Ali1359 نوشته است:
سلام استاد سنه دژ عزیز و این از مناعت طبع و بزرگواری شماست و خدا خیرتون بده در مورد فرانکو گفتید ولی چندین خط آخر (بخشش اثر پدیده و خاموش کردن ال ای دی)خیلی بکارم اومد در مورد مداری که قبلا راهنمایش رو ازتون خواستم دقیقا بخاطر نفهمیدن این حالات و تفاوتهای سنسی که با فرانکو داشت گذاشتم کنار فکر میکردم ایراد داره نگو درست عمل میکرده و من زبونش رو نمی فهمیدم.........
الان میفهمم نکات ریزی که فرموده بودید رو ....
عمر با عظت برای شما و اساتیدم از خدای منان تمنا دارم
سلام
خداوند خیر بده به همگی
بله متوجه هستم کدام مدار رو میفرمائید
این حالت واکنش رو در اکثر مدارات تشخیص اثر ، میشه ایجاد کرد . البته بهتره سعی کنید جوری تنظیم کنید که با روشن شدن ، سنس رو نشون بده . در پی دی کی نیز میشه با تنظیم معکوس ، چنین حالتی رو داشت . توجه داشته باشید که کالیبره کردن با محیط بسیار حیاتی است . برای فرانکو نیز باید رعایت کرد
کلا در هر محیطی باید مدار را بسیار دقیق و حساس ، تنظیم کنید که بتونید جریانات ضعیف را دریافت کنید
فقط در محیطهای آلوده ، باید کمی با حساسیت پائینتر کار کنید .
بهتره برای اینکه بدانید مدار ( فرانکو - پی دی کی یا هر مدار مشابهی ) در چه سطحی از حساسیت است ، از ولومهای مدرج استفاده کنید یا نقاط حساسیت را برای ولومها علامتگذاری کنید که بدانید در محیطهای آلوده تر ، در چه حد از حساسیت هستید و همزمان با اینکه سنس کاذب نداشته باشید ، بتونید از بالاترین سطح حساسیت که بشه در آن مکان باهاش کار کرد ، استفاده کنید
خوشحالم که دوستان نکته سنج ، بتونن از لابلای توضیحات ، نکات طلایی رو متوجه بشن و استفاده کنن
در پناه حق باشید