انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:49am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

هوشی جان در مورد مود فرکانس آزاد رنج تغییرات فرکانس از 20.00 تا 2000.0 هرتز هست. یعنی در فرکانسهای پایین با دقت 1 صدم هرتز قابل تنظیم هست و در فرکانسهای بالاتر به دهم هرتز میرسه. این تغییر توسط دو ولوم صورت میگیره که یکی برای تغییر کلی و دیگری برای تغییر جزئی هست. بنابر این هر فرکانسی توی این رنج رو شما میتونین به سرعت تنظیم کنین و عدد دقیق فرکانس روی ال سی دی نمایش پیدا میکنه.
طبیعتا چون این ردیاب فرکانس پایین هست و اصلا با روش دیگه ای کار میکنه و فرکانس خود فلز رو میزنه و نه یونها رو ؛ بنابراین فرکانسهای منسوخ و پر خطا مثل 5500 هرتز طلا و 8700 هرتز نقره باهاش قابل تنظیم نیست! پس دوستان در این مورد لطفا توجه داشته باشن.
اما در مورد ولوم فاین در واقع در غیر از حالت مود آزاد ؛ یکی از اون دو ولوم بصورت فاین فرکانسی عمل میکنه و بسته به فرکانس اون هدف در حد دهم به دهم یا صدم به صدم فرکانس رو در حول و حوش عدد اصلی میشه تغییر داد! این کار هم برای تست تفاوت فرکانسی در شرایط متفاوت میتونه استفاده بشه ؛ و هم مهم تر از اون بنظر من برای تشخیص خطای تشابه فرکانسی!

پنج شنبه 30 مرداد1392 - 2:49am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
اگر نام کامل فلزات نباشه بهتره ، درضمن اگه یک رادیوی چینی کوچیک هم داخلش کار بذاریم با اسپیکر تا برامون در موقع کاوش موزیک پخش کنه خیلی خوبتر میشه و برای روحیه اپراتور هم خوبه :D

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 10:41am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

@};-
دستگاهی که ظاهرش متفاوت با کارش است با خیال راحت میتونی حمل کنی و همه جا همراهت باشه و نگران مخفی کردنشم نیستی تازه اگر کسی یا ماموری بخواد فضولی کنه و روشنش کنه باز هم نمیفهمه چیه واقعا عالیه :-BD این مورد خودش میتونه هم برا سازنده و هم برا کسی که باهاش کار میکنه باعث امنیت بهتر باشه :-BD

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 11:46am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام دوستان عزیز

بنده هم با اجازه تون موافق تغییر نوشتار رو ال سی دی هستم.
و اینکه اسم سایت و انجمن حذف بشه.

و یه پیشنهاد هم دارم که در صورت امکان سیستم رمزگذاری روش گذاشته شود و با دادن پسورد وارد منو و دستگاه بشیم. در این صورت فقط فقط خودت میتونی ازش استفاده کنی و از نظر امنیت خیال آدم راحت تره.

در نهایت از زحمات اساتید عزیز و ارجمند آقا حمید و مجتبی ممنون و سپاسگزارم و همچنین از دوستان و کاربران سایت که با نظرات مفید و سازنده شان باعث پیشرفت در کار این ردیاب شدند و به یاری خداوند سری دوم و کاملش در حال ساخت و تکمیل شدن هست.

اگه جسارت نباشه صمیمانه و عاجزانه از اساتید گرامی تقاضا دارم که در سری دوم نهایت سعی و تلاش خودشون رو در مورد ردیاب انجام بدند: با کار بیشتر و با تستهای بیشتر و عملی تر و با تستهای مختلف. حتی اگه ساختش به تعویق بیفته !!!!

تا هم رضایت دوستان حاصل بشه و هم انشالله ابتکار و اختراع و خلاقیت بسیار مهم و با ارزشی رو در سطح جهان به نام خودتون ثبت کنید و ما به شما بیش از پیش افتخار کنیم.

و من الله توفیق

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 2:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام خدمت مدیران ودوستان درسایت.دوستان کسی که دست چپ وراست خودش نمی داند کدامه می داند ان سیمها مال کباب نیست وبرای چه کاریه چه برسه به.......پس دوستان ظاهرش باید طوری باشد که توی ذوق اپراطورکه ساعتها باان کار می کند نزند وباطنش امیدوار کننده ودلگرم کننده باشد تا اپراطور خسته نشود واز نظر ظاهر مورد اعتماد افراد همراه تان باشد کسی که دنبال این کار می رود باید از بیراهه برود ما می گوییم برای این برنامه یک نفر کمه دونفر خطر جمه ولی سه نفر واقعا دردسره .اما من خودم تنها میروم و2یا3شب در کوه می مانم ویک بار هم بادستگاه نقطه زن ساخت وطن توسط ایست بازرسی دستگیر شدم ودستگاه جلو شان خرد کردم ویک جریمه ناچیز دادم .با امید به خدا و موفقیت برای همه دوستان.

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 5:10pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
هوشی جان در مورد مود فرکانس آزاد رنج تغییرات فرکانس از 20.00 تا 2000.0 هرتز هست. یعنی در فرکانسهای پایین با دقت 1 صدم هرتز قابل تنظیم هست و در فرکانسهای بالاتر به دهم هرتز میرسه. این تغییر توسط دو ولوم صورت میگیره که یکی برای تغییر کلی و دیگری برای تغییر جزئی هست. بنابر این هر فرکانسی توی این رنج رو شما میتونین به سرعت تنظیم کنین و عدد دقیق فرکانس روی ال سی دی نمایش پیدا میکنه.
طبیعتا چون این ردیاب فرکانس پایین هست و اصلا با روش دیگه ای کار میکنه و فرکانس خود فلز رو میزنه و نه یونها رو ؛ بنابراین فرکانسهای منسوخ و پر خطا مثل 5500 هرتز طلا و 8700 هرتز نقره باهاش قابل تنظیم نیست! پس دوستان در این مورد لطفا توجه داشته باشن.
اما در مورد ولوم فاین در واقع در غیر از حالت مود آزاد ؛ یکی از اون دو ولوم بصورت فاین فرکانسی عمل میکنه و بسته به فرکانس اون هدف در حد دهم به دهم یا صدم به صدم فرکانس رو در حول و حوش عدد اصلی میشه تغییر داد! این کار هم برای تست تفاوت فرکانسی در شرایط متفاوت میتونه استفاده بشه ؛ و هم مهم تر از اون بنظر من برای تشخیص خطای تشابه فرکانسی!

ممنون مهندس حمید

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 5:33pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

استاد حمید باز هم ازتون می خوام رو این تشابه فرکانس ها دقت بیشتر رو انجام بدید بخدا این ردیاب اولی آبروی ما رو برد.تنها مشکل اصلیش همین تشابه فرکانسی هستش که فکر کنم این مشکل تو ردیاب اول حل نشه پس خواهشن تو ردیاب دوم دقت بیشتری بفرمایید.از دوستان هم می خوام اگه مقدار دقیق این فرکانس ها رو دارن برای مهندس پیام خصوصی بفرستن تا ما هم کمکی کرده باشیم.بخدا دیگه امیدی جز این ردیاب جدید نداریم.بازم مرسی از همه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 6:46pm
مدیر کل
مدیر کل

در مورد تشابه فرکانسی خیالتون راحت باشه که راه حذفش توسط دستگاه طراحی شده! هر چند شاید نصف خطاهایی که فرکانسی بنظر میان در واقع همون خطای ذرات هستن که اون هم راهکارش به شکل بسیار قویتری در این ردیاب پیاده شده! پس میشه گفت همه چیز به خود اپراتور بستگی داره که با تکنیک هایی که گفته میشه بتونه براحتی خطا رو تشخیص بده و اگر حتی یکی از تکنیکها هدف رو مردود اعلام کرد دیگه اگر حفاری بواسطه وسوسه شخص بخواد انجام بگیره ریسکش با خودش هست!
در مورد ناشناس شدن دستگاه هم پس تا این لحظه چیزی که قطعی باید انجام بشه اینه که اسم و لوگوی سایت و انجمن کلا از روی لیبل جعبه و داخل ال سی دی حذف بشه! چون این مساله قطعا هم به نفع انجمن هست و هم اپراتور. اما در مورد اسم فلزات بنظر من جای بحث داره که دو ورژن مختلف داشته باشیم یا خیر.
در مورد روشن شدن دستگاه با رمز هم این مساله دیگه پیچیدگی نامطلوب و غیر ضروری ایجاد میکنه و احتیاج به کیبورد هم داره و روشن کردن دستگاه هم طول میکشه! در مجموع بنظر من اصلا جالب نیست.

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 8:37pm

با عرض سلام خدمت دوستان وآقا حمید و مخصوصا آقا مجتبی ، دوستان بایستی قدر آقا حمید و آقا مجتبی و دیگر بدانیم که با سعی و تلاش خودشان ما را به اهداف و آرمانهایمان نزدیک و نزدیکتر میکنند خدا قوت اساتید بنده یک پیشنهاد داشتم و آن اینه که در صورت امکان یک فرکانس برای منجوق در ورژن دوم در نظر بگیرند با تشکر

پنج شنبه 31 مرداد1392 - 10:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خیلی ممنون جاوید عزیز بابت صحبتهای مثبتی که کردین. مطمئنا یکی از اصلی ترین مشوقینی که بنده رو توی این چند ماه همیشه ترغیب به اصلاح بعضی نکات ردیاب قبلی و اضافه کردن امکانات جدید کرد شما بودین! حالا خیلیاش به جا و قابل انجام بود که همگی در نظر گرفته شدن.
در مورد قیمت هم بنظر من فعلا زوده اظهار نظر کنیم! اما بنظر من دستگاه در همین حد فعلی که رسیده واقعا ارزشش رو داره و این ارزش رو یک ردیاب زن حرفه ای بیشتر متوجه میشه! و البته هنوز هم جزئیاتی هست که میتونه بهتر بشه و فکر میکنم تا چند روز اینده من با تستهای بیشتر این جزئیات رو نهایی میکنم و باقی کار به تستهای خاص اقا مجتبی بستگی خواهد داشت.

با تشکر از دو علی عزیز :D در مورد فرکانس دفینه عرض کنم که این مساله به عهده اقا مجتباست و ایشون قبلا تجربه خوبی در این مورد داشتن و با دستگاههای آنالوگ تونستن فرکانس مخصوصی از دفینه رو در بیارن! البته این مساله از نظر من کمی جای شک داره که همه دفینه ها بواسطه قدیمی بودن فرکانس مخصوصی داشته باشن ولی غیر ممکن هم نیست! بهرحال با دستگاه جدید و بسیار دقیق دیجیتالی ایشون ظرف روزهای آینده این مساله رو دقیق تست میکنن و اگر به نتیجه قطعی رسیدیم یک فرکانس مخصوص هم بصورت عمومی برای دفینه در نظر میگیریم!
با این حال چون دستگاه خودش مود فرکانس ازاد داره عملا هر اپراتور حرفه ای میتونه بر اساس تجربه و یافته های خودش فرکانسی رو استفاده کنه که همون باعث موفقیت نهاییش بشه! نکته مهم دقت این فرکانسها و ثبات فوق العادش هست و مهم تر اینکه تمام سیستمهای حذف کنندگی و کنترل وزن هدف هم همزمان با این فرکانس دلخواه شما کار میکنن! پس در این حالت مثل این هست که یک آچار فرانسه همه کاره ردیابی در اختیار شماست که عملا همه کار میتونین باهاش بکنین.

واقعا به شما خسته نباشید و دست مریزاد میگم استاد حمید
امیدوارم همیشه توی کارتون موفق باشید و بهترین ردیاب دنیا رو بسازید طبیعی است که اولین کسانی که بهره ببرند ما استفاده کنندگان خواهیم بود
با این توضیحاتی که شما فرمودید بدون شک دیگر خبری از خطای ذرات و تشابه فرکانسی و ... نیست
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

جمعه 1 شهریور1392 - 6:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 11 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure