در مورد ردیاب جفت انتن یا تک انتن توماسی بیشتر دوستان اشتباه میکنن مخصوصا جفت انتن.ببینید به نظر شما میشه با فلزیاب ردیابی کرد.معلوم که نمیشه هر وسیله ایی منطق کاریی خودش رو داره متاسفانه ردیابهای انتنی فرکانسی یک ضعف بزرگ تو خودشون دارن که تعداد کمی تونستن بفهمن چطور میشه این ضعف رو گرفت.وگرنه ردیاب نه ذرات میزنه نه آب میگیره نه سنگ میزنه نه زاویه 45 به عنوان هدف مشخص میکنه حتی حفره زنی هم نمیکنه همینطور فلزات جدید وسطحی رو هم نمیزنه .تنها فلز مدفون رو سنس میکنه این همه قابلیت رو حتی فرانکو هم نداره اما این ضعف رو کسی نتونست پیدا کنه وگرنه بهترین سیستمی که تا الان میشناسم ردیاب انتنی بوده بعدش فرانکو و پ دی که هنوز هم شک دارم پ دی خوب کار بکنه اما چون استاد سنه عزیز با این تیپ سیستم آشنایی کامل دارن و خودشون و حرفشون سنده قبول میکنم که پ د افسانه ایی پس وجود داره اما نه به این شکل...
سلام بهرام عزیز
با بخش عمده یی از فرمایشاتون کاملا موافقم و واینکه راهکاری داره فکر میکنم بله داره و استاد سنه دژ که خدا براش بسازه حرفش رد خور نداره و این حرفش رو خیلی دوست دارم که میگن تو ذهنت چهارچوب و باید و نباید خاصی رو قائل نشو ......
و بنظرم مشکل اساسی اینکه اکثر جوابهایی که از مدارها یا وسایل و ابزاری که بکار میگیرم داریم اینکه در جاهایی تست میگیریم ازشون که یا یکی خواب دیده یا یکی قسم میخوره جدش بهش گفته یا ی سنگ و نماد و شبهه نمادی هست که هرکس ی جوری تفصیرش میکنه و یا ...!خلاصه در جا و مکان مجهول دنبال چیز مجهول میگردیم و اگر جوابی هم بگریم انقدر مجهول رو مجهول داره که شاید اصلا متوجه نوع واکنشی که اون مدار یا ابزار نشون داده نشیم از حرفهای دو استاد عزیز ،استاد حمید عزیز و سنه دژ بزرگوارم میخوام نقل قول کنم استاد حمید می فرمایید تو تست و آزمایش باید منقل و اصول و حساب کتاب علمی دخیل باش و درکنارش مشاهدات عینی خودشون با رعایت اصول و قواعد و حساب کتاب و استاد سنه دژ هم فرمودن ی زمین تست برای خودتون بسازید و راهنمایی هم کردن که چطور چگونه....
حالا ربط اینها به هم چیه؟! اینکه وقتی ی زمین تست داشته باشی کمی از مجهولاتت کم میشه و میدونی و لا اقل تو چه عمقی چه شکل و چه فلزی داری و بعد با مراجعه به اصول و قواعد و حساب کتابهای عملی می تونی بفهمی ابزار یا مدارت چه واکنشی داره!
تو زمین و مکانی که چیزی نیس، خوب نیست دیگه و ابزار یا مدار با قسم و آیه و التماس کاری نمیتونه بکنه و یا جایی که پره از آلودگی های سطحی و غیره سطحی اگر چیزی هم باشه با ابرازی که زبون نداره که حرف بزنه و نهایت واکنشش چرخش یا جهت گیریه و .... خیلی سخته متوجه شدن نوع واکنش درست از نادرست و چون جواب درستی نمیگیریم پس اولین نتیجه که میگیریم اینکه این مدار یا ابزار کار نمیکنه و میریم دنبال ی وسیله دیگه و این دور باطل مدام ادامه داره....
من ی ردیاب دارم که پدرم رو دراورد تا ساختمش بعد ساختشم انقدر گیچم کرد واکنش هاش که گذاشتمش کنار یعنی وقتی مثلا واکنش های آنتها که اساتید گفته بودن برای حفره و برای زاویه 45 و ... مطالعه میکردم و با این وسیله مقایسه میکردم میدیدم جور درنمیاد و گذاشته بودمش کنار،نهایتا ی روزی ی جایی تو رو دروایسی و از سر ناچاری که فلزجو و ابراراهای دیگم دست دوستان بدون راهیه یکی از مناطق آذربایجان شدم و حدف هم فقط رفع تکلیف و خارج شدن از التماسهای دوستم بود ب خودش هم خدایی گفتم دادش دارم میام ولی بدون شرایط چیه و قبول کرد و گفت نهایت میریم ی سفر تفریحی و منم بد قول نمیشم ....،به مقصد رسیدم کلی و عظت و احترام و نمک گیری بیخ گلوی مارو گرفت و ب دوستم گفتم خدارو خوش نمیاد و من هیچ اطمینانی ب وسیله ام ندارم چی بگم ب این بنده خداها و دوستم گفت میریم ی چرخی میزنم و میگیم چیزی نیست و میام دیگه....
چند جایی رفتیم واقعا هیچ واکنشی نداشتم و آخرین جایی که رفتیم ی واکنش هایی داشتم اما اطمینان نداشتم و راستش رو هم گفتم اطمینان ندارم و میتونید صبر کنید فلزجوم رو بیارم بعدبگم...،خلاصه برگشتیم و ی چند مدت بعد چندین بار که خواستم بریم و نقطه زن ببریم و نشد خبر دادن که خوشون کندن و خداروشکر چیزیهایی هم نصیبشون شده......
خیلی مطالعه کردم تا بفهمم چرا و چطور داره عمل میکنه و متوجه شدم طراحش خیلی هوشمند هم از اثر قطب نمایی هم بالانس محیطی و هم دریافت اثر پدیده بصورت آنالوگ بهره برده اما اینطوری هم نیست که فقط ب فلزات نجیب واکنش داشته باشه و این هم خطاهای خودش رو داره اما تو زمین تست تازه تازه دارم میفهمم که نوع واکنش ها تفاوتهای جزئی نصبت ب هم دارن...