جواد64 نوشته است:
بادرود
بنده هم همان دوانگشتوبه دورانتن میزنم فقط به سمت طلامیره
برای عمق گیری اگه ازسمت غرب به شرق بیام عمقودویاسه برابراندازه واقعی نشون میده توتمام مواردبرابنده همین طور بوده ولی اگه ازشرق به غرب یاشمال به جنوب یاجنوب به شمال عمق گیری کنم دقیقادرست نشون میده این دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟؟
انگشت 60بنده به سمت حفره حرکت میکنه انگشتای وسط نقره رو میزنه
یه چیز دیگم بگم وقتی از کنار المنیوم ردمیشم زربه انتن به دستم مکس میکنه بعدیک زربه میزنه
اهن مکس درزربه زدن ندارم
طلا ومس زربهای ندارم وخیلی نرم جلوعقب میکنه
توی زرات انتنابه دستم میچسبن
جناب جهانبین انتن کارامده ولی یادگیری زبانش خیلی سخته
--------------------------------------------------------------------------------------------
حد میان خوداگاه و ناخودآگاه----------------------------------------------------------------------------------------------
درود بر شما
در خصوص اینکه رفتار انگشتان شما بدون خوراک و فرکانس اینگونه باشد بنده بعید میدونم چون اساس نیرو یک نیروی جاری است ---تنها زمانی میشه از رفتار انتن مطمن شد که اشیای پنهان رو با دقت بتونید از زیر خاک بیرون بیارید-----میتونید از باغچه شروع کنید بحدی که تجربه بنده از یه دونه پیچ اهنی توی یه مشت هم خاکم تونستم تشخیص بدم-----مهم نیس که فلز باشه بنده از سرامیک - سفال انواع این چیزا تو باغچه در اوردم مهم درک اثر نیرو هست
بنوعی تنها حالت رفتار آنتن همون که زیر عرض میکنم است----این عقیده بنده نیست رفتار قطعی انتن هست
توجه داشته باشید شاید انسان میتونه برای ذهنش این رو دیکته کنه که طلا برنه اما قانون این رو با قانون اپراتوری پایه مخلوط نکنید و بنوعی بعید میدونم که ممکن باش----چون هیچ راهی وجود ندارد که بشه گفت کسی طلا میزنه بدون خوراک و فرکانس-----البته داستان جستجوی ابهای زیرزمینی ربطی به فلز نداره و اونم بعد عرض میکنم که چطور تفکیک ممکن شده
طبق الگوی زیر شما میتونید فلزات یک دسته را شکار کنید اما هیچ تفکیکی بین اهن و طلا وجود ندارد اما طلا از نقره بطور 100 درصد قابل تفکیکه
در کاوش فلزات آلفا دو انگشت وسط پستشون به آنتن میخوره
درکاوش فلزات بتا دو انگشت کوچک و اشاره به آنتن میخوره