درود بر شما گرانقدر
دوست گرامی جناب ایران اینکه تست با فلز جدید ملاک نیست من هم قبول دارم اما دو نکته اینجا هست که باید مد نظر قرار داد:
1-در تست دستگاه فلزیاب جنس مدفون و قدیمی وجود نداره(دفینه ی واقعی) که بشه روی اون همه ی دستگاههارو با هم مقایسه کرد پس ناچاریم از فلز جدید استفاده کنیم.
2-فلز قدیمی و دفینه شده در زیر خاک برای همه ی دستگاهها بنسبت فلز جدید افزایش برد بیشتری خواهد داشت این موضوع هیچ ربطی به دستگاه ندارد! بلکه بدلیل آلودگی خاک اطراف دفینه یا جنس میباشد.
پس زمانیکه دستگاهی رو با فلز جدید و در زیر خاک تست میکنیم در واقع داریم کمترین قدرت و قابلیت دستگاه رو نشون میدیم!
اما تست هوایی کمی بیشتر به حالت واقعی و دفینه نزدیک هست زیرا فلز جدید در هوا کمی بهتر از خاک سنس خواهد شد اما باز هم نه به اندازه دفینه!
پس بهترین ملاک عملی همون تست هوایی هست نه تست فلز جدید در خاک!
حتی برای فلزی چون طلا زیرا که طلا امکان دفینه شدن کمتری بنسبت بقیه فلزات دارد!
و اما نکته ی دیگه مربوط به نوع فرکانس دستگاههای مختلف هست اما این قانون کلی در همه جا صادق هست که فرکانس بالا تفکیک بهتر عمق کمتر(مناسب برای اشیا ریز در عمق کم) و فرکانس پایین عمق بالاتر و تفکیک ضعیفتر(مناسب برای اشیای بزرگ در عمق زیاد).
و دستگاههای وی ال اف به لحاظ ذاتی برای تفکیک بهتر ساخته شدند و نه عمق بالا!
بنظر من دستگاههایی همانند جی پی 4500 یا 5000 برای قبور گبری بسیار مناسبتر از هر دستگاه وی ال افی هست..
اما متوجه نشدم با کدوم قسمت از حرفهام موافق نبودید؟
پیروز باشید