نویسنده |
پیغام |
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
ممنون بابت ایجاد تاپیک درصورت امکان لینک سایت اصلی قرار بدین تا اساتید بیشتر بررسی کنند قطعا اگه اطلاعات کامل باشه اینجا تنها جایی که میشه یهترین جواب کرفت
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
سه شنبه 21 خرداد1398 - 4:33pm |
|
|
khademi
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید نظرتون در مورد ساخت این دستگاه چیه من میخام قطعاتشو جور کنم و با حوصله شروع به ساختش کنم میخام نظرتون رو بدونم اگه مدار بهتری هم سراغ دارید لطفا راهنماییم کنید ممنو
|
یکشنبه 5 آبان1398 - 5:04pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. ساخت سیستمهای GPR اصولا از این حیث مشکل هست که نیاز به تحلیل دقیق روی سیگنالهای رنج بالای مگاهرتز وجود داره و این کار با قطعات و تجهیزات عادی ممکن نیست. بهمین دلیل تقریبا هیچ مدار قابل ساختی از این دستگاهها وجود نداره. در مورد این طرح هم بنده جزئیات ساخت دقیقی نمیبینم ولی اگر امکان تهیه قطعات رو دارین و فکر میکنین از پس پیاده سازیش بر میاین میتونین شانس خودتون رو آزمایش کنین! در نظر داشته باشین برای اون چیزی که در کاوش میتونه بدرد بخوره و البته بیشتر در زمینه تشخیص حفره مطرح هست باید فرکانس کاری این سیستمها در رنج 100 مگاهرتز یا حتی کمتر باشه تا عمق نفوذ خوبی داشته باشه. فرکانسهای بالاتر با اینکه تحلیل و تصویر دقیق تری از لایه های زیر زمین ارائه میدن ولی بدلیل ماهیت ذاتی فرکانس نفوذ خوبی در زمین ندارن.
|
یکشنبه 5 آبان1398 - 6:25pm |
|
|
khademi
کاربر فعال
|
مهندس حمید شما طرح بهتر یا دقیقتری ندارید که تو ساخت به مشکل نخورم یا حداقل طرحی که جزییات دقیقتری توضیح داده شده باشه که این هزینه ای که میخام بکنم هدر نره ،متاسفانه طرح این دوستمونم که فقط یه توضحات کلی داره بعدشم کلا مسئله رو ول کرده بازم ممنون بابت کمک کردنتون
|
یکشنبه 5 آبان1398 - 10:53pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بر اساس بررسی هایی که طی این چند سال داشتم با اطمینان عرض میکنم تا این لحظه حتی یک طرح GPR با جزئیات دقیق وجود نداره که خودتون بتونین بسازین! اگر جستجو کنین شاید چند نفر بودن که کارهایی کردن و نتایجش رو منتشر کردن اما جزئیات ساخت رو برای عموم مطرح نکردن و حتی بنظر میرسه خودشون هم به نتیجه ای در حد دستگاههای حرفه ای نزدیک نشده باشن. بهرحال حتی اگر جزئیات ساخت هم وجود داشته باشه قطعات خاص و کمیاب و گرانی نیاز داره و بعلاوه پیچیدگی هایی درش هست که ساختش کار هر کسی نیست. در واقع بر خلاف سایر انواع دستگاههای رایج در کاوش ؛ تکنولوژی طراحی و همینطور ساخت GPR در سطح بسیار بالایی هست. بطور مثال اگر ما نتونیم چیزی مثل موبایل یا ریسیور ماهواره ای رو خودمون بسازیم در مورد GPR هم همینطور هست.
|
یکشنبه 5 آبان1398 - 11:07pm |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
درود خدمت اعضای انجمن و گردانندگان محترم
به نتیجه رسیدم.
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
یکشنبه 5 تیر1400 - 12:51am |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
هادی مگنت نوشته است: درود خدمت اعضای انجمن و گردانندگان محترم
به نتیجه رسیدم. درود درچه موردی به نتیجه رسیدید ؟
|
سه شنبه 8 تیر1400 - 11:48pm |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
سیستم رو عرض کردم که جوابگو هستش ولی قطعات سیستم اصلا در ایران پیدا نمیشه در ضمن بعضی از اونها هم باید جایگذین شوند. در کل سیستم بسیار قدرتمند و قابل اتکائی هست.
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
جمعه 10 تیر1400 - 12:37am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
هادی مگنت نوشته است: سیستم رو عرض کردم که جوابگو هستش ولی قطعات سیستم اصلا در ایران پیدا نمیشه در ضمن بعضی از اونها هم باید جایگذین شوند. در کل سیستم بسیار قدرتمند و قابل اتکائی هست. سلام دوستان آقا هادی عزیز کاش زحمت اراىه اطلاعات تکمیلی رو هممیکشیدین موفق باشید
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 23 آبان1401 - 1:59pm |
|
|
walkman
کاربر فعال
|
|
پنج شنبه 9 آذر1401 - 12:33am |
|
|
|