نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
اصولا بر اساس تجربیات و تستهای متعددی که در گذشته داشتیم نتیجه این بوده که ولتاژ بطور مستقیم ربطی به حجم هدف نداره. حالا کار نداریم که در سیستمهای آنتنی-فرکانسی در واقع این وزن هدف هست که تحت تاثیر میزان دامنه موج قرار میگیره نه حجم اون! ولی بهرحال ولتاژ بیش از هر چیز روی برد ردیابی تاثیر داره و به میزان کمی به وزن یا اصطلاحا حجم هدف مرتبط هست. ولتاژ بیشتر حساسیت ردیابی رو بیشتر میکنه و در نتیجه علاوه بر افزایش میزان شعاعزنی اهداف کوچکتر و سبک تر و ذرات هم بیشتر قابل ردگیری هستن.
|
شنبه 19 مرداد1398 - 7:12am |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
چقد این تجربتون بکارم اومد.دست گلت درد نکنه.مرسی بابت همه راهنمایی هاتون
بیهوده نشین وقت طلاست
|
یکشنبه 20 مرداد1398 - 8:35pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم.
|
یکشنبه 20 مرداد1398 - 9:15pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
با سلام.یک سوال داشتم ایا امکان داره بر روی این ردیاب یک ولت متر دیجیتال وصل کنیم که با تنظیم فرکانس مورد نظر و به محض شناسایی هدف ولتاژ مقداری تغییر کنه ؟ و با نزدیکتر شدن به هدف ولتاژ بالاتر بره؟ با تشکر
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
پنج شنبه 29 اسفند1398 - 4:59pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
چیزی که میفرمایین در حد یک آرزوی محال هست که سالهاست کسانی که در زمینه ردیابهای آنتنی کار میکنن دنبالش هستن! خیر امکان نداره. اصولا سیستمهای آنتنی بر اساس دریافت سیگنالی مشخص کار نمیکنن که بشه از طریق الکترونیکی اون رو آشکارسازی کرد. لذا همه این ابزارها صرفا به واسطه حرکتی که در دست اپراتور دارن عمل میکن.
|
پنج شنبه 29 اسفند1398 - 5:33pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: چیزی که میفرمایین در حد یک آرزوی محال هست که سالهاست کسانی که در زمینه ردیابهای آنتنی کار میکنن دنبالش هستن! خیر امکان نداره. اصولا سیستمهای آنتنی بر اساس دریافت سیگنالی مشخص کار نمیکنن که بشه از طریق الکترونیکی اون رو آشکارسازی کرد. لذا همه این ابزارها صرفا به واسطه حرکتی که در دست اپراتور دارن عمل میکن. سپاس از پاسختان. گفتم شاید بشه یک کاری کرد . فقط یک سوال دیگه . خواستم نظرتون رو راجع به این ردیاب بدونم. https://www.youtube.com/watch?v=dgGsbkDmVeo&t=14sاین هم سایت مربوطه https://www.brdetectors-dubai.com/product/gold-step-ar
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
جمعه 1 فروردین1399 - 10:36am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. تا دلتون بخواد از این مدل دستگاهها وجود داره. حالا اینکه در عمل چه جوابی داده و چه کسانی تاییدش میکنن مشخص نیست!
|
جمعه 1 فروردین1399 - 3:33pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
دوستان در مورد این ردیاب بنده جواب گرفتم.فقط مواظب درجه حساسیت باشین....برای هر فلز من یه مولتی ترن گذاشتم ک با سلکتور عوض میکنم.ولتاژ ورودی هم دوتا باتری 9 ولت سری کردم ک با رگلاتور 12 ب مدار وصل شده خازن ک کنار ایسی اصلی جنس خوب بزارین
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
بیهوده نشین وقت طلاست
|
سه شنبه 19 فروردین1399 - 6:25pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
Honarmand7 نوشته است: دوستان در مورد این ردیاب بنده جواب گرفتم.فقط مواظب درجه حساسیت باشین....برای هر فلز من یه مولتی ترن گذاشتم ک با سلکتور عوض میکنم.ولتاژ ورودی هم دوتا باتری 9 ولت سری کردم ک با رگلاتور 12 ب مدار وصل شده خازن ک کنار ایسی اصلی جنس خوب بزارین سلام شما چه فزهایی با این ردیاب گرفتید در چه عمقی وچه فرکانسی ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
|
سه شنبه 19 فروردین1399 - 9:18pm |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
فرکانس هایی ک جناب مجتبی تو صحفات اول گذاشتن. فرکانس طلا و مس نحوه کارم اینجوری بود ک اگ هردو فرکانس یه محدوده میزد.ب نظرم خطا بوده. ولی اگ فقط یه فرکانس یجا بزنه.محدوده درسته.فلز خوبه بعد با نقطه زن نقطه دقیق گرفتم.و مطمئن شدم عمق کمتر از 2
بیهوده نشین وقت طلاست
|
چهارشنبه 20 فروردین1399 - 7:30pm |
|
|
|