سلام به دوستان و اساتید عزیز انجمن
در خصوص تاپیک باید اعلام کنم بنده پس از بررسی پدیده دازینگ یا علم ردیابی به نکات حساسی برخوردم که امروز آن را با عنوان کاملترین روش اپراتوری جهان معرفی خواهم کرد و تا جای ممکن آموزش خواهم داد
مبحثی که در این تاپیک ارایه میشه بعنوان فن انحصاری و تماما از بنده هست و هیچ منبع دیگری ندارد - که بدون اغراق میتونه کاملترین روش باشه و حداقلش اینه چون اپراتوری بنوعی مبحث درگیرانه ای هست و در سالهای اخیر نتایج هیچ شخصی مشابه فرد دیگری نبوده میتونیم با این اصل نتیجه واحدی رو داشته باشیم -در حالی که قطعیتی در هیچ روشی نبوده و بدتر از اون مداری کار میکنه در حالی که کار نمیکنه
- من این حالت از ردیابی رو بعنوان بحث عدم قطعیت ازش یاد میکنم . اینکه هر بار یکی بدون پشتوانه علمی بیاد بگه فلان روش بهتره فلان روش جواب نمیده باعث میشه نتیجه گیری هیچوقت پیش نیاد و راهمون رو شاخه ای به بیراهه طی کنیم - آخرم صحبتهایی میشه که وقتی از زبان اپراتور میشنوی شاخت در میاد
مثلا اگه طلا رو بذاری زیر زبونت طلای زیر خاک رو میزنه یا اگه یکساعت قبل اپراتوری شیر عسل بخوری حتما دفینه میزنی
- اینا همش شده معضل بزرگی که آدم رو کلافه میکنه که چی به چیه یا چی درسته چی غلط - البته بعضی کارها پشتوانه علمی داره - خواهشمندم اگر بدنبال حقیقت هستید خارج از سلیقه و نظر شخصی خود عمل کنید - و درخواست اینو هم دارم که دوستان در صورتی که اثر گذاری این تاپیک . اپراتوری ثابت شد - بنده رو یاری کنند که بتونیم این مطلب رو به دست تایپکهای خارجی هم برسونیم با عنوان - RA SECRET SCIENCE - در نگاه اول تصوراتی میشه که بحث بیخودی هست و غیرقابل باور اما تنها راهش همینه که اصول و تمرین اپراتوری پایه رو یاد بگیرید که تمام انرژی و دقتتون رو صرف چیزی که باید باشه بکنید تا درستی و غلط بودن موضوع آشکار بشه
اینکه اسمش رو سری میزارم بدلیل تجربیات بنده از نوع و ماهیت این نیرو و ارتباطش با موارد عقیدتی ترجیح میدم بصورت واضح صحبتی نکنم و فقط به راهنمایی کارآمد بسنده کنم - هر چند بنظر نیاد که بنیادی یا شخصی بخاطر این مطالب بظاهر ساده بنده رو بازخواست کنه یا حتی ازم تشکرم بکنن
فقط اینو میگم که بنوعی یکی از جالب ترین موضوعاتی که تو زندگیم بهش برخوردم همین بود -البته هر کسی کشش اینو نداره بطور حتم - ولی کسی که بخواد حتما میتونه نتایجی شگفت انگیزی بگیره - بنظر من بحث خود نیرو حتی از کشف دفینه هم جذابتر بوده
پس با عشق و علاقه این تاپیک رو دنبال کنید تا برای اولین بار ثابت بشه که توانمندیم و میتونیم اپراتوری به روش انحصاری و پایه ارایه کنیم که حداقلش این باشه که اپراتوری نکته گنگی نداشته باشه و با نظم همراه باشه و تعریف ساده ای داشته باشه
و در آخر بنده چیزی که امروز ارایه میکنم فراتر از چیزهایی هست که در جالت عادی میشنوید - پس تنها اشخاصی توان درک این رو دارند که تعادلی بین منطق و احساسات برقرار کنند و بتونن علم شناخته شده امروز را از علوم غریبه تفکیک کنن
بدلیل زیاد بودن مطالب توضیحات اپراتوری پایه رو در پستهای بعدی همراه با عکس قرار خواهم داد - به امید موفقیت
شاد و پیروز باشید