سنه دژ نوشته است:
سلام
با تشکر از تلاش دوستان ، جناب عرفان ، مهندس حمید و بقیه دوستان گرامی و همچنین شما استاد بهرام عزیز
طبق آزمایشات و بررسیهایی که بنده نیز بر روی فرانکو داشتم ، باید عرض کنم که دیدگاه شما در مورد تاثیر پدیده بر فرانکو ، بصورت کلی درست هست و فقط در بعضی جزئیات اختلافاتی هست که شاید زیاد مهم نیست
طبق شناخت چندین ساله ای که بنده از پدیده دارم و آزمایشاتی مختلفی که با انواع ردیابهای کارآمد، بر روی میدان تست شخصی و همچنین اهداف واقعی ،انجام دادم ،
میتونم خدمت علاقمندان عرض کنم که بیشتر سنسهایی که انجام میشه ، دریافت اختلالات قوی ، هارمونیکها و مجموع ترکیباتی هست که بطور کلی بصورت نویز ظاهر میشن و بر روی گیرنده تاثیر میزارن
برخلاف تصورات دقیقی که دوستان از مدار فرانکو دارن ، اینطور نیست که مدار خیلی موشکافانه داره اثرات ضعیف پدیده رو میگیره و آشکار میکنه
اثر پدیده در حالت خودش میتونه بسیار قوی باشه . مدار قسمت وسیعی رو توسط سلف به منفی میده و کلا از بین میبره . بعدش ظاهرا اثرات ضعیف رو داره تقویت میکنه اما
سنس بر اثر رسیدن آنتن به منطقه اختلال و برهم زدن تمام آن تصورات است که ما بر روی جزئیاتش داریم حساسیت نشون میدیم
این روش از بین بردن کلیات و تقویت جزئیات در مدار ، اشتباهه . اما اگر اینطور نیز نبود ، این ثبات و حذف ناخواسته ها رو نداشتیم . همانطور که میبینید ، برخلاف ردیابهای ناکارآمد دیگه ، در فرانکو بسیاری از فرکانسها و امواج ناخواسته و ضعیف را حذف میکنیم و کمتر خطا داریم (به لطف حذف توسط سلف و در برابرش قدرت بالای پدیده برای سنس شدن )
پس شرح کارکرد طبقاتی مدار که بارها استاد حمید هم فرمودند ، درست و همچنان پابرجاست و مدار نسبت به امواج زمینی و آسمانی و فرستنده ها ، میتونه گیرندگی داشته باشه . حتی قضیه ی امواج بازتابی نیز درست است و توسط مدار گرفته میشه . اما همانطور که میبینید ، سنس این موارد توسط مدار ، کمتر دیده میشه چون خودشون آنقدر قوی نیستند که در ورودی به این حد تضعیف بشن
اگر ورودی مدار به این شکل نبود ، آنتن رو به هر سمتی که میگرفتی میتونست سنسهای ناخواسته ای رو داشته باشه از جمله سنس دفینه
اینطوری بهتر بود اما به بخشهای پیچیده ای نیاز بود تا بتواند بسیاری از امواج را شناسایی و فیلتر کند که از عهده ی این مدار برنمیاد
کم و زیاد کردن دورهای سلف یا تغیر در فاصله ی بین دورها ، میتونه تغیراتی بده
تغیرات خازنی هم میتونه باعث بالا پائین کردن در حالات گیرنده بشه اما در هر طبقه ای که باشیم و بر هر فرکانسی که سوار بشیم ، نهایتا به مرحله ی سنس میرسیم ، به لطف پوشش کاملی که پدیده میتونه ایجاد بکنه
در مورد تغیرات در ال ای دیها نیز ، درسته که از مدار انجام میشه اما ،پدیده ی فلزات باارزش ، با پدیده ی فلزات آهنی ، اختلافاتی داره که تاثیر پدیده بر مدار ، خوشبختانه در فرانکو تا حدودی با ال ای دی ها نمایش داده میشه
البته بنظر بنده تفکیک جزئیات نیز از پدیده برمیاد اما فعلا با چنین مداراتی ، امکانپذیر نیست .
بسیار وسیع و پرشاخه و پیچیده که این پیچیدگی در مکان دفن و زمان کاوش و شرایط محیط دفینه و جنس فلزات مختلف با عمرهای مختلف و دهها عامل دیگر ، بسیار پیچیده تر هم میشه
فعلا کلمه ی نویز را در نظر داشته باشید . اما این فقط نزدیکترین حالتی است که میشناسید و میتونید این اسم رو روش بزارید
در واقع این کلمه نیز برای اثر پدیده انتخاب اشتباهی است که اگر بر این تصور باشید ، سالها از رسیدن به تفکیک ماهیتی ، دور میشیم
درود بزرگوار سنه دژ نازنین
بعد 500 تا صفحه فک کنم اونقدر اطلاعات مفید بیان شده که بشه گفت مشکل فرانکو مشخص شده فقط یکی باید از همین نکات پی به اصل طراحی مدار ببره - فقط نیاز به محاسبه داریم - فک کنم دوستان به این گفته ها با دیده شک نگاه میکنن - ولی بنده همه جوره قبولتون دارم
چون حداقل به بنده ثابت شده که هر نکته ای که فرمودید یک حالت از گمراهی ما رو کم کرد - دیگه مسلما مشخصه چه تغییری تو مدار میشه داد
فقط نیاز به فکر داره --- باور کنید دیگه موارد و نکات لازم ساخت به سرانجام رسیده فقط دوستان سغی کنید خودتون بهش برسید
دست بجنبونید - منم شدیدا پیگیرم چون نزدیکم به نتیجه گیری
ولی خب جایگاه عمومی کردن نیست - چون مبحث خیلی خفنیه و لیاقت رو میطلبه
- از کنار این گفته جناب استاد راحت نگذرید - من خودم حداقل چند ماهه فقط پست تکراری و تکراری میخونم
- چون بار اول نمیفهمیش بار بعد کم کم شک میکنی و هی با خوندن بقیه پازل کم کم حل میشه و یه موقع چیزی بهت اضاف میشه و بعد با بارها خوندن تجزیه تحلیل و فهمش برات راحت میشه --- جناب بهرام گل
هم که تاپیک رو راه انداخت مصوب این اتفاقات خوب بوده که خود این نازنین هم در حال برسی عمیق تر است و این همه سال پا پس نکشیده و میدونم بلاخره موفق میشه
و واقعا چنین درکی باید باشه که هیچ بزرگی یه شبه راه صد ساله نرفته - اینجا دقیقا به من ثابت شد - جناب سنه دژ از روی دلسوزی و مهربونی داره مو به مو با توضیحات لب مرز شما رو هدایت میکنه - الحق که خدا جای حقه و الحق که امانت دار راز بزرگیه - خدا از بزرگی کمش نکنه --- دیگه من اغرق نمیکنم ولی واقعا باید بدونید دیگه اگه بیشتر از این راهنمایی کنه باید کل داستان رو بگه --- --- عزیزان موفق باشید