انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 8:09am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام

مهندس حمید محدوه تغییر فرکانس در این ردیاب چقدر هست ؟یعنی از چه فرکانسی شروع و به چه فرکانسی ختم میشه؟ البته نمیدونم این قابلیت رو داره یا فقط در صورت استفاده از ولوم فاین میشه فرکانس رو مقداری بالا یا پایین کرد.

ضمنا به عرض دوستان برسونم که بزودی تصویری از یه شیء که خودم هم نمیدونم چی هست اینجا قرار میدم که با استفاده از دو ردیاب و یک نقطه زن
پیدا کردم که یکیش ردیاب انجمن بود.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

آخرین بار توسط hoshi در چهارشنبه 30 مرداد1392 - 2:06pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 2:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ایشالا موفق باشید و از صمیم قلب آرزو میکنم تمام خواسته های شما تحقق پیدا کنه
ولی تولید این ورژن یعنی یک حسرت بزرگ برای کسی مثل من که نمیتونه تهیه کنه :ymsigh:

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 2:06pm

حمید نوشته است:
دوستان عزیز در مورد ردیاب جدید پیشنهاد دیگه ای هم شده که بنظر من قابل تامل هست!
یکی از دوستان پیشنهاد دادن ردیاب به صورتی ساخته بشه که بهیچ وجه مشخص نباشه برای چه کاری هست! :D یعنی مثلا در ابتدای کار دستگاه اسم مشخصی نباشه و بجای اسم فلزات هم از مخفف اسمشون استفاده بشه.
از نظر من مشکلی نیست و ما میتونیم ردیاب رو در 2 نسخه ارائه بدیم. یکی بصورت کامل و مشخص. و دیگری کاملا نامشخص و بی نام و نشان! :D طبیعتا کارکرد فنی این دو نسخه هیچ تفاوتی نخواهد داشت.
حالا دوستان لطف کنن نظرشون و پیشنهاداتشون رو در این زمینه هم عنوان کنن.

دوستان منظور آقا حمید، تغییر در ظاهر دستگاه نیست بلکه تنها تغییر در خود نوشته های صفحه دیجیتالی هست که در دو نسخه ارائه بشه در یک نسخه مثلاً بجای Gold از حرف اختصاری G یا حروف و کد خاص دیگری استفاده شود و در نسخه دیگر ردیاب ،تغییری در ظاهر نوشتار صورت نگیرد که در هر دو صورت ردیاب از لحاظ کارایی هیچ فرقی نخواهد داشت فقط در حالت اول بیشتر احساس امنیت خواهد شد.
در مورد شکل ظاهری ردیاب هم -همانطور که دوستان عزیز هم فرمودند_ میتونید با ذوق و سلیقه خودتان از اسپیکر،رادیوی چینی یا جعبه های دیگر استفاده کنید.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 2:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
يك نكته خيلى مهم كه تو ردياب اول وجود داره و بايد اصلاح بشه اينه كه وقتى ردياب روشن ميشه اسم انجمن رو ال سى دى نشون ميده و به نظر من اين خيلى براى انجمن خطرناكه چون اگه خدايي نكرده يكي از دستگاه ها گير بيفته اونوقت راحت آمار همچيرو درميارن واين براى هيچكدوممون خوب نيست :-ss X_X
حتى به نظر من هيچ عكسي هم از دستگاه نبايد توى انجمن قرار بگيره چون كسيكه كه دستگاه ميخره اصولاً كارايي ها و عملكرد دستگاه براش مهمه و قيافش زياد اهميت نداره. :D
با تشكر

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 5:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام خدمت اقا مجتبی واقا حمید ودوستان در سایت.دوستان ردیاب باید از نظر قاب وظاهرمثل ردیاب اول خیلی شیک باشد ونوشته ها انگلیسی وکامل باشند به خاطر اینکه بیشتر احتیاط بکنیم وکسانی که احتیاط نکنند وبترسند پس بهتره دنبال این کار نروند دوستان بگذارید مهندسین عزیز فکرشان روی برنامه سیستم بگذارند نه قاب دستگاه. وقتی تحویل گرفتید بگذارش داخل قاب دیگر.باتشکر فراوان

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 7:44pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

منم با علی موافق هستم.شکل و قیافه ردیاب اصلا مهم نیست.مهم سیستم و کارایی اون هستش که بنظر من باید رو اون ها تمرکز بشه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 7:57pm

ali2000 نوشته است:
باسلام خدمت اقا مجتبی واقا حمید ودوستان در سایت.دوستان ردیاب باید از نظر قاب وظاهرمثل ردیاب اول خیلی شیک باشد ونوشته ها انگلیسی وکامل باشند به خاطر اینکه بیشتر احتیاط بکنیم وکسانی که احتیاط نکنند وبترسند پس بهتره دنبال این کار نروند دوستان بگذارید مهندسین عزیز فکرشان روی برنامه سیستم بگذارند نه قاب دستگاه. وقتی تحویل گرفتید بگذارش داخل قاب دیگر.باتشکر فراوان

دوست عزیزم علی آقای گل! فرض میکنیم این علی آقای ما توی ماشین نشسته وداره میره یه جایی، ردیاب هم توی ماشینه ناچاراً وغافلاً به گشت یا ایست بازرسی میخوره در صورت بازرسی وقتی ردیاب را ببینن یقیناً ردیاب را روشن میکنن حالا اینجا دو وضعیت داریم :1- وضعیت ردیاب(فلزجو،طلای 1 و 2 و 3 و 4 و 5،نقره، الماس،...) 2- وضعیت علی آقا(خوش تیپ،آرام ،بدون ترس و اضطراب). حالا هیچ توجیهی نمیشه کرد فقط حالت سوم پیش میاد حالت سوم چی میتونه باشه؟ خب معلومه دیگه! اینجا دیگه مسأله ترسیدن و نترسیدن نیست ، مسأله مهم سلامت و امنیت علی آقاست که بواسطه نوشته های خوشکل صفحه دیجیتال ردیاب به خطر افتاده!چه میشه کرد؟ همون احتیاط و عقل سلیم ایجاب میکنه که علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 10:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
یه چیزهایی میگید که ادم توش میمونه جل الخالق :)) :))
حالا من یه نظر فوق کارشناسی میدم که گیر هم نیوفتیم
بنظرم ردیاب رو مثل ضبط ماشین درارن که هم صفحه دیجیتال داره هم دکمه برا کم و زیاد کردل هم ولوم. اونقدر هم جا داره توش که هر چی به ردیاب اضافه کنن تو ش جا میشه. هیچکی هم شک نمیکنه.
چیزی مثل کاست پلیر پراید. ارزون هم هست یعنی مثل یه دونه که بخرن و داخلش بندازن دور فوقش 100 تومن به قیمت نهایی اضافه کنه که در مقابل امنیت دستگاه چیزی نیست :-B
به این میگن نظر :))

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان من قبلا هم به آقا مجتبي كنفتم كه اولا اسم سايت را رو دستكاه جسبيده بعد از روشن شدن هم كه اسم سايت مياد مادر بزركم هم ميتونه كلد را بخونه بهتره كه از حروف و يا كد استفاده بشه شايد دوستان زياد بيرون نرفته باشند ولي من يكي ميدونم كه دستكاهي كه مشخص نباشه جكار ميكنه صد برابر بهتر از اينه كه هر كي روشن كنه بفهمه كه جه خبره در مورد جابجايي هم هر كس به سليقه خودش ميتونه عمل كنه

به امید سوسوی زرد

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 2:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شرمنده دوستان كه بعضي از كلمات اشتباه بود جون با موبايل وصل هستم دوستان توجه داشته باشند در صورتي هم كه با وسيله خداي ناكرده كير افتادن ترس نداشته باشيد بالاترين جرمي كه داره حمل كالاي بدون مجوزه كه اونم 1000 تبصره داره ميتونيد ابراز كنيد كه يك دستكاه كابل يابه شركت كا ايكس اس به همين طريق از ميراث مجوز كرفته ولي همش دروغه

به امید سوسوی زرد

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 2:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 19 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure