erfan نوشته است:
Rooz نوشته است:
سلام و تبریک سال نو به همه ی دوستان ، آقا عرفان ، مهندس حمید ، استاد سندژ و آقا بهرام عزیز
خوشحالم که دوستان هم دل و کوشا دوباره دور هم جمع شدن و آقا بهرام گل هم بعد از غیبت طولانی برگشن به تاپیک تا بازهم از تجارب نابشون استفاده کنیم
بله خوشبختانه دوستان به موفقیت رسیدن و بنده هم متعاقبا موفقیت هایی کسب کردم که جای خوشحالی داره و خدمت دوستان عزیز هم اعلام کردیم ، به دو دلیل بنده یک مدت هم غیبت داشتم ، یکی برای اینکه حس کردم صحبت های علمی مفید از قالب خودش خارج شده و جنبه ی کودکانه گرفته بود و دیگری اینکه حتی یکی از دوستان همدل قدیمی هم یک تبریک خوشک و خالی نگفتن که البته جای گلایه ای هم نیست . آقا عرفان هم زمان موفقیت خودشون اگه اشتباه نکنم یکم با بی مهری دوستان مواجه شده بودن و البته بعد از مدتی باز به کمک های بی دریغشون به همه ادامه دادند .
برای همین بر حسب وظیفه بصورت خصوصی در خدمت تعدادی از دوستان عزیز و کوشا بودیم تا انشالا اون ها هم دستگاه شون رو به اتمام برسونن و به موفقیت برسن .
درکل خوشحالم که عزیزان و دوستان هم دل دوباره جمع شدن و امیدوارم تجارب و مباحث نابشون باعث ارتقای دستگاه بشه .
زنده باشید و برای همه آرزوی سلامتی و شادی می کنم
سلام به شما و اقا بهرام.سال نو هر دو شما هم مبارک.شاد و سلامت باشید
.........................................................................................................................
سلام و سر سلامتی خدمت دوستان واستاد دوست داشتنی عرفان عزیزو دیگر دوستان گل. سال نو رو به شما وحمید عزیز ودوستانشون ودیگر دوستان تبریک میگم و آرزویی جز سلامتی برای دوستان ندارم با کمی فلز قابل توجه
زرد که خستگی از تنتون بیرون کنه انشالله .عرفان جان من هم تو این مدت غیبتی که داشتم با فرانکو کاوشهایی داشتم که خیلی چیزها برام روشن شده اما چیزی که برام جالب بود نتیجه های متعددی که بارها با فرانک داشتم مشابه
تجربیات بعضی از دوستانی بود که ادعا داشتن با تغییر خازن موازی با سلف یا استفاده از خازن متغییر تونستن اهدافی رو حذف ویا سنس بهتری برای بعضی فلزات داشته باشن اما من با تغییر سلفی متفاوت همون نتیجه رو گرفتم البته
فقط یک مدل سلف وچند هدف قابل سنس با فرانکو که فلزات زیاد بزرگی نبودن از نوع غیر اهنی و حدس هایی میزنم.طی مطالعه تایپیک وتجزیه وتحلیل مدار توسط مهندس حمید عزیز این قسمت از مدار طی مباحث علمی مهندس نباید
حساسیت زیادی داشته باشه که همنیطور هم هست تا حدودی اما با کمی دستکاری در سلف مورد نظر نتیجه کاوش برای فلزات کوچیک (حالا چرا کوچیک علتش رو متوجه میشین) کمی تغییر میکنه این رو بارها تجربه کردم البته
منظورم تعویض سلف وتنظیم مجدد سیستم هست حالا نمیدونم شما هم نتیجه مشابه گرفتین یا نه البته تحلیل جز به جز مدار توسط حمید عزیز رو کاملا قبول دارم اما فکر میکنم چیزی در این طرح از چشم حمید .شما و همگی دوستان
دور مونده و ی جای مدار درست نیست.البته بیشترین تحلیلی که به نظرم درست تره شامل تحلیل اول و اخرحمید عزیز در مورد تاثیر فرستندهای رادیویی به چند روش مدولاسیون اف-ام و موج کوتاه ومتوسط هست یعنی تمام
تحلیلهای حمید عزیز اما به صورتی که دوستان متصور میشن نیست. به نظر من طبقه گیرنده ما برای باند اف ام مناسبتر هست اما خود امواج رو مستقیم دریافت نمیکنه وتاثیر کمتری داره کما اینکه با تنظیم سیستم وحرکت دادن انتن به
سمت اسمون امواج زیادی رو انتن دریافت نمیکنه و به زحمت میتونه روی نمایشگر اول تاثیر بگذاره این نشون میده امواج انالوگ به صورت فرکانسی و مستقیم روی طرح قابل دریافت نیست کما اینکه تاثیر مستقیم فرکانس روی فلزات
بزرگ اطراف ما هم نتیجه همین بوده که قابل دریافت نبودن یا خیلی جزیی دریافت شدن وگرنه باید فلزات جدید وروی سطح زمین حتی با مقیاس بزرگ رو باید فرانکو سنس میکرد اما مدار به راحتی میتونه هارمونیکهارو تقویت کنه
واین شامل طیف وسیعی از فرکانسهای هر دو باند اچ-اف و وی اچ-اف حتی موج متوسط میشه که مهندس در موردش بحث کردن اما فرکانسهای مذکور و فلز زیر خاک با مغناطیس زمین چه شرایطی به وجود میارن اینجاش برای
خیلی از دوستان ومن سوال بر انگیز هست که حدس من با نظریه های دوستان وتحلیلهای بیشمار مهندس این هست که این چند عامل روی هدف باعث تولید نویز میشن که به عامل رسانایی فلز رابطه مستقیم داره که غیر فلزات
رسانایی بهتر وهدایت پذیریی بهتری دارن واگه اشتباه نکرده باشم یکی از دوستان قبلا توده روی هدف رو با نویز سفید معرفی ومرتبط کرده بودن که شاید درست هم باشه اما درمباحث من این نویز که در الکترونیک به نویز آر اف
مشهور هست به خاطر استفاده از امواج رادیویی مرتبط بیشتر قابل استناده البته با توان خیلی کمتر و به راحتی توسط مدار قابل دریافته وچون هارمونیکهای زیادی در اطراف وجود دارن که میتونه باعث اختلال در مدارگیرنده بشه
فرانکو اومده امپدانس ورودی انتن رو ناچیز در نظر گرفته همینطور مقاومت اهمی سلف رو که در حد صفر هست و بخش رزونانس به همین دلیل شباهت به باند اف ام پیدا کرده و اتفاقی روی باند فرکانسی 100مگاهرتز افتاده
وهیچ ربطی به این فرکانس نداره .کمتروبیشترش هم مهم نیست و به همین دلیل هم خازن موازی زیاد تاثیر نداشته چون کار خاصی در این باند روی طرح ما نداره بااین ایده فرانکو باعث حذف کلی فرکانس وهارمونیک اضافه شده
واگر دقت کرده باشین تعداد دور سلف هم زیاد تاثیر گذار نبوده حتی با یک دور و چهار دور هم من سنس داشتم با شدت وضعف متغییر این همون عامل سنس بهتر وبدتر برای فلزات مختلف هست که برای من ودوستان نتیجه داده و
نشون میده فرکانس بالا به این دلیل در این طرح بی معناست و فقط هارمونیکهایی تقویت میشن که در همون رنج تقویت کنندگی طبقه بعدی مدار وفیلتر ورودی قرار داره و مابقی حذف وزمین میشن البته نتیجه من هیچ ربطی به تفکیک
نداره یک وقت اشتباه نکنین البته یک نظر دیگه هم دارم که به همین موضوع مرتبط هست یعنی نویز هارمونی که توسط فلز تولید میشه باعث تغییر هارمونی 8مگاهرتزطبقه گیرنده شده و اختلاف سطح ولتاژ بوجود میاد وسنس صورت
میگیره وهیچ احتیاجی به تقویت در طبقات دیگر مدار نداره و فقط تاثیرش روی طبقه گیرنده هست و با تمام توصیفهای نظریه اولم..با همین ایده من یک مدار کوچیک وساده طراحی کردم که مخصوص نویز آر اف هست یعنی خود
امواج رادیویی رو نمیگیره وفقط هارمونیکهای فرکانس تاثیر گذار هست و روی صفحه بگراند گوشی موبایل که همین نویزها وجود داره ولامپ کم مصرف که به شدت نویز قوی داره ونویز کابل برق تلویزیون و غیره تست شده یعنی
عوامل مشابه ایی که فرانکو هم سنس میکنه...اما متاسفانه به خاطر شرایط و جو بدی که تو کشور به خاطر کرونا بوجود اومده نتونستم روی محل سنس های که با فرانکو داشتم تست کنم اما اگه جواب بده طرح راحتری میشه
ساخت.البته چندان به این نظریه تعصب ندارم تا نتیجه تست رو مشخص کنم. دوستان دیگه هم اگه تشریف بیارن سایت واز تجربه هایی که داشتن صحبت کنن قطعا مفید به فایدست ببخشید طولانی شد جبران غیبتم رو کردم فکر کنم این
هم ی عکس از سلف ها