بهرام نوشته است:
نقل قول:
به به دلمون برای یکم بحث علمی تنگ شده بود ، دوستان فعلا بیشتر دنبال رفع عیب یا اپراتوری هستن که هر دو مورد هم به نوبه ی خودش خوب هست .
مورد رودخانه که فرمودیت بنوعی خیلی نزدیک به پدیده هست . جریان انرژی که از یک سمت به سمت دیگه ای بیشتر حرکت می کنه نسبت به دستگاه و تنظیمات ما .
نکته ی بسیار جالبی رو فرمودیت و این هست که سنس شما از شرق به غرب خیلی پر قدرت بوده و دلیل خودش رو داره .
اگر بخوام کامل تر توضیح بدم پیرو مطالب قبلی نکته این هست که قطب شمال مغناطیسی زمین با محور شمال جغرافیایی مقداری انحراف داره ، به این عامل باید 2 مورد دیگه رو هم ازافه کنید .
اول اینکه شدت میدان معناطیسی گره زمین در همه جا یکسان نیست و این محور بارها و بارها در طول تاریخ کره زمین جابجا شده و اثرش رو روی بعضی کوهها و سنگ ها بطور دائم گزاشته ، یعنی N به S و بعد از مدت زمانی دوباره S به N تغییر قطبیت داده . به طور ساده شدن و جهت میدان مغناطیسی در همه جای پوسته ی زمین یکسان نیست .
دوم آنومالی های بزرگ مانند صفحات زیر سطحی فلاتی پراکنده در تمام نقاط به دلیل ماهیت متفاوت ساختاریشون ضریب گذردهی مغناطیسی خاص و متفاوتی دارن و این عامل می تونه روی فلوی و جهت میدان در اون نقطه اثرگزار باشه .
یک مورد استثنایی هم که برای خودم پیش اومد سنسی بود شرقی غربی که بعد از کمی برسی منطقه متوجه شدیم مانور نظامی بوده یک واحد سیار رادار در باند VHF UHF در اون منطقه حظور داشته دقیقا در جهت سنس غیر متعارف دستگاه ما . فرکانس کارش هم از روی آنتن های رادار مشخص بود .
پس باید برای آنالیز درست سنس خودتون تمام این موارد رو مد نظر قرار بدید .
سنس سالم برای فلزات رنگی در جهت شمال به جنوب هست در کشور ما و بصورت چشمک های پی در پی سریع .
دوستان توجه کنند هر زمان سنسی داشتن حتما زمان و ساعت سنس ، دمای منطقه ، رطوبت تقریبی محل و خاک رو هم قید بفرمایید چون در تفسیر نوع سیگنال هدف موثره هست .
درباره ی اینکه چی رو باید گرفت و چگونه و چیدمان داخلی دستگاه هم مطلب زیاده که در صورت تمایل در پستهای بعد بیشتر صحبت می شه انشالا .
سلام برادر روز عزیز ماشالله به این عزم جزم وخستگی ناپذیریی شما مرحبا .استاد مباحث علمی که شیرن هستن اما شیرینش رو زمانی میشه درک کرد که عالمی بتونه مفهومش رو با هوش ودرایت خودش به زبون بیاره
روز عزیز علت تغییر و زاویه میدان قطبی از چه چیز نشات میگیره دلیل خاصی داره این تغییرات..میتونه چرخش زمین به دور خودش یا تاثیر میدان جاذبه ماه که به زمین نزدیکتر هست باشه.چون یک اصل مهم همین قطبین مغناطیسی زمین هست که بیشتر سیستمهای دینامیکی مثل ردیابها ورادیویی مثل فرانکو و تریشر رو میبینیم کمک کننده بوده واگه این قطبییت نبود اصلا ردیابی ممکن میشد؟؟؟؟
دورود بر بهرام عزیز دوست محقق و تلاشگر
مخلصیم افتخار ما شاگر بودن و شاگرد موندنه عزیزانی مثل شما و باقی دوستانه ، مطالب اندکی هست که بیان می کنم برای افراد تیز بین تا به ماهیت پدیده نزدیک و نزدیک تر بشن و به اون پی ببرن انشالا . شما جزو معدود افرادی هستید که روی این مدار آزمایشات مستمر انجام داده و این روحیه ی محقق بودن به نظر بنده خیلی ستودنیه .
سعی می کنم مختصر خدمتتون عرض کنم دلیل تغییر قطبیت مغناطیس کره ی زمین که در طول تاریخ حیاتش چندین بار هم اتفاق افتاده به عوامل مختلفی نسبت داده شده . یکی برخورد اجرام آسمانی بوده و ایجاده موج ضربه به پوسته ی زمین و انتقال اون به هسته ی گداخته ی مرکزی . این موج در شکل هسته ی آهن نیکل گداخته ی مرکزی ناهماهنگی ایجاد کرده و باعث اعوجاج مغناطیسی شده که الگوی اون در سنگها باقی مونده .
مورد دیگه ایجاد زلزله های پیاپی و زنجیره ای بوده که اون هم الگوی مغناطیسی زمین رو تغییر داده .
فوران بعضی آتشفشان های بزرگ هم که در زمان خودشون فاجعه ی زیست محیطی بودن هم باعث تغییر می شده .
مورد دیگه ابر طوفن های خورشیدی بودن ( ابر یعنی فوق بزرگ و زیاد ، باد و ابر خونده نشه ) ، این ابر طوفان ها با اعمال موج ضربه ی بسیارقوی الکترومغناطیسی باعث پراکندگی الگوی آهنربایی زمین شدن، فقط تصور کنید این نیروها باید تا چه حد بزرگ می بودن که همچین الگوهایی رو روی مرکز یک سیاره در ابعاد گره زمین ایجاد کنه !
حتی یک نظریه ی دیگه مطرح شده بود که انفجار گاما و تابش اون از اعماق فضا به سطح سیاره زمین باعث یونیزه شدن اتمسفر و دوران انقراض بزگ اول و مرگ 95% موجودات زنده ی اون زمان در عصر تریاسه زمین شناسی شده بود و الگو رو تحت تاثییر قرار داده .
در ادامه مطلب رو بصورت خلاصه و ساده تر بیان می کنم : در مراحلی که کانسار ها تشکیل می شدن و مواد سنگ ها هنوز گرم و مذاب بوده میدان مغناطیسی زمین برخی از اونها رو آهن ربایی می کنه ، بعد در اثر نیروهای زمین شناختی مثل گسل ها و رانش اون قسمت ها از جای خودشون خارج می شه و خاصیت آهن ربایی زمین در اون محل ها از محور شمال به جنوب خازج می شه و به عنوان مثال شرقی غربی می شه . بعد افرادی در اون مکان ها در دوران باستان فلز قرار می دن و اثر قابل سنس پدیده به جهت متفاوتی سنس می شه .
البته این نوع سنس ها خیلی نادر هست ولی وجود داره ، بیشتر سنس ها همون از شمال به طرف جنوب قابل دریافت هستن .
سوال بعد که فرمودیت : آیا بدون مغناطیس هم یافتن علائم ممکن بود یا خیر و اثر چگونه بود ؟
باید عرض کنم بله ممکن بود و در اون حالت در تمام نقاط سنس ها بصورت دایره وار از تمام جهات دریافت می شد و باشدت کمتری هم قابل شناسایی بود ولی حتما سنس وجود می داشت .
امیدوارم پاسخ پرسش شما و بقیه ی دوستان رو مقداری داده باشم ، بهرام گل بازهم موردی بود مطرح بفرمایید