مهدی نوشته است:
kabahat نوشته است:
آقا مهدی عزیز با عرض احترام با حسابی که فرمودین همون بشکه با توجه به میتری که فرمودین اگه در هفت متری هم باشه باید با همون لوپ سنس بشه .احتمالا فلزی که سنس شده بشکه نبوده و موقع خاک ریزی روی بشکه فلز دیگری با خاک افتاده روی بشکه.
با سلام
عرض کنم خدمت شما دوست گرامی ، اگر مطلب بنده رو درست خونده باشید متوجه خواهید شد که عرض کردم یکی از دوستان این دو مورد رو عنوان کرده ! و بنده فقط انتقال دهنده خبر بودم ، بیشتر هدفم سنس اون خمره 30 سانتی با 631 سکه زرد بود که شرایط تفکیک دستگاه در برابر اون هدف در عمق 1/5 برای دوستان شاید جالب بوده باشه
اقا مهدی عزیز متوجه شدم جنابعالی راوی هستین و دارین تجربه شخص دیگری رو تو این انجمن انتقال میدین .
ولی روزهای اولی که بنده مدار مهندس حمید رو ساخته بودم بعضی از اقایون حرف از سنسهای عجیب و غریب میزدند بنده هم به حساب خرف اقایان هی مدار رو انقلک می کردم دریغ از حتی یک سانت سنس بیشتر .
در خصوصی هم اقایان چند بار به سوالات بنده پاسخ میدادند ولی زمانی که متوجه میشدند که بنده خریدار مدار نیستم و چیزی گیرشون نمیاد دیگر به سوالات بنده پاسخ هم نمیدادند.(مطمعنا سنس مدار بعضی ها که حدود 40 الی 50 درصد بیشتر از سنس مدار دیگران میزنه فروشندند .جهت جذب مشتری و اپراتورهای اماتور)
مثلا وی ال اف بنده یه انگشتر طلا رو در عمق 120 میزنه
اینکه به میتر 180 اعتراض کردم به خاطر این بود سایر عزیزانی که تازه با مدار شروع به کار کردند الکی سر در گم نشن که چرا مدار فلانی این قدر سنس داره و برا من اینقدر.
راستی از جنابعالی هم قبل سوال پرسیدم البته مربوط به ساخت مدار تی ال بود
اقا مهدی همه جوره دوست داریم