انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 9:07am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

اگر منظور ردیاب قبلی هست ؛ اون ولوم برای تغییر قدرت استفاده میشه که بیشتر روی مساله برد اثر داره. حذف ذرات هم از طریق کاهش برد بواسطه کمتر بودن قدرت هدف هست که اتفاق میفته! پس با تعویض ولوم تفاوت زیادی حاصل نمیشه و اگر ولوم با اهم بیشتر بذارین برد طبیعتا کمتر میشه و بنظر میاد حذف ذرات داره انجام میشه. بهرحال ممکنه تا حدودی جواب بده اما از میزان شعاعزنی کاسته میشه و در عین حال دقت امواج افت میکنه.
در ردیاب جدید کلا از روش دیجیتالی خاصی برای این کار استفاده شده. روش قبلی هیچوقت بطور کامل جوابگو نبود.

یکشنبه 2 شهریور1392 - 12:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
اگر منظور ردیاب قبلی هست ؛ اون ولوم برای تغییر قدرت استفاده میشه که بیشتر روی مساله برد اثر داره. حذف ذرات هم از طریق کاهش برد بواسطه کمتر بودن قدرت هدف هست که اتفاق میفته! پس با تعویض ولوم تفاوت زیادی حاصل نمیشه و اگر ولوم با اهم بیشتر بذارین برد طبیعتا کمتر میشه و بنظر میاد حذف ذرات داره انجام میشه. بهرحال ممکنه تا حدودی جواب بده اما از میزان شعاعزنی کاسته میشه و در عین حال دقت امواج افت میکنه.
در ردیاب جدید کلا از روش دیجیتالی خاصی برای این کار استفاده شده. روش قبلی هیچوقت بطور کامل جوابگو نبود.

استاد حمید عزیز
سپاسگزارم که پاسخ دادین زیرا که با این اوصاف که شما فرمودین تعویض این ولومها کار درستی نمیتونه باشه و حتی ممکنه دوستان با این کار بطور ناخواسته به ردیاب صدمه بزنند که همینی هم که دارند از دست بدهند در هر صورت خواهش میکنم دوستان مراقب باشید که مبادا خدای نخواسته ردیاب دچار مشکل بشه
سپاس :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

یکشنبه 2 شهریور1392 - 12:42am
استاد
استاد
آواتار کاربر

در مورد كاهش برد من هم گفتم كه كم ميشه ولي با توجه به اينكه با كاهش قدرت ردياب حساسيت اون هم كم ميشه اين درسته و تا حدودي مي تونه كمك كنه.بخاطر همين موضوع هستش كه من از دوستان مي خوام از ولوم 50كيلو استفاده كنند نه 500كيلو.باز هم ميگم اين كار با ولوم نياز به تست داره

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

آخرین بار توسط hamze2000 در یکشنبه 3 شهریور1392 - 11:35am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
واقعا اطلاعات خوبی دارین

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 3 شهریور1392 - 11:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دستان ردیاب من گلد استراتژی ساخت اکراین است ایا ردیاب خوبی است

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 3 شهریور1392 - 1:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام عزیزان :-*
امیدوارم استاد مجتبی عزیز تلاش کنند هرچه زودتر این ردیاب جدید به دست دوست دارانش برسه که بهتر بتونیم درمورد اپراتوریش و نحوه کار با ولومها و فرکانس گیری و حذف خطاها تبادل اطلاعات کنیم
راستی سوالی چند وقته ذهنمو مشغول کرده که نتونستم پاسخ قابل قبولی براش پیدا کنم از استاد حمید و استاد مجتبی خواهش میکنم بسیار ساده در حد توان ما که هنگ نکنیم توضیح بدهند:
اساتید محترم لطفا در باره فرکانس مربوط به هر فلز خاص مثلا طا توضیح بدین که چجوری میتونیم بهش پی ببریم و مطمئن باشیم که فرکانس دقیقا مربوط به همون فلزه و دیگه بغیر از خود فلز موارد دیگرو دنبال نمیکنه
منظورم دقیقا اینه که اگه بتونیم فرکانس رو دقیق محاسبه کنیم دیگه از شر خطاهای مربوط به تشابه فرکانسی راحت میشیم
راستی استاد حمید عزیز لطفا توضیح بدین که آیا فرکانس هر فلز یک عدد مطلقه و یا اینکه توی یک رنج مثلا محدوده اعداد فلان تا فلان عدد مثل یک بازه قرار میگیره
دانستن این اطلاعات میتونه به دوستانی که ردیاب دوم رو تهیه کردند کمک کنه با توجه به اون امکانات فرکانسگیری که بهش اضافه کردین در هنگام فرکانسگیری عملکرد بهتری داشته باشند
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

یکشنبه 3 شهریور1392 - 2:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود ، به نظرم اگه با تغییر ولوم بشه ذرات رو رد کرد عالیه و شعاع کم رو اپراتور میتونه با جابجایی خودش جبران کنه البته باید تست بشه ، منم دارم دنبال ولوم میگردم فعلا پیدا نکردم به محض اینکه به دستم برسه تست میکنم و نتیجه رو خدمت دوستان اعلام میکنم.

یکشنبه 3 شهریور1392 - 3:22pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

متاسفانه اين ولوم خيلي نايابه.منم دارم رو سري كردن ولوم10كيلو و 50كيلو و اگه500كيلو پيدا بشه كار مي كنم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 3 شهریور1392 - 4:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمزه جان 500کیلو که فکر نکنم اصلا پیدا بشه یکی از تعمیرگاهها قول داده 50کیلو رو برام پیدا کنه اگه جور شد خبرت میکنم برات می فرستم @};-

یکشنبه 3 شهریور1392 - 4:25pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

اشکان نوشته است:
حمزه جان 500کیلو که فکر نکنم اصلا پیدا بشه یکی از تعمیرگاهها قول داده 50کیلو رو برام پیدا کنه اگه جور شد خبرت میکنم برات می فرستم @};-

مرسي اشكان جان.
حاجي 50كيلو رو دارم و تو اين اسپيكرها و باندهاي چيني كه فلش و رم خورن پيدا ميشن.

یکشنبه 3 شهریور1392 - 4:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 62 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure