هنرجو نوشته است:
در سر کتاب باز کردن اول اسم مادر شخص پرسیده میشه بعد اسم خود فرد.گه شخصی که سر کتاب باز میکنه با توجه به نتیجه جمع و تفریق به یک صفحه خاصی مراجعه میکنه و توضیص وضع حال میده.
یه سوال مبهم اینجاست که بر فرض اسم بنده محمد و اسم مادرم فاطمه هست.خب در خود ایران صد هزار نفر اسمش محمد و اسم مادرش فاطمه یعنی مشکل و سرنوشت همه اینا یکیه؟
درود
کلا به این شکل هست که نام شخص ومادر اون به حروف ابجد تبدیل و با یک سری جمع و تفریق به عددی از یک تا دوازده میرسه که بعد بر اساس شماره برجهای دوازده گانه حیوانی (حمل،ثور،جوزا،کمان،.......)طالع شخص به یکی از اینها نصبت داده میشه وخصوصیات شخص بر اساس اونچه که راجع به اون مورد خاص نوشته شده تفسیر میشه!
یاد مرحوم پدرم وهمه درگذشتگان بخیر و روحشون شاد
قبلا پدرم کتاب مجمع الدوات کبیر رو داشت و با استفاده از اون تک و توک برای ما یا اقوام طالع بینی میکرد!خیلی دوست دارم اون کتاب رو دوباره داشته باشم لطفا چنانچه کسی از دوستان نسخه پی دی اف اون رو در اختیار داره دریغ نکنه!
ماکه به خلوص پاکی پدرانمون نیستیم بخوایم از این کارها انجام بدیم فقط برای یاداوری و حفظ خاطرات اون مرحوم دوست دارم دوباره والان که بزرگ شدم باز اون کتاب رو ببینم