با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
بخاطر روشن شدن این مسئله ، يه توضيحاتي رو خدمت دوستان عرض ميکنم
هر چند سال يکبار موضوع تازه اي از راه ميرسه و خيلي زود دهن به دهن و شهر به شهر و روستا به روستا ميچرخه
افراد زيادي علاف ميشن و در به در دنبالش ميگردن
افراد زيادي هزينه ميکنن و مقداري يا کل سرمايه شون ميره
افراد زيادي وقت ميذارن و همه ي ذکر و فکرشون ميشه اون مورد
افراد زيادي فعاليتهاي روزانه شونو قطع ميکنن و حتي روند نقشه هاي آينده شونو تغير ميدن براي رسيدن به اون مورد
آخرشم مثل بعضي فيلما ، معلوم نيست که چي شد و کي زد و کي برد و کي موند و کي مرد
يه سال سکه هاي 5 توماني 59
يه سال چرخ خياطي
يه سال چراغ زنبوري
و ...
پارسال هم نوبت لانه ي خفاش شد . هنوز هم ادامه دارد
در مورد جريانهاي قبلي نميخوام توضيح بدم که چگونه سود ميبرن چون بدآموزي داره و يه سري افراد سواستفاده ميکنن و نهايتا قشر ضعيف جامعه ضرر ميکنن
فقط کمي توضيح ميدم که ظاهر اينگونه شايعه ها رو بشناسيد و خداي ناکرده گول نخوريد
- هميشه در کالبد اين شايعات ، يک داستان عجيب وجود دارد
- هميشه يک گزينه ي گرانقيمت و کمياب تو اين داستان گنجانده ميشه که مردم معمولي از چگونگي آن سردرنيارن . فقط ميدونن که کميابه و گرونه مانند : الماس - آب حيات - اورانيوم و ...
- هميشه خريدار براي اين موارد وجود دارد و شايد خودشم خبر ندارد که چي به چيه . وجود خريدار مهمترين گزينه در اعتقاد پيدا کردن مردم به شايعه است . به همين دليل گاهي خريدار آگاه است
- اين شايعات اغلب در استانهاي فقير و ميان مردمهاي دل پاک و خوش باور ، عمدا پخش ميشه و بعدا به ساير نقاط کشور هم کشيده ميشه . مانند موضوع لانه ي خفاش که فعاليتش از استان کردستان شروع شد
- اين شايعات فقط دلايل مالي دارند . به هدفهاي ديگري که بعضيها به نفع خودشون ميگن ربطي ندارد
- عمر اين شايعات يک دو سال است و بدلايل ناگفتني آخرش تموم ميشه و بعدش اگر صدها قطعه از همون جنس رو داشته باشي و توي شهر هم جار بزني ، ديگه کسي نميخره .
توصيه ميکنم که کاري به دلايلش نداشته باشيد . فقط کافيه که ظاهر اين شايعات را بشناسيد و گول نخوريد تا خداي ناکرده متضرر نشيد
تنها راه معمولي که بشه افراد منطقي را راضي کرد ، تحقيق و توضيح در مورد اثبات راست يا دروغ بودن اين موارد است
بنده در زير به بعضي از دلايلي که بنظرم اومده و تحقيق کردم در موردشون ،اشاره ميکنم :
- تابحال در هيچ کتاب قديمي به وجود لانه خفاش اشاره نشده . نه کتابهاي علمي و نه کتابهاي ديني و نه کتابهاي علوم غريبه ( تقريبا هيچ مورد يا موجود عجيبي هم نيست که در اين کتابهاي قديمي پيدا نشه و بهش اشاره نشده باشد )
- هيچ کدام از قديميها و پدر بزرگها و مادر بزرگها هم ، تو شهرها و تو روستاها نشنيدن و نديدن
- در هيچ محلي هم پيدا نشده وگرنه همه حداقل ميشنيدن ( ديدن فداي سر )
- بجر چند تا فيلم در نت ، هيچ عکس و فيلم ديگري موجود نيست . اگر راست بود الان نت پر شده بود از هزاران عکس و فيلم از هموطنان عزيز
- در فيلمها واکنش لانه به بعضي موارد را ميتوان بخوبي بازسازي کرد و کلک زد . پس مدرک حساب نميشه
- لانه ها نيز با گل مالي بر ميوه هاي خاص يا موارد مصنوعي ايجاد شده
- آب حيات هيچ ربطي به خفاش ندارد و هيچ کاربري براي خودشو جوجه ش نداره . خصوصا که عمر خفاش هم زياد نيست . جیوه هم همینطور
- خفاشها تخم نميزارن که احتياج به لانه داشته باشند و بچه زا هستند
- خفاشها دسته جمعي زندگي ميکنند
- خفاشها خونخوار هستند و به همين دليل بچه ها شونو تنها نميزارن چون بمحض تنها بودن جوجه ، خفاشهاي بزرگتر خونشونو ميمکن و ميکشن . بهمين دليل تا جوجه مقداري بزرگ بشه ، در آغوش مادر زندگي ميکند . حتي باهاش پرواز ميکند
براي اطلاع علاقمندان :خفاشها شبها که گرسنه ميشن به حيوانات اهلي حمله ميکنند و گردن گوسفند و بز و اسب و الاغ را گاز ميگيرن و مقداري خون ميمکن . حيوان بيچاره هم مقداري بيقراري ميکنه و صاحبش تعجب
- بنده با بعضي از روستائيان که چيزهايي ديده بودن ، صحبت کردم و ميگفتن که با چشم خودشون ديدن خفاش رفته داخل لانه . لانه ها هم متفاوت بودن . هم لانه گلي و هم لانه هاي ديگر با موارد طبيعي
بنده هم که بيشتر از اونا تو کوهها بودم ، بهشون ثابت کردم که حرفشون درسته اما اشتباهه !
نميدونستن که خفاشها خونخوار هستند و به داخل لانه ي پرنده هاي ديگر ميرن و خون جوجه هاي بيچاره رو ميخورن و بعد بيرون ميان
چندین نوع پرنده و حشره داریم که لانه ی گلی میسازن
يکي از همين پرندگان که خونه شو از گل درست ميکنه اسمش کمر کلی هست ( کردی : قولته ) اتفاقا لانه شو در سقف غارهاي باز و زير صخره هاي باران نگير ميسازه و بهمين خاطر به غارها و خفاشها بسيار نزديکه و بيشتر مورد حمله ي خفاشها قرار ميگيره
اين پرنده صدها بار بايد بره با نوکش آب بياره و با خاک ، گل بسازه و تکه هاي گل رو ببره به لانه بچسبونه تا لانه شو درست بکنه . کارش اينقدر پرزحمته که قدیمیها بزبان کردي براش شعري گفتن از زبان خود پرنده ، براي ترساندن کساني که با سنگ ميزنن خونه شو خراب ميکنن . معنيش اينه : آب مکه و خاک مدينه * هرکي به هم بزنه خوشي نبينه ( يه مورد هم سراغ دارم که سنگ زد ، بعدش دستش به فنا رفت . البته نمیدونست چیه از سر کنجکاوی سنگ زد )
- خفاشها بصورت دسته جمعي در غارها ميخوابند . هم خواب روزانه و هم خواب زمستانه دارند
کردستان بدليل کوهستاني بودن ، بيشترين غارها رو داره و در همه ي روستاها خفاش بوفور يافت ميشه
از پارسال مردم شهر و روستا روزانه و شبانه مشغول گشتن در غارها و صخرها هستند و هيچ سوراخ سنبه اي نمونده که سر و سوزن نکرده باشن براش
تاحالا کسي نگفته که خودش ديده يا پيدا کرده . فقط از هرکي بپرسي ميگه فلان جا پيدا کردن و فلان جا ميگن بوده ( طبق معمول )
قيمتشم زير 100 ميليون شايع شده
حتي تو سايت ديوار هم مشتري داره اما براي کنجکاوي هست
بنده با اينکه به چيزهاي عجيب و غريب علاقه دارم ، عمدا دنبالش نگشتم اما خيلي جاها بررسي کردم و اثري نبوده
براي اينکه خيال علاقمندان راحت بشه ، حتي وارد يکي از غارهاي کوچکي شدم که از قديم لانه ي خفاش دسته جمعي بود و بنده اولين آدميزادي بودم که پاشو داخلش گذاشته بود . با اينکه هزاران سال است که خفاشها اونجا عبور مرور و زندگي ميکنند ، حتي يک لانه هم اونجا نبود . حتي بر سقفش اثر جاي آويزان شدن هيچ لانه يا چيز مشابهي نبود . حتي در کفش نيز اثري از لانه ي افتاده يا تکه هاش يا مشابهاتش یا خاکش نبود . براي کنجکاوي دوستان ، هيچ طلا و جنسي هم اونجا نبود و بنده نه براي جنس و نه براي خفاش هم نرفته بودم . فقط بررسي کردم . فصل خواب اونا هم نبود اما تعدادي زير سقف به صخره ها آويزان بودند
بگذريم که با اين همه دليل بازم موضوع را طوري مطرح ميکنند که نميشه بکلي اثبات يا رد کرد . بنده هم وجود لانه خفاش را نه رد ميکنم و نه تائيد و رد و تائيدشم مهم نيست . فقط بخاطر گل روي عزيزان بود که گول کلاهبرداران را نخورند و موضوع براشون روشن بشه
اگر خودشون پیدا کردن و مطمئن بودن لانه ی موجود دیگری نیست و اون مشخصات رو داره ، بنده نیز بهشون تبریک عرض میکنم .
با آرزوی موفقیت