مهدی نوشته است:
علیک سلام ، زنده باشی شکر خدا ، لطف عالی مستدام
سلام به بزرگوار عزیز ، بنده بعد مدتها موفق شدم به انجمن برگردم و بابت این دیرکرد و خرابکاریهای دوستم با اکانت بنده از همگی معذرت میخوام .
در مورد طرح همچنان خیلی ها بر این باورند که فلزیابی با ردیابخیلی متفاوته ، اول از همه چندتا نکته فوق مهم رو میگم که یافته های شخص بنده هست و براحتی قابل اثبات نیست اما صد درصد کار میکنه ، خواهشمندم بدور از توهین و یا به دید توهم نسبت به این موضوع تنها در اشتراک و نقد این موضوع کمک کنید ، اما برای بنده این موضوع حتمی هست .
قبل از مدار ، خود اپراتور
تابحال فکر کردید ردیابی با دوتا میله شدنیه و کار میکنه؟؟؟؟!!!!!!!!!! اره کار میکنه اونم خیلی تمیز
فرکانس و مغناطیس تنها روی واسطه های انرژی اثر میگذارن
این نکات بینهایت حساس و مهم هستن ، واگذاری باور این موضوع فقط به امتحان کردن خودتون برمیگرده و بنده نمیتونم چیزی فراتر از درک کسی بهش بفهمونم ، پس با احترام
1- انرژی ناشناخته دست عامل حرکت انتن هست
2- انرژی دست متشکل از انرژی انگشتان دست است
3-انگشت کوچک و اشاره داری انرژی x منفی و مثبت هستند
4-انکشت دوم و سوم دارای انرژی y منفی مثبت هستند
5- انگشت شصت دارای انرژی z راه انداز خنثی هست
6-قرارگیری انگشتان دست روی میله انتن در حالت عادی خنثی است و با تمرین بدن مجبور به تغییر و کم و زیاد شدن سطح انرژی انگشتان میکند ، برای همین طبق تمرینها و اعمال حس درونی برای هر کس تجربه متفاوت خواهد بود.
7-انگشتان دست نسبت به همدیگر اختلاف فاز دارند میتوان واژه قطب در قطب را برای این مثال زد چون محور انرژی y با سطح منفی و مثبت همچنان با محور x هم اختلاف فاز دارد ، و جالب تر از ان انگشت شصت که با همه این انگشتها اختلاف فاز دارد .
صحت گفته بنده از شروع درست تمرین انتن شروع میشه و با قرارگیری انگشت و خنثی کردن انگشتان دیگر هم محور انرژی عناصر رو حس میکنید هم تفکیک قابل قبولی خواهید داشت.
9-عناصر در زاویه های خاصی از محور دایره خود سنس خواهند داشت و این عمل رو با ردیاب فرکانسی هم میشه انجام داد اما بهتره توانایی میله خالی باشه که شما رو رشد بده ، تفاوت این حالت با تمام اپراتوری ردیاب در اینه که ما بدنبال پایه ای برای این علم میریم که برای همه انسانها یکجور رفتار کنه و واقعی و بدور از تخیل باشه ، در صورتی که علاقمند بودید ، بنده در مورد تمرین بهتون کمک میکنم ، البته که اپراتوری اینجور حالت هم ذهن ارام و حوصله میخواد که بهش خواهید رسید ، منتظر نظراتون هستم تا اموزش ارایه بشه ، سپاس
ان دسته از دوستانی که حوصله کلنجار رفتن با طرز اپراتوری را ندارند که بنده نکته ای رو میخوام بگم که شاید در کاوش درست نباشه اما واقعا بنحوی تو تست اتفاق میافته .... اگر فلز دسته منفی مثلا طلا با اثر زغال یا عنصر منفی مثه حفره که توضیح دادم کنار هم باشن سطح کشش انتنها تقریبا خنثی میشه و طلا رو نمیزنه و همینه که بنظرم دفینه سخت شکار میشه . نقره داخل سفال تو این ازمایشات اپراتوری کشش خودش رو از دست میده چون زاویه سنس مشترک دارند که بعدا بهش میرسیم . اینکه اگر مداری بخواهد ارایه بشه انشالا توسط همفکری دوستان و اقا مجتبی لطف و هنر الکترونیک و تجربه اشون باشه بنده هم بعد اثبات این موضوع سعی به تحلیل ویژیگی مدار میکنم که انشالا بدون چشم داشت عمومی بشه