انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 9:06am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 , 179 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

خب فعلا با50 کیلو تست کن شاید جواب بده و دیگه نیازی به ولوم 500 کیلو نباشه.

یکشنبه 3 شهریور1392 - 4:48pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
من ولوم 100 كيلو دوبل پيدا كردم و تعويضش هم كردم.
اميدوارم اين ايده دوستان تاحدي به همه كمك كنه و استفاده كنن.
فقط يك سوال: آيا ولوم در حداقل باشه نسبت به حذف مقدار وزن زياد ذرات عمل ميكنه ؟ يا در حالت خداكثر باشه؟
ياعلي

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 3 شهریور1392 - 5:18pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
فقط يك سوال: آيا ولوم در حداقل باشه نسبت به حذف مقدار وزن زياد ذرات عمل ميكنه ؟ يا در حالت خداكثر باشه؟
ياعلي

اشكان جان با 50كيلو تستش كردم و تونست 15گرم رو حذف كنه
بينايي عزيز ولوم بايد رو نيم باشه تا بتونه ذرات رو حذف كنه
قبلا هم گفتم هدف اينكه قدرت شعاع زني هم كم نشه بخاطر همين مي خوام از 3ولوم 10كيلو 50كيلو و500كيلو بصورت سري و موازي كردن استفاده كنم كه جمعا مي تونه تا حدود 170گرم رو حذف كنه البته در مورد استفاده از دو ولوم 500كيلو هم ميشه اسفاده كرد كه بايد تست بشه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 3 شهریور1392 - 5:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت همه دوستان
چند وقت پیش با 3نفر از دوستانم برای ردیاب زدن یه منطقه ای رفتیم ، من با ردیاب انجمن یک نقطه رو قیچی کردم و حتی از فاصله حدود 700 متری از چهار جهت بازهم همون نقطه رو قیچی کردم بعد از اون تست های مختلف رو انجام دادم البته همه این کارارو هم با گلد 1 و هم با گلد 2 تکرار کردم تست طلا رو هم با 38 گرم طلای خارجی و هم با یک سکه تمام بهار آزادی از فواصل و جهات مختلف انجام دادم که در همه موارد ردیاب فقط روی نقطه ای که قبلاً زده بود قیچی میکرد. بعد از چند ساعت استراحت دوباره شروع کردم به ردیابی ولی ایندفعه با حالت حفره یابی ، و ردیاب دقیقاً 80 سانت اونورتر از نقطه رو قیچی میکرد. بعد از انجام تمام این تستها صاحب زمین یک کپی از نسخه اون منطقه رو به ما نشون داد که دقیقاً نقطه ما رو تأیید میکرد و همینطور چاه کنار هدف هم داخل نسخه اومده بود و این خیلی برای هممون جالب بود. ولی یه مشکلی که ما داشتیم این بود که اون منطقه از نظر حفاری خیلی خطرناک بود واقعاً ریسکش بسیار بالا بود به همین خاطر تصمیم گرفتیم اون نقطه رو با دستگاه های دیگه هم تست کنیم . خلاصه با هماهنگی بچه ها 2 تا دستگاه تصویری ردیف کردیم ، روور سی 2 نیو که سوپر سنسور داشت و همینطور اگزاماینر که بعد از اسکن منطقه هر دوتاشون هم خود نقطه و هم عمقشو و هم چاهی که در کنار هدف بود رو تأیید کردند.
البته اینوهم باید بگم که یکی از کسانی که من میشناسم هم با ردیاب انجمن بار خوبی قسمتش شده ولی به دلایلی دوست نداشت که در موردش توی انجمن توضیحی بده. :-ss
به نظر من یک جایی که برای ردیابی میرین اصلاً نباید ذهنتونو درگیر کنید که حتماً الان باید یجا رو پیدا کنید ، منظورم اینه که بذارید ردیاب کار خودشو به درستی انجام بده و نیروی ذهنتون روی کار ردیاب تأثیر نذاره چونکه چه به این موضوع اعتقاد داشته باشید و چه نداشته باشید نیروی ذهن روی عمل ردیابی تأثیر بسیار بسیار مهمی داره...
من از آقا مجتبی و آقا حمید ، هم بخاطر ردیاب خوبشون و هم بخاطر انجمن مفیدشون تشکر میکنم ^:)^ امیدوارم که هر چه زودتر به آرزوهاتون برسید :-BD

یکشنبه 3 شهریور1392 - 6:03pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حميد جان من به نوبيه خودم ازتون تشكر مي كنم كه تجربه تون رو قرار داديد تا دوستان استفاده كنند.راستش اگه دقت كنيد اين ردياب نسبت به تمام ردياب هاي ديگه يه سر و گردن بالاتره و اين رو كسايي كه از ردياب ها استفاده كردن مي فهمن.در مورد رديابي هم يه نكاتي داره كه قبلا ده بار اون ها رو ذكر كرديم كه اگه دقيق رعايت بشه بيشتر مشكل ها حل ميشه.با تشكر

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 3 شهریور1392 - 6:44pm
استاد
استاد

hamze2000 نوشته است:
bina نوشته است:
سلام دوستان
ياعلي

اشكان جان با 50كيلو تستش كردم و تونست 15گرم رو حذف كنه
بينايي عزيز ولوم بايد رو نيم باشه تا بتونه ذرات رو حذف كنه
قبلا هم گفتم هدف اينكه قدرت شعاع زني هم كم نشه بخاطر همين مي خوام از 3ولوم 10كيلو 50كيلو و500كيلو بصورت سري و موازي كردن استفاده كنم كه جمعا مي تونه تا حدود 170گرم رو حذف كنه البته در مورد استفاده از دو ولوم 500كيلو هم ميشه اسفاده كرد كه بايد تست بشه

من دارم از 500 کیلو استفاده میکنم تا 150 گرم طلا را در دو متری رد میده وقتی ولوم را کامل ببندم.وقتی هم میخوام ردیاب کنم ولوم را باز میزارم تا از دور هم بتونه ردیابی کنه و هدف را بگیره وقتی مرکز هدف را پیدا کردم انوقت در چند متری با بستن ولوم 500 کیلو میتونم بدونم که اون زیر ذرات هست یا نه اخه ذرات پایین تر از 150 گرم طلا را رد میده. حداقل با این ولوم میشه خیلی از هدف های که ذرات که کم حجم هستند را رد کنی

یکشنبه 3 شهریور1392 - 8:32pm
مدیر کل
مدیر کل

hamid80 نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان
چند وقت پیش با 3نفر از دوستانم برای ردیاب زدن یه منطقه ای رفتیم ، من با ردیاب انجمن یک نقطه رو قیچی کردم و حتی از فاصله حدود 700 متری از چهار جهت بازهم همون نقطه رو قیچی کردم بعد از اون تست های مختلف رو انجام دادم البته همه این کارارو هم با گلد 1 و هم با گلد 2 تکرار کردم تست طلا رو هم با 38 گرم طلای خارجی و هم با یک سکه تمام بهار آزادی از فواصل و جهات مختلف انجام دادم که در همه موارد ردیاب فقط روی نقطه ای که قبلاً زده بود قیچی میکرد. بعد از چند ساعت استراحت دوباره شروع کردم به ردیابی ولی ایندفعه با حالت حفره یابی ، و ردیاب دقیقاً 80 سانت اونورتر از نقطه رو قیچی میکرد. بعد از انجام تمام این تستها صاحب زمین یک کپی از نسخه اون منطقه رو به ما نشون داد که دقیقاً نقطه ما رو تأیید میکرد و همینطور چاه کنار هدف هم داخل نسخه اومده بود و این خیلی برای هممون جالب بود. ولی یه مشکلی که ما داشتیم این بود که اون منطقه از نظر حفاری خیلی خطرناک بود واقعاً ریسکش بسیار بالا بود به همین خاطر تصمیم گرفتیم اون نقطه رو با دستگاه های دیگه هم تست کنیم . خلاصه با هماهنگی بچه ها 2 تا دستگاه تصویری ردیف کردیم ، روور سی 2 نیو که سوپر سنسور داشت و همینطور اگزاماینر که بعد از اسکن منطقه هر دوتاشون هم خود نقطه و هم عمقشو و هم چاهی که در کنار هدف بود رو تأیید کردند.
البته اینوهم باید بگم که یکی از کسانی که من میشناسم هم با ردیاب انجمن بار خوبی قسمتش شده ولی به دلایلی دوست نداشت که در موردش توی انجمن توضیحی بده. :-ss
به نظر من یک جایی که برای ردیابی میرین اصلاً نباید ذهنتونو درگیر کنید که حتماً الان باید یجا رو پیدا کنید ، منظورم اینه که بذارید ردیاب کار خودشو به درستی انجام بده و نیروی ذهنتون روی کار ردیاب تأثیر نذاره چونکه چه به این موضوع اعتقاد داشته باشید و چه نداشته باشید نیروی ذهن روی عمل ردیابی تأثیر بسیار بسیار مهمی داره...
من از آقا مجتبی و آقا حمید ، هم بخاطر ردیاب خوبشون و هم بخاطر انجمن مفیدشون تشکر میکنم ^:)^ امیدوارم که هر چه زودتر به آرزوهاتون برسید :-BD

ممنونم حمید جان که اومدین با جرات توضیح دادین و اعلام کردین . نمیدونم پس این دوستان که اولش میان به ما میگن اقا ما بار گرفتیم شما هم سهیم هستین حالا چرا میذارن میرن :( مارو فراموش میکنند و ما باید هی انتقادهای بعضی ها رو تحمل کنین و هی اموزش های تکراری توضیح بدیم . خواهشا اگر چیزی پیدا میکنین بیاین اعلام کنین تا این دوستان هم امیدوار بشن به کار و پشتکارشون رو بیشتر کنند و جاهایی که واقعا بار هست برن برای تست .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

یکشنبه 3 شهریور1392 - 8:40pm

hamze2000 نوشته است:
متاسفانه اين ولوم خيلي نايابه.منم دارم رو سري كردن ولوم10كيلو و 50كيلو و اگه500كيلو پيدا بشه كار مي كنم

سلام
ولوم 500 کیلو نایاب نیست. من برای ساخت دلتا پالس استفاده کردم و از سایت ایران میکرو هم سفارش دادم. این هم لینک برای سفارش ولوم 500 کیلو:
http://iran-micro.com/product_info.php/ ... ts_id/3596

ردیاب هم دیروز رسید دستم و دارم باهاش تمرین می کنم و انشالله اگر تجربه ی قابل عرضی بود خدمت دوستان ارایه می کنم.

باید بچشد عذاب تنهایی را * مردی که ز عصر خود فراتر باشد

یکشنبه 3 شهریور1392 - 8:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به دوستان عزيز من الان ردياب انجمن 2 روزه گرفتم باهاش تست طلاي گم شده رو انجام دادم 100 گرم طلارو تو شعاع 30-40 متري راحت زدم حتي نقطه دقيق .
حالا يه جا داشتم طلاي تستو ميزدم اصلا 100 گرم طلارو تو شعاع 40-50 متر قبول نميكنه ميره به يه سمت ديگه كه پس از حجم گيري و از 4 طرف وارد شدن يه حجم 20-30 سانت در 60-70 ميزنه اصلا 100 گرم طلارو حتي رو طلاي تست در فاصله 7-8 متر حتي تا 15-20 قيچي نميزنه ميره اونجا ولوم رو 10 و نيم همينطوره حتي گلد1و2 داستان چيه راهنمايي ميخوام

یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamid80 نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان

حمید جان خسته نباشی
واقعا تجربه های مفیدی بود فقط اگه امکانش هست لطف کن بیزحمت اون اسکن دستگاه او کا امم بذاری خیلی خوب میشه البته اگه امکانش هست ممنون

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:46pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 , 179 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 62 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure