انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 1:46pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
مهندس مجتبی اگه ورژن دو دستگاه به دست دوستان رسید در واقع مجموعه که ردیاب دارن داری دو گروه خواهند شد یگ گروه مربوط به ردیاب ورژن 1 و یک گروه مربوط به ورژن 2 , از اون به بعد هم مسلما تمام تستها و ازمایشات و کشف موارد جدید خطا و ... بر اساس ردیاب ورژن 2 ردیاب خواهد بودو ردیاب ورژن 1 عملا از دور خارج میشه . میخواستم بدونم تکلیف کسانی که ردیاب ورژن 1 دارن بخصوص کسانی که توان خرید ورژن دو رو ندارن چی میشه ؟
اگه امکان داره تبصره هایی برای دارندگان ورزن قدیمی که بتونند ورژن دو رو تهیه کنند قرار دهید که همه دارندگان ردیاب یک جا و روی یک دستگاه تست و حفاری انجام و سایر موارد رو پیگیری نماییند و عملا از دو دستگی و عدم تبادل اطلاعات دور شوند.

ممنون

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 1 شهریور1392 - 11:54am
مدیر کل
مدیر کل

هوشی عزیز البته حق با شماست. ولی در واقع دارندگان قبلی ردیاب هم عملا چند دسته هستن! یک سری از اون ردیاب رضایت نسبی داشتن ولی فکر میکنن باید ردیاب بهتری داشته باشن و احتمالا تهیه میکنن. یک سری هم کلا اعتقاد به ردیاب ندارن یا نمیتونن باهاش کار کنن که هیچ! یک سری هم شاید بگن همون ردیاب خوب بود و نیاز به ردیاب دیگه ای نیست! بهر حال عرض کنم برای حذف خطاها و امکانات خوب در موقع ردیابی این ردیاب جدید طراحی شده. دوستانی هم که ردیاب قبلی رو دارن تاپیک اپراتوری سر جاش هست. سوالی هم در اون مورد باشه خب ما جواب میدیم. فکر کنم طی اون همه صفحات دیگه همه مسائل گفته شدن. ولی تاپیک اپراتوری ردیاب جدید جدا خواهد بود و سعی میکنیم تکنیک های جدید حذف خطا رو بیشتر درش بگیم. مسائل کلی اپراتوری ردیاب هم که تفاوتی نمیکنه.

جمعه 1 شهریور1392 - 4:38pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان برای ناشناس بودن دستگاه بنده پیشنهادی دارم امیدوارم همه هم موافق باشن. اون هم اینه که دستگاه کلا یک ورژن باشه و اسم سایت و لوگوی ما هم کلا نباشه. روی ال سی دی هم فقط مدل دستگاه نوشته میشه. در حالت عادی که روشن بکنین اسم فلزات به صورت مخفف نشان داده بشه. ولی اگر مثلا کلیدهای فشاری رو بگیرین و دستگاه رو روشن کنین ؛ اسم فلزات دیگه تا موقع خاموشی دستگاه کامل نمایش داده میشن! :D یعنی عملا با رمزی روشن کردن دستگاه فقط میشه اسم کامل فلزات رو دید و با روشن کردن عادی همه چیز حالت مخفف و ناشناخته داره! فکر میکنم این شاید بهترین راه باشه.
حالا دوستان لطفا نظرشونو اعلام کنن.

جمعه 1 شهریور1392 - 4:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
دوستان برای ناشناس بودن دستگاه بنده پیشنهادی دارم امیدوارم همه هم موافق باشن. اون هم اینه که دستگاه کلا یک ورژن باشه و اسم سایت و لوگوی ما هم کلا نباشه. روی ال سی دی هم فقط مدل دستگاه نوشته میشه. در حالت عادی که روشن بکنین اسم فلزات به صورت مخفف نشان داده بشه. ولی اگر مثلا کلیدهای فشاری رو بگیرین و دستگاه رو روشن کنین ؛ اسم فلزات دیگه تا موقع خاموشی دستگاه کامل نمایش داده میشن! :D یعنی عملا با رمزی روشن کردن دستگاه فقط میشه اسم کامل فلزات رو دید و با روشن کردن عادی همه چیز حالت مخفف و ناشناخته داره! فکر میکنم این شاید بهترین راه باشه.
حالا دوستان لطفا نظرشونو اعلام کنن.

سلام مهندس عزیز
این پیشنهاد بهترین و منطقی ترین روشه :-BD چون 2 ورژن بودن دستگاه زیاد جالب نیست :D

جمعه 1 شهریور1392 - 5:06pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

بنظر منم پيشنهاد خوبي هستش ولي انتظار دارم بيشتر تمركز بره رو سيستم داخليش و بالا بردن دقتش

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 1 شهریور1392 - 5:34pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون حمزه عزیز. خب بحث داخلی رو حتما تموم کردم که رفتم سراغ این چیزا! :D دقت فرکانسی که هیچ مشکلی نداره. از ردیاب قبلی هم 2 برابر دقیق تر هست هر چند اونم در حدی دقیق بود که این دقت بیشتر شاید خیلی اثرش محسوس نباشه. مثلا در حال حاضر دقت فرکانسی ما 4 برابر ردیاب DFS هست!
بهرحال با امواج هیچ کار دیگه ای نمیشد بکنیم که در این ردیاب نکرده باشیم.

جمعه 1 شهریور1392 - 5:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام وخسته نباشی خدمت مهندسین عزیز وزحمتکش وطنمان . اقا مجتبی واقاحمید ازاینکه از دوستان نظر خواهی می کنیدوبرای نظرات ارزش قا یل هستید متشکرم وبا نظرتان موافقم وامیدوارم جعبه شیکی داشته باشد ضمنا تو این زمانه هر کسی از الکترونیک سر در می اورد اگر هم گیر افتاد می گوید خودم درست کردم چون دیگر اسمی از انجمن در السیدی نیست . از خداوند ارزوی سلامتی وموفقیت برایتان دارم.

جمعه 1 شهریور1392 - 5:53pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون علی جان شما لطف دارین.
خب متاسفانه زیبایی دستگاه که همش به آرم و لوگوی ما بود که حذف باید بشن! :( :D ولی بهرحال از نظر زیبایی هم تا جایی که آقا مجتبی بتونن دقت لازم رو انجام میدن و بنده هم کمک میکنم که دستگاه در عین سادگی و ناشناخته بودن شیک هم باشه. چون با توجه به تاثیر ذهنیت در ردیابی اگر دستگاه شیک نباشه خدای نکرده خودش ممکنه ذهنیت منفی ایجاد کنه و تاثیر بد در اپراتوری هم بذاره!!! :D

جمعه 1 شهریور1392 - 5:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

يك سؤال از اساتيد محترم دارم در مورد ريختن اون ماده سياه قير مانند روى مدار ميخواستم بدونم روي كاركرد درست و دقيق سيستم تأثير منفى نميزاره :-\

جمعه 1 شهریور1392 - 6:51pm
مدیر کل
مدیر کل

نه حمید جان اون ماده از ترکیب شیمیایی خاصی تشکیل شده که بهیچ وجه روی مدارات الکترونیک اثر نداره و اتفاقا حفاظت بهتری در برابر عوامل طبیعی هم ایجاد میکنه! حتی اگر مدار آنالوگ هم بود تاثیر منفی نمیذاشت. چه برسه به اینجا که سیستم کاملا دیجیتالی هست! :D

جمعه 1 شهریور1392 - 7:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 3 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure