید مقایسه کنید آخه ما برای تست و مقایسه با دستگاهای دیگه که اینو نخریدیم برای نتیجه این دستگاهو سفارش دادیم که با توجه به تعاریفی که شما مدیران محترم انجمن از دستگاه داشتید ما اعتماد کردیم و هنوز هم اعتماد داریم.
امیدوارم که کسی از حرفهای من دلگیر نشده باشه چون اگه یه مقدار خودتونو جای من بزارید میفهمید که چی میگم.
ان شاءالله شما مدیران سایت و همه دوستان در همه جا موفق باشید.

دوست من شما که امروز به دستتون رسید و قبلا هم این انتقادها درمورد این ردیاب 22 بوده و خبر هم داشتین و منم تلفنی بهتون گفتم این دستگاه رو دیگه نمیفروشم اگر میخواین برای تمرین و اموزش ازش استفاده کنین تا ردیاب دومی رو تهیه کنین و پیش خودتون گفتین خب با دومیلیون من دوتا دستگاه میخرم اینطوری بخاطر شما من دوباره درست کردم و شما هم با علم اینکه این دستگاه جهت تمرین هست قبول به سفارش دادین , این چه حرفی بود که زدین که با هزار بدبختی جور کردم و این چیزها کسی که شما رو زور نکرد دستگاه بخرین دوست گلم هنوز نیامده اعتراض رو شروع کردین مطمئنا دستگاه دوم هم بیاد عالی باشه باز میگردین دنبال نقطه ضعف اون . بابا جان این ردیابه از یه ردیاب چه انتظاری میشه داشت از قدیم گفتند هرچی بیشتر پول بدی بیشتر اش میخوری . حالا ما یه ردیاب دادیم به شما از تمام ردیابهای موجود در دنیا بهتره بد کاری کردیم به یک میلیون دادیم . اگه قرار بود بی نقص باشه که قیمتش سر به فلک میزد .
میگین تبلیغات چه تبلیغاتی همه اول دستگاه رو گرفتند و دیدین حالت نقطه زنی داره خوشحال شدند و تعریف کردند بنظرتون کار بدی کردند یه تحولی شد تو ردیابی که نقطه بزنه . تا حالا دستگاهی نبود که عامل خطا رو دربیاره و برای همه جای تعجب بود . این دستگاه اولی ما درسته ذرات رو میزنه اما خیلی چیزهای دیگه تو خاک هست که اصلا نمیزنه و خیلی ها با دستگاههای دیگه با این مقایسه کردند و به نتیجه خوب هم رسیدند .
بنظر من اونهایی که معترض هستند از دستگاه قبلی باید صبر کنند تا این دوستان جدید دستگاه رو خریداری کنند و تست کنند اگر راضی بودند شما هم دوماه بعد اگه دوست داشتین اقدام به تهیه دستگاه کنین اونهاییکه معترض هستند باید برای دستگاه جدید دوماهی صبر کنند چون نمیخوام دیگه ضرری کنن .

دوست عزیز استاد مجتبی
شما هم مثل اینکه تمام صحبتهای خودتون رو یادتون رفته و پیشنهاد میکنم به اوایل تاپیک و همچنین توضیحات فروشگاه مراجه کنید
مگه شما نبودید که با قاطعیت میگفتید که اخلاقتون طوری نیست که بیاید یه چیزی تولید کنید که دو ماه دیگه تاریخ مصرفش تموم بشه و دوباره یه چیز دیگه تولید کنید؟
ضمنا فکر میکنید اگر همون اولش این نقصها و مشکلات عنوان میشد کسی این ردیاب رو سفارش میداد؟
اگه میگفتید جای طلا اکسید آهن میزنه کسی میخرید؟
دوست عزیز همش سعی میکنید مارو مقصر جلوه بدید و تمام مشکلات مربوط به ردیاب خودتون رو به ما ربط بدید.
یعنی چی که میفرمایید زورمون نکردید بخریم ؟ مگه اصلا میشه من بیام طالبی بخرم بعدش بسته رو باز کنم ببینم توش خربزست اونوقت فروشنده بگه من که زورتون نکرده بودم و شما خودتون خریدید
دوست عزیز کسی بیمار نیست که واسه تمرین کردن بیاد دستگاه بخره لااقل بنده که واسه تمرین نخریدم و شما هم عنوان نکردید که این ردیاب واسه تمرینه و تا یه ماه پیشم این ردیاب سوپر ردیاب بود حالا شما یفرمایید شده اسباب تمرین و دستگرمی
دوست عزیز دیگه زمونه زور و اجبار گذشته و قاطعانه عرض میکنم که هیچکس نمیتونه کسی رو مجبور کنه ضمنا شما هم اینطوری با کسانی که با اعتماد به حرفهای شما رفتن ردیاب خریدن صحبت نکنید . خب شما اگه این مشکلات رو همون اول میگفتید و عنوان میکردید به نظرتون کسی میخرید که حالا مجبور باشه طخم زبانهای شما رو تحمل کنه
حالا کسی مثل بنده که توان خرید این ورژن جدید و شایدم ورژنهای بعدیتر رو نداره چکار باید بکنه؟ یعنی میفرمایید که بنده اینو جای اسباب بازی استفاده کنم.؟
حالا اگه از اول این مشکلاتو میگفتید و کسی هم این مثلا سوپر ردیاب رو نمیخرید شما از ورژن 2 حرفی میزدید؟
شما قیمت رو دو برابر میکردید؟
این قیمت دو برابر که اصلا ربطی به ورژن دو نداره و شما از مدتها قبل وقتی که دیدید بازار خوبه و همه میخرن گفتین خب قیمت رو دوبرابر میکنیم؟
دوست عزیز خواهش میکنم اینقد نگید بخاطر شما بخاطر شما مجبور شدم بسازم
چیو بخاطر ما ساختی ؟ مگه مجانی میدید که میگید بخاطر شما
ضمنا شاید 1 میلیون واسه شما چیزی نباشه و بقول خودتون پول یه وسیله اسباب بازی یا تمرین باشه ولی واسه من 1000 تومن هم پوله
خواهش میکنم اینقد دیگه نیاید قضیه رو بپیچونید و مارو مقصر جلوه بدید که کار درستی نیست

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 8:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان توجه کنید لطفا
همه ردیابها سراغ فرکانس قوی میرن (حتی انتن خالی بدون دستگاه) نه فلزی خاص، شما اگه بتونید فرکانس گل و لای رو تغییر بدین به فرکانس طلا، ردیابی که رو طلا ست شده میره سراغ فرکانسش نه سراغ طلا یا گل و لای، تو این حالت گل و لای رو درست میگره درصورتی که ما انتظار داریم طلا باشه
پس لطفا کمی در نگاهتون به ردیابی تجدید نظر کنید، چون هنوز خیلی چیزا تو زمین هست که واسه بشر ناشناخته هستند
مهمترین چیزی که توی یه ردیاب باید بکار گرفته شده باشه ثبات فرکانس تولید شدشه که این fpl22 داره که ممکنه یه جایی طلا باشه گیر شما بیاد :) یه جایی چیزی بی ارزش با فرکانسی شبیه طلا گیر من بیاد :(
شما تصور کنید شما ردیاب رو روی مثلا نقره ست کنید و تا پایان ردیابی فرکانس مدام تغییر کنه مثل خیلی از ردیابای دیگه اونوقت چی می شد؟
در مجموع اینکه مهندسین عزیز دارن زحمت میکشن امکاناتی به این اضافه می کنن جای تقدیر داره، اگه این دوستان هم مثل خیلی از شرکتهای دیگه دستگاه میدادن بی پاسخ گویی و بعدش دستگاه جدید رو با اسمی دیگه یه جا دیگه می فروختن چیکار می کردیم ~X( پس بازم تو نگاهتون تجدید نظر کنید لطفا.
حالا هم جای حفاری با عجله و بی خودی، لطف کنید راه کار بدین تا شاید امکاناتی دیگه به ردیاب اضافه کنن، خیلی وقتا ممکنه ایده ایی که به ذهن یک دانش اموز میرسه تو 100 سال عمر از 100 کیلومتری ذهن یک معلم نگذره.
و در آخر عرایضم عرض می کنم که با ردیابی چند ساعته در یک روز، اقدام به حفاری نکنید، حداقل تو سه چهار روز کاملا متفاوت مخصوصا ماه قمری رو در نظر داشته باشید، ردیابی کنید، اگه جواب داد اونوقت حفاری کنید، با این کار مطمئن باشید نتایج ردیابیتون یکی نیست و این یکسان نبودن خیلی می تونه تو توانایی شما در امر ردیابی کمک کنه
موفق باشید

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

explorer نوشته است:
دوستان توجه کنید لطفا
همه ردیابها سراغ فرکانس قوی میرن (حتی انتن خالی بدون دستگاه) نه فلزی خاص، شما اگه بتونید فرکانس گل و لای رو تغییر بدین به فرکانس طلا، ردیابی که رو طلا ست شده میره سراغ فرکانسش نه سراغ طلا یا گل و لای، تو این حالت گل و لای رو درست میگره درصورتی که ما انتظار داریم طلا باشه
پس لطفا کمی در نگاهتون به ردیابی تجدید نظر کنید، چون هنوز خیلی چیزا تو زمین هست که واسه بشر ناشناخته هستند
مهمترین چیزی که توی یه ردیاب باید بکار گرفته شده باشه ثبات فرکانس تولید شدشه که این fpl22 داره که ممکنه یه جایی طلا باشه گیر شما بیاد :) یه جایی چیزی بی ارزش با فرکانسی شبیه طلا گیر من بیاد :(
شما تصور کنید شما ردیاب رو روی مثلا نقره ست کنید و تا پایان ردیابی فرکانس مدام تغییر کنه مثل خیلی از ردیابای دیگه اونوقت چی می شد؟
در مجموع اینکه مهندسین عزیز دارن زحمت میکشن امکاناتی به این اضافه می کنن جای تقدیر داره، اگه این دوستان هم مثل خیلی از شرکتهای دیگه دستگاه میدادن بی پاسخ گویی و بعدش دستگاه جدید رو با اسمی دیگه یه جا دیگه می فروختن چیکار می کردیم ~X( پس بازم تو نگاهتون تجدید نظر کنید لطفا.
حالا هم جای حفاری با عجله و بی خودی، لطف کنید راه کار بدین تا شاید امکاناتی دیگه به ردیاب اضافه کنن، خیلی وقتا ممکنه ایده ایی که به ذهن یک دانش اموز میرسه تو 100 سال عمر از 100 کیلومتری ذهن یک معلم نگذره.
و در آخر عرایضم عرض می کنم که با ردیابی چند ساعته در یک روز، اقدام به حفاری نکنید، حداقل تو سه چهار روز کاملا متفاوت مخصوصا ماه قمری رو در نظر داشته باشید، ردیابی کنید، اگه جواب داد اونوقت حفاری کنید، با این کار مطمئن باشید نتایج ردیابیتون یکی نیست و این یکسان نبودن خیلی می تونه تو توانایی شما در امر ردیابی کمک کنه
موفق باشید

دوست عزیز من هم با صحبت شما موافقم
و دلیل این هم که اینجا مشکلات عنوان میشه و دنبال راهکار میگردیم هم همین اعتمادی است که به اساتید این انجمن داریم و همین باعث ایجاد توقع میشه
خب دوست عزیز من خودم خیلی به استاد حمید احترام میزارم و براشون به عنوان یک طراح مهندس خلاق و با دانش و تجربه بالا و یک متخصص ارزش بسیار بالایی قائلم و ایمان دارم که اگر شرایط درستی میداشتند و از امکانات و آزمایشگاه کارگاه خوبی برخوردار بودند قطعا عملکردی صدها بار بهتر و برتر از الان میداشتند
ولی این یه جنبست و مشکلات و انتظار ما از ردیاب و تبلیغات اولیه و تناقضهای پیش اومده هم جنبه های دیگه که امیدوارم مرتفع بشه

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 10:46pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 57 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure