نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 31 فروردین1399 - 4:01am |
|
|
erfan
کاربر حرفه ای
|
بهرام عزیز من واقعا دوست ندارم گفتگوی ما شبیه به کل کل کردن بشه چون قلبا راضی به اینکار نیستم و شما رو دوست دارم.اما پست قبلی من رو متوجه نشدید ابته به این دلیل هست که موضوعات مختلف رو باهم و درهم بیان کردیم.در مورد فرانکو و ......... اگر مایل بودی برای اینکه هم من و هم شما متوجه نظر همدیگه بشیم نظراتمون رو بصورت تفکیک شده و جداجدا،بدون اینکه در هم قاطی بشن بیان کنیم.هر مبحث تموم شد میریم سر موضوع بعدی. اصلا در مورد تحلیل مدار و عملکرد خوده مدار چون هیییییییییییچی نمیفهمم نظری ندارم.اما در مورد اثر و پدیده میتونیم گفتگو کنیم.ولی این رو بپذیرید که ابدا چگونگی و ویژگی مدار اصلا تشریح کننده یا اهنما کننده یا نشوندهنده ماهیت اثر فلز ارزشمند نمیتونه باشه.من چون دیدم شما فرمودی من متوجه مباحث شمادر پست قبلی نشدم و نیز چون خودم هم همین نظر رو در مورد شما به پست خودم دارم دیدم ادامه گفتگو کمک کننده نیست و احتمالا باعث دلخوری میشه.پیشنهاد میدم اگر تمایل داشتی وضوعات رو افکیک شده و بدون اختلاط با موضوع دیگر(اگر چه ارتباط و وابستگی بینشون هست)بیان کنیم.اگر باعث ناراحتی شما شدم معذرت میخوام.
|
یکشنبه 31 فروردین1399 - 8:48am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1399 - 1:48am |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
سلام با تشکر از تلاش دوستان ، جناب عرفان ، مهندس حمید و بقیه دوستان گرامی و همچنین شما استاد بهرام عزیز طبق آزمایشات و بررسیهایی که بنده نیز بر روی فرانکو داشتم ، باید عرض کنم که دیدگاه شما در مورد تاثیر پدیده بر فرانکو ، بصورت کلی درست هست و فقط در بعضی جزئیات اختلافاتی هست که شاید زیاد مهم نیست طبق شناخت چندین ساله ای که بنده از پدیده دارم و آزمایشاتی مختلفی که با انواع ردیابهای کارآمد، بر روی میدان تست شخصی و همچنین اهداف واقعی ،انجام دادم ، میتونم خدمت علاقمندان عرض کنم که بیشتر سنسهایی که انجام میشه ، دریافت اختلالات قوی ، هارمونیکها و مجموع ترکیباتی هست که بطور کلی بصورت نویز ظاهر میشن و بر روی گیرنده تاثیر میزارن برخلاف تصورات دقیقی که دوستان از مدار فرانکو دارن ، اینطور نیست که مدار خیلی موشکافانه داره اثرات ضعیف پدیده رو میگیره و آشکار میکنه اثر پدیده در حالت خودش میتونه بسیار قوی باشه . مدار قسمت وسیعی رو توسط سلف به منفی میده و کلا از بین میبره . بعدش ظاهرا اثرات ضعیف رو داره تقویت میکنه اما سنس بر اثر رسیدن آنتن به منطقه اختلال و برهم زدن تمام آن تصورات است که ما بر روی جزئیاتش داریم حساسیت نشون میدیم
این روش از بین بردن کلیات و تقویت جزئیات در مدار ، اشتباهه . اما اگر اینطور نیز نبود ، این ثبات و حذف ناخواسته ها رو نداشتیم . همانطور که میبینید ، برخلاف ردیابهای ناکارآمد دیگه ، در فرانکو بسیاری از فرکانسها و امواج ناخواسته و ضعیف را حذف میکنیم و کمتر خطا داریم (به لطف حذف توسط سلف و در برابرش قدرت بالای پدیده برای سنس شدن ) پس شرح کارکرد طبقاتی مدار که بارها استاد حمید هم فرمودند ، درست و همچنان پابرجاست و مدار نسبت به امواج زمینی و آسمانی و فرستنده ها ، میتونه گیرندگی داشته باشه . حتی قضیه ی امواج بازتابی نیز درست است و توسط مدار گرفته میشه . اما همانطور که میبینید ، سنس این موارد توسط مدار ، کمتر دیده میشه چون خودشون آنقدر قوی نیستند که در ورودی به این حد تضعیف بشن اگر ورودی مدار به این شکل نبود ، آنتن رو به هر سمتی که میگرفتی میتونست سنسهای ناخواسته ای رو داشته باشه از جمله سنس دفینه اینطوری بهتر بود اما به بخشهای پیچیده ای نیاز بود تا بتواند بسیاری از امواج را شناسایی و فیلتر کند که از عهده ی این مدار برنمیاد
کم و زیاد کردن دورهای سلف یا تغیر در فاصله ی بین دورها ، میتونه تغیراتی بده تغیرات خازنی هم میتونه باعث بالا پائین کردن در حالات گیرنده بشه اما در هر طبقه ای که باشیم و بر هر فرکانسی که سوار بشیم ، نهایتا به مرحله ی سنس میرسیم ، به لطف پوشش کاملی که پدیده میتونه ایجاد بکنه
در مورد تغیرات در ال ای دیها نیز ، درسته که از مدار انجام میشه اما ،پدیده ی فلزات باارزش ، با پدیده ی فلزات آهنی ، اختلافاتی داره که تاثیر پدیده بر مدار ، خوشبختانه در فرانکو تا حدودی با ال ای دی ها نمایش داده میشه البته بنظر بنده تفکیک جزئیات نیز از پدیده برمیاد اما فعلا با چنین مداراتی ، امکانپذیر نیست . بسیار وسیع و پرشاخه و پیچیده که این پیچیدگی در مکان دفن و زمان کاوش و شرایط محیط دفینه و جنس فلزات مختلف با عمرهای مختلف و دهها عامل دیگر ، بسیار پیچیده تر هم میشه
فعلا کلمه ی نویز را در نظر داشته باشید . اما این فقط نزدیکترین حالتی است که میشناسید و میتونید این اسم رو روش بزارید در واقع این کلمه نیز برای اثر پدیده انتخاب اشتباهی است که اگر بر این تصور باشید ، سالها از رسیدن به تفکیک ماهیتی ، دور میشیم
لا اله الا هو
|
جمعه 5 اردیبهشت1399 - 9:56pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سلام به همگی عزیزان و درود به استاد سنه عزیز . قرار شد برای تست برم بیرون متاسفانه از زمین وزمان میباره این دو روز بارون که شروع شد وقطع شده بماند هوا هم برفی شده یحتمل شاهد برف هم باید باشیم هر چی قسمت باشه. در جواب سنه عزیز باید بگم بله این مطلب میتونه کاملا درست باشه اما مفهوم نویز که خدمت دوستان عرض کردم با نویزهای متغارف دیگه شاید فرق بکنه که هنوز مشخص نیست اما چیزی که برای من کاملا مشخص شدست فلزات دفنی و تاثیرات امواج رادیویی وانالوگ و نویز حاصله دارای مولفه رادیویی هستن وبهترین امواجی که این نویزها رو بیشتر تقویت میکنه فقط امواج رادیویی هستن که از طرف زمین منتقل میشن که مهندش حمید عزیز اشاره ایی در طول تاپیک کرده بودن وکمترش شامل امواج هوایی میشه این رو از این جهت میگم که آزمایشات قبلیم روی ردیاب انتنی در تاپیک خودش اشاره کرده بودم زمانی من با توماسی سنس داشتم که فلز باید با زمین وخاک در ارتباط می بود و سطح زمین انتن واکنشی به فلز نشون نمیداد همینطور فرکانسهای کمتر از یک کیلوهرتز هم جواب نگرفتم این رو هم اضافه کنم طیف امواج رادیو فرکانسی یا همون آر اف از 3کیلوهرتز شروع میشه وتا1000گیگ اگر که اشتباه نکرده باشم هست و این هم گویای مطلبی بود که عرض کردم ومیتونه ثابت کنه انتنی ها ودیگر ردیابهایی نظیر فرانکو همگی بر یک اساس کار میکنن وپدیده ایی که ازش صحبت میشه دارای چند ویژگی خاص نیست..خب علت حذف فرکانسها ودیگر هارمونیهای غیر مرتبط با مدار هم اشاره کردم همینطوره فیلتر کار خوشو انجام میده اما کاهش خطا در فرانکو فقط یک مفهوم داره که قبلا هم توضیح دادم به خاطر حذف و طیف وسیعی از امواج مزاحم حتی مقدار زیادی هم از اثر پدیده زمین میشه و بنظر میاد فرانکو خطای کمتری داره همین مطلب هم باعث ضعف فرانکو شده وشعاع زنی خودشو از دست داده..بله درسته همینطوره اما امواج رادیوی مدوله شده آنالوگ با برخورد مستقیم با انتن خیلی کمتر باعث تحریک مداریی میشه اما قوی ترین موجی هست که در طبیعت وجود داره واصلا هم ضعیف نیست که بگیم تاثیر کمی روی مدار میگذاره اما فرانکو این ویژگی رو نداره یا خیلی کمتر داره علتش هم میتونه گین مدار باشه یا کاریر موج نسبت طول انتن و خیلی چیزهای دیگه و البته این رو هم کامل توضیح دادم اگه ما یک فلز بزرگ از جنس نرم هم روی زمین قرار بدیم وانتن رو به این فلز نزدیک کنیم فرانکو خیلی کم میتونه امواجی که از فلز بازتاب میشن ودریافت کنه فلز مجاور دقیقا مشابه رفلکتور عمل میکنه واین هم به رسانایی فلز وابسته هست یعنی ما فلزات رو بر اساس میزان رسانایشون دریافت میکنیم و برای ما تداعی میشه که سیستم کار تفکیک رو انجام میده یا فلزات غیر اهنی ویژگی خاصی رو روی سیستم به نمایش میگذاره من فکر نمیکنم همین مطلب هم نشون میده چرا فلزی نظیر آهن سنس کمتری داره اما قابل سنس شدنه به طور کلی بیشتر فلزات سنس میشن..در مورد این مطلب هم همون نتیجه گیری چند خط قبلیم هست مدار که همین ویژگی رو داره و روی ال ای دیها به نمایش میگذاره اما فلز با ارزش این ویژگی در مدارو کامل میکنه اگه فلز طلا باشه رفلکت امواج با هارمونی که ایجاد شده قویتر هست مس ونقره برنز اینها قوی سنس میشن اما اهنی ها انرژی کمتری تولید میکنن و چون فیلتر بیشترش رو حذف میکنه خیلی کمتر سنس میشن حتی چاله های هم که خاکشون دارای املاح هست قابلیت سنس شدن داره واین موضوع به خود چاله مربوط نیست به خاک اون قسمت هست که امواج رو مثل یک فلز که از هم پاشیده شده بازتاب میده وتاثیر کمی داره برای همین یا سنس نمیشن یا مقدار کمی رو فرانکو میتونه دریافت کنه وبا کمی تغییر در وضیعت آب وهوایی در فصول مختلف وضیعت سنس هم تغییر میکنه و در اخر سنه عزیز به نظرم نویز میتونه درست باشه نویزی که دارای مولفه رادیویی هست یا جذف امواج رادیویی توسط فلز وبازتاب اون وتاثیرات بار مغناطیسی زمین چنین اثری رو بوجود میاره البته جهات مغناطیسی هم بی تاثیر نیست که همین قسمت هم میتونه نقش مستقیم روی مفهموم تفکیک ایفا کنه هر چند که دیگه معتقد به این کلمه نیستم اوایل کار با فرانک جایی رو سیستم سنس کرد متوجه شدم فقط از دو جهت در راستای شمالی وجنوبی قابل سنس شدنه اما دوباره با تغییر در طول انتن وتغییر تراشه این جهات به چهار جهت با یک چهارم قدرت در جهات دیگه سنس شد نتیجه گیری من این بود که فلزات غیر اهنی کوچیک وبزرگ در سطح میتونن قدرت بالایی داشته باشن و هارمونی که تولید میکنن بالاست این ضعف سیستم ماست که فکر میکنیم فلزات همون ویژگی که ما با سیستم دریافت میکنیم دارن اما اینطور نیست فلزات غیر اهنی به شرایط منطقه میزان رطوبت خاک وامواج مدوله شده رادیویی وابستگی دارن با این حساب میشه گفت واژه تفکیک کاملا بی معنیه مگ اینکه ما مداریی طراحی کنیم که تیون قابل تنظیم به ما ارائه بده که بتونیم انالیز مشخصی از هدف بر اساس میزان رسانایی هدف بگیریم که به لطف طبیعت یک مقدارش رو ما شاهد هستیم.
|
شنبه 5 اردیبهشت1399 - 1:49am |
|
|
shojadel
کاربر فعال
|
درود مهندس حميد سلف دو دور نسبت به سه دور چه تفاوتى در مدار ايجاد ميكنه ? قطر سلف رو اگر كم و يا زيادتر كنيم چه تغييرى در مدار ايجاد ميشه ؟
To be willing is to be able
|
یکشنبه 7 اردیبهشت1399 - 3:28pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
با تغییر سلف تغییر خاصی در مدار ایجاد نمیشه. سلف هر چه ظرفیتش بیشتر باشه امواج مختلف بیشتر به داخل مدار راه پیدا میکنن. طبق تجربیاتی که در خصوص این مدار هست سلف با همین قطر 10 میل بصورت 2 دور الی 3 دور خوب جواب میده.
|
یکشنبه 7 اردیبهشت1399 - 5:41pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
وای چقدر بارون میاد ترکوند مارو نمیزاره بریم بیرون کرونا کم بود بارونا هم شده قوض بالا قوض
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
یکشنبه 7 اردیبهشت1399 - 10:20pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سلام به همگی..آره از کار و زندگی میذاره دیگه من چند روزه میخوام برم بیرون مگه میشه نمیشه دیگه اما خدایش خوبه بباره شاید این مریضیا رو بشوره ببره خلق الله به فنا رفت بخدا
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1399 - 4:41am |
|
|
جهان بین
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 11 شهریور1396 - 10:26pm پست: 603 محل اقامت: نیویورک
|
دوستان کسی تست کرده ببینه موضوع نوع باتری اهمیت داره؟
اینکه باتری کتابی شارژ مناسب کاره خب شکی نیست اما خب اگر ما بخوایم بصورت محدود از باتری کتای معمولی یا نوع باتری دیگه غیر لیتیوم یون استفاده بکنیم ایا تو گرفتن اثر تاثثیر میگذاره؟ کسی تست کرده؟
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1399 - 7:40am |
|
|
|