جواد64 نوشته است:
استاد حمیدعزیزسلامودرود
ایشالاحالتون خوب باشه همچنان دعای خیرمان پشت شماست @};
استادیه جاباردیاب زدم گرفتم ردیاب انتنی خالی .بافلزجولوپ کوچیک بدون سنس لوپ 60سنس ضعیف ایدی 35فرو80چون فرست نبوددیگه نتونستم زیاد تست کنم .
سوالم اینجاست شمابرا خمره سکه ای دی 35فرمودین در این حالت مثلا خمره سکه باشه فروباید چندباشه ؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین
سلام و عرض ارادت خدمت مهندس حمید عزیز که باعث شد خیلی از دوستان صاحب یک نقطه زن خوب و قوی بشن و تا الان که بیش از 5 سال از ساختش میگذرد هنوز از کمک خود در نکرده و پاسخگوی سوالات دوستان هستند واقعا ایشون یک مرد شریف و بزرگواری هستند که باید قدرش رو دانست . در مورد فلزجو هم هر چه قدر که باهاش تمرین کنید به نکات ریزی خواهید رسید که فقط با تجربه به دست میاد .
در مورد سوال شما باید عرض کنم که من خودم چندین ساله که فقط با این دستگاه بیرون میرم و خیلی نکات فنی که بارها خود مهندس نیز اشاره کرده اند رسیدم چه با لوپ کوچک و چه با لوپ بزرگ .
آقا جواد عزیز در خصوص موردشما باید عرض کنم که زیاد نمیشه به ردیاب آنتنی اطمینان کرد . به هر حال شما همون نقطه را که بهش مشکوک هستید را یه لایه 20 سانتی به شعاع حدود 1 متر بردارید و دوباره تست کنید اگر حجم درستی داد دوباره 20 سانت دیگه بردارید و تست کنید تا خیالتان راحت شود .
انشاءالله که موفق باشید