جهان بین نوشته است:
این همه عرض کردم شراایط جسممی و روحی سالم یعنیی عااری از خشم تعصب ترس و.... ------- اگه شما مدعی هستید که بدنتون رفتار دیگری دارد پس حتما موفق شدید که جنسی رو بگیرید ---- اگر غیر از این باشه حرفای شما اعتباری ندارد ----- بنده نمیخواستم تو عمومی بیان کنم -بلی بنده بیش از ۸ بار موفق شدم جنسی رو در بیارم که امارم ۸۵ درصد موفقیت بوده تو کاوشهام --- امیدوارم وقتی نکات فوق محرمانه ای ارایه میشه به سادگی یک دیدگاهه عمومی ازش نگزرید --- میدونم اره رفتار بدنتون متفاوته ولی خب من تلاشم این بود شما کد روح مرجع رو میفهمیدید ----- اگه رفتار انگشت اشاره فلان کوچک فلان هست بخاطر تربیت ذهنی خودتونه ----پس اگر متوجه هستید رفتاار بدنتون هستید شما باید تا الان زیرخاکی در اوررده باشید ---- اگرم شکست خوردید یاد حرف بنده بیافتید که گفتم رفتار انگشتها یک قانون ذاتی جهانیست پس اگر رفتار و وظیفه انگشتی مثلا اشاره فلانه پس باید یا بهش برسید یا به بدننون تفهیم کنید مثلا یک راننده فرمول یک میتونه ماشین برونه یک مسافرکشم میتونه --ولی وقتی مسابقه هست مسلما راننده تاکسی فقط میتونه ماشینو حرکت ببده نه مسابقه بده پس وظیفه انگشتان ثابته و اگر فرق کنه تو کاوش خودش رو نشون میده ---
حرف آخرم = درک علوم سری اصلا راحت نییست گفته های بنده جهت تقویت اعتماد بنفستون بود و به عمد راست نرفتم سر اصل مطلب ---قانون انگشتان جهانیه پس فرقی بین هیچ ذاتی نیست اگرم فرق میکنه باید متوجهش بشید که فرقش - این فرصتی عالی بود که دست از کارهای بیهوده بردارید و یا ادامه بدهید حد وسطی برای دازینگ وجود نداره یا رفتار بدنتون ایده الل هست و ثابت و یا در نوسانه و نتیجه درستی نمیده --- پس لطفا سوال رو با سوال پاسخ ندهید --- دلسوزی یا هرچی که بود نمیدونم خوودتون تصمیم میگیرید --- بدرود
درود
کدوم اپراتوری موقع کار کردن با آنتن خشمگینه یا ترسیده؟؟ اگه نتونه خودشو کنترل کنه که به هیچ نتیجه ای نمیرسه منظور بنده از شرایط روحی متفاوت چیز دیگه ای بود این چیزایی که شما گفتی ترس و خشم و تعصب چه ربطی به گفته های بنده داشت؟؟؟ دوتا برادر دو قولو هم از نظر قدرت ذهنی و ... باهم متفاوت هستند این دیگه ربطی به شرایط روحی سالم نداره
اینکه رفتار بدن افراد باهم متفاوت است چه ربطی به جنس درآوردن داره؟؟؟ یعنی اگر کسی نتونه جنس در بیاره یعنی داره اشتباه کار میکنه؟؟؟ خب اگر جاهایی که رفته جنسی وجود نداشته باشه چی؟؟؟
شما در جایگاهی نیستید که اعتبار گفته های افراد را رد کنید یا بپذیرید شما فرمودید که 8بار موفق شدید بسیار خب نوش جانتون فکر میکنم از موفقیت هاتو چندتا عکس داشته باشید برا ما بذارید آخه همه میتونن ادعای موفقیت کنند ولی اثباتش سخته
ببخشید این قانون ذاتی و جهانی در رابطه با رفتار انگشت ها رو شما نوشتید؟؟؟ کجا ثبتش کردید؟؟ واقعا نمیفهمم چرا در مقابل تفاوت نتایج بقیه نسبت به خودتون انقد واکنش نشون میدید دلیلی نداره همه مثل شما نتیجه بگیرند اینکه مثلاً انگشت اشاره و کوچک شما الفا میزنه برای من بتا یعنی اینکه شما ذهن آروم و قوی دارید ولی من اینطوری نیستم و مشکل دارم؟؟؟
واقعا متوجه میشید دارید چی میگید اینکه انگشت اشاره فلانه پس باید یا بهش برسید یا به بدنتون تفهیم کنید یعنی چی؟؟؟ اگه قرار بود ما چیزیو تفهیم کنیم دیگه چه نیازی به انگشت گذاری بود؟؟؟ قرار نیرو انگشتان همونی باشند که هستند قرار نیست ما چیزی بهشون تفهیم کنیم
بازم میگم اینکه شما در انگشت گذاری به چیزی رسیدی و دیگران به چیز دیگه این دلیل نمیشه که شما درست کار کرده باشی و دیگران اشتباه لطفا در رفتار و تفکراتتون تجدید نظر کنید اینگونه به جایی نمیرسید.