Mojtaba195 نوشته است:
kambiz1985 نوشته است:
ممنون دوست عزیز از راهنمایی و توجه شما . راستش من مدار رو ساختم . مدار به راحتی بالا میاد . هنوز موفق نشدم با اسکوپ اندازه گیری بکنم فرکانس خروجی . از مهندس حمید و مهندس مجتبی و سایر عزیزان خواهش میکنم نظر خودشون رو راجب این ردیاب بیان کنند .
درود دوست عزیز . قسمت دیجیتالش رو که باید خروجیشو دید مربوط به برنامه نویس هست .
قسمت دوم آنالوگش بنظر میاد که ناقص باشه و درست کار نکنه یا اصلا کار نکنه و باید اصلاح بشه .
در کل بعد اصلاح کردنش هم معلوم نیست کار کنه یا نه . بنظر میاد طراح اومده از فرانکو الگو گرفته شایدم فرانکو از این . میکس دو تا فرکانس هم درست نیست . بنظر میرسه آرایش 555 هم درست نیست بنظر میرسه اشتباها پایه 2 به پایه 7 اتصال داده شده در حالی که باید به پایه 6 اتصال داده بشه.خب با اتصال این پایه فرکانسی که 555 تولید میکند در حد 2 کیلو هست بعد از دیود ها این فرکانس مربعی تبدیل به یک فرکانس مثلثی میشه البته شک دارم به این .
در پایین هم کریستال یک موج سینوسی 8 مگا میسازه که بنظر من جای کار داره و در نهایت امر یک خروجی مثلثی شکل خواهیم داشت که احتمالا با فرکانس 2 کیلو نوسان میکنه . البته این خروجی دامنه بسیار کمی خواهد داشت .
در کل اساتید زیادی در این انجمن هستند بهتره اونها هم نظر بدن شاید نظرات من درست نباشه در این خصوص
سلام دوست عزیز ولی پایه 7 ایسی 555 ازاد هست