نویسنده |
پیغام |
hadi-dindar
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 2:59pm پست: 53 محل اقامت: azarbayjan
|
چرا شما میتونید از همین10000 میکر هم استفاده کنید و مشکلی نیست . فقط یکم باید به مقاومت های دمپینک توجه کنید برای کویل تخت هم شما 60متر سیم روکش دار 0.7 نقره اندن بکیرید و تخت بپیچید با قطر داخلی 16 در این صورت باید اهم کویل شما تقریبا 2 اهم باشه که شما یک مقاومت وات بالا 1.2 اهم هم باهاش سری کنید و اکه اسیلسکوب داریو با تغییر مقاومن دمپینک 680 بهترین شکل نمایی رو از کویل بکیرید و عمق بالایی رو بزنید
|
شنبه 2 شهریور1392 - 9:20pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
hadi-dindar نوشته است: چرا شما میتونید از همین10000 میکر هم استفاده کنید و مشکلی نیست . فقط یکم باید به مقاومت های دمپینک توجه کنید برای کویل تخت هم شما 60متر سیم روکش دار 0.7 نقره اندن بکیرید و تخت بپیچید با قطر داخلی 16 در این صورت باید اهم کویل شما تقریبا 2 اهم باشه که شما یک مقاومت وات بالا 1.2 اهم هم باهاش سری کنید و اکه اسیلسکوب داریو با تغییر مقاومن دمپینک 680 بهترین شکل نمایی رو از کویل بکیرید و عمق بالایی رو بزنید سلام دوست عزیز راستش من فقط سیم لاکی 35 صدم و 7 دهم و کابل شبکه کت فایو دارم لطفا چیزی که بشه با اینها ساخت رو بگید زیراکه بغیر اینها هیچجور سیم دیگه ای در دسترس ندارم ضمنا سپاسگزار میشم که یکم در مورد این مقاومت دامپینگ بیشتر توضیح بدین که چجوری مقدار دقیقش رو انتخاب کنم و همچنین نحوه اتصالش به کویل چجوریه؟ مگه همون 680 اهمی روی مدار نیست که خودشم موازی کویله؟
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
شنبه 2 شهریور1392 - 11:38pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوباره یه سوال برام پیش اومده که خوشحال میشم هرکد.م از دوستان که میتونن پاسخ بدن فرض کنید من یه کویل با سیم 7دهم پیچیدم که اندوکتانسش خوبه ولی مقاومتش شده 1 اهم که پایینه حالا به نظرتون میشه یه مقاومت 1.5 اهمی باهاش سری کنم قبل از اتصال به مدار که اهمش بشه 2.5؟ فقط سواله نخندینا
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
شنبه 2 شهریور1392 - 11:56pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
ilanji نوشته است: با سلام دوباره یه سوال برام پیش اومده که خوشحال میشم هرکد.م از دوستان که میتونن پاسخ بدن فرض کنید من یه کویل با سیم 7دهم پیچیدم که اندوکتانسش خوبه ولی مقاومتش شده 1 اهم که پایینه حالا به نظرتون میشه یه مقاومت 1.5 اهمی باهاش سری کنم قبل از اتصال به مدار که اهمش بشه 2.5؟ فقط سواله نخندینا شما که اینهمه زحمت میکشی وسوال میکنی اگه زحمت امتحان کردن اینا رو هم بکشی بد نیست البته که این راه هم میشه اصلا مقاومت سری شده با لوپ کارش همینه شما برای این کار از یه مقاومت متغیر 10 اهم استفاده کن ودائم مقاومت رو تغییر بده وبهترین نتیجه رو تست کن وبعد ازاون بجاش از یه مقاومت ثایت استفاده کن
|
یکشنبه 2 شهریور1392 - 12:10am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
تهم نوشته است: ilanji نوشته است: با سلام دوباره یه سوال برام پیش اومده که خوشحال میشم هرکد.م از دوستان که میتونن پاسخ بدن فرض کنید من یه کویل با سیم 7دهم پیچیدم که اندوکتانسش خوبه ولی مقاومتش شده 1 اهم که پایینه حالا به نظرتون میشه یه مقاومت 1.5 اهمی باهاش سری کنم قبل از اتصال به مدار که اهمش بشه 2.5؟ فقط سواله نخندینا شما که اینهمه زحمت میکشی وسوال میکنی اگه زحمت امتحان کردن اینا رو هم بکشی بد نیست البته که این راه هم میشه اصلا مقاومت سری شده با لوپ کارش همینه شما برای این کار از یه مقاومت متغیر 10 اهم استفاده کن ودائم مقاومت رو تغییر بده وبهترین نتیجه رو تست کن وبعد ازاون بجاش از یه مقاومت ثایت استفاده کن ممنون داشی که جواب میدین تمام هدف من از پرسید این سوالات همینه که نمیخوام چرخ رو دوباره اختراع کنم حالا شما میگی اختراع کن باشه میکنم
|
یکشنبه 2 شهریور1392 - 12:54am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان بجای vd14 و vd15 میشه از این دودها استفاده کرد؟ ديود زنر 1 وات / 8.2 ولت / 1N4738 ديود زنر 1 وات / 9.1 ولت / 1N4739
|
یکشنبه 3 شهریور1392 - 3:10pm |
|
|
alonejax
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 30 فروردین1392 - 3:54am پست: 70 محل اقامت: وطنم ایران
|
اهم کوئل باید بین 2.5 تا 3.5 باشه بهترین نتیجه رو وقتی میگیرین که مقاومت بار(RL) با مقاومت منبع(Rs) برابر باشه به همین دلیله که اگه سایز کوئل تغییر کرد مقاومت damping نیز تغییر میکنه در ضمن هرچقدر اهم کوئل کمتر باشه جریان و قدرت بیشتر میشه در محاسبات مقاومت اهم متر را فراموش نکنید! موفق باشید
عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند.
|
یکشنبه 3 شهریور1392 - 9:03pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
ilanji نوشته است: سلام دوستان بجای vd14 و vd15 میشه از این دودها استفاده کرد؟ ديود زنر 1 وات / 8.2 ولت / 1N4738 ديود زنر 1 وات / 9.1 ولت / 1N4739 خواهش میکنم دوستان به این سوال هم پاسخ بدید
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 6:15am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان تورو خدا هرکدوم که بلدید پاسخ این سوالاتی رو که پرسیدم بدید به مولا نیاز دارم که بدونم آخه مشغول مونتاژمو رسیدم سر این دیودها میخواستم بدونم میشه اینارو استفاده کنم یا نه
|
سه شنبه 4 شهریور1392 - 12:42am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
بچه ها واقعا آدمو دلگیر میکنید جای استاد حمید اینجا خالیه هر سوالی درمور ساشو میپرسیدیم هرچند که بارها و بارها تکراری بود ولی بازم جواب میداد
|
سه شنبه 4 شهریور1392 - 1:07am |
|
|
|